1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

PRÁVO: Nečas vypovídal před soudem

Podle bývalého premiéra Petra Nečase nesledovala jeho tehdejší manželku Radku tajná služba. Měl-li by pravdu, potom by nemohlo dojít k zneužití Vojenského zpravodajství a ke spáchání trestného činu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Mach 17.4.2015 22:32

Nečas vypovídal před soudem

Už se proboha, národe, probuď!!! Opět nikdo nic neví, nic si nepamatuje, všechno je zpolitizovaný. Jak dlouho ještě budeme tyhle kecy poslouchat??? Že paní současná Nečasová nechala sledovat předchozí paní Nečasovou a použila k tomu bůhví koho a zcela neoprávněně? Že nepřiznala dary v řádech miliónů?? Vždyť si to zaslouží!!! Dřela přeci jako kůň!!! (Jen by mě zajímalo, kde)

A že na to konto padla vláda? To si holt pan Nečas měl své asistenty a podřízené asi trochu víc hlídat, aby věděl, co mu za zády vyvádějí. A že to neudělal? Jeho chyba. Nebo že by o tom věděl....? Kde to proboha žijeme???

Nezaplatíte něco v příslušném termínu, protože na to prostě nemáte? To si na vás smlsnou! Ale pokud máte pár mega na kontě (samozřejmě poctivou prací získaných a zasloužených), pak vám tenhle stát může tak akorát skočit na cara!

J. Václavíková 17.4.2015 23:20

Re: Nečas vypovídal před soudem

Zajímavé, kolik lidí před tímhle strká hlavu do písku.