Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

PRÁVO: Ministryně spravedlnosti krade

Máme v Česku skutečně bizarní kabinet. Nemáme ministra zahraničí, protože prý volil někoho jiného než Zemana, premiér je trestně stíhaný a ministryně spravedlnosti krade cizí myšlenky, a tedy porušuje autorský zákon.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FN

F. Navr8til

6. 7. 2018 13:14
Zaplať a zarámuj si diplom!

Problémem je, že se u diplomových prací bazíruje na formě a ne na obsahu. Stovky studentů už tuto taktiku pochopily a vysoké školy tak produkují vysokoškoláky jako Baťa cvičky. Máme dnes už i specializované firmy, které vám za poplatek napíší diplomovou práci tak, že obstojí na detektoru formální právnosti. V tom spočívá tragédie.

0 0
možnosti
ŠH

6. 7. 2018 13:53
Re: Zaplať a zarámuj si diplom!

Přesné.

Ale blýská se na časy. Na diplomu začínají bazírovat jen státní, euro úřady, podnikatel si hlídá "co holoubku/holubičko umíš". A nespěchá, protože začátky jsou často těžké. A nejlepší asi je, když budoucí vrchní sekční šéf nejdřív čistí chvilku kanály (nebo z diktátu přepisuje obchodní lejstra). Na papíru z Masarykovy university moc nezáleží. Dneska má nějaký institut i "samota u Berounky" .......

0 0
možnosti
FD

6. 7. 2018 12:36
Možná je paní Malá původem

"asijatka", a u nich krádež duševního vlastnictví je běžnou věcí.

0 0
možnosti
JH

J. Hegr

6. 7. 2018 12:34

Pane Perlíne, dá se s Vámi v ledačems souhlasit, ale vaše mnipulace, že nemáme ministra zahraniční kvůli prezidentské volbě, je docela mimo mísu. Nemáme Pocheho, protože je to zkorumpovanej hajzl a všichni to vědí. I v ČSSD.. A to je věc úplně jiná. Hezký den

0 0
možnosti
MP

6. 7. 2018 14:36
Re:

I lecjaký zkorumpovaný hajzl už byl a nejspíš i bude ministrem zahraničních věcí (i za Zemana). Namátkou Kato Kavan, slizký Cyrda nebo krátce oranžgutan Kohout.

Není-li nyní ministrem další takový, je to zajisté vina z božího dopuštění současného presidenta (jehož zkorumpované hajzly kamarády ani uvádět netřeba).

0 0
možnosti
JF

J. Farda

6. 7. 2018 11:08
Stále ještě platí

rčení babiček, že kdo lže, krade. Ovšem s během času zejména politici kreativně aplikují Masarykovo heslo na upgradované "Nebát se krást!. Dříve jsa přistiženi obvykle pakovali ... :-(

0 0
možnosti

V. Čermák 376

6. 7. 2018 11:05
Babiš Maká, ODS Tlachá.

Zloděl křičí, chyťte zloděje....Já ODS rád nemám, tak jim přeju, ať tam akční duo Fialal-Němcová vydrží co nejdýl....

0 0
možnosti
JL

J. Lepka

6. 7. 2018 11:34
Re: Babiš Maká, ODS Tlachá.

Lze jen obdivovat, že přes značnou absenci neuronových spojů ještě napíšete větu. Leda byste byl morální hnida, co píše za peníze.

A za tohle bychom měli podle Astona ještě platit!

0 0
možnosti
KJ

6. 7. 2018 10:18
Pedagogu, co je to spontánní řád lidského světa ?

Nevíte ? Pak nejste hoden svého platu stejně jako všichni vaši kolegové, kteří o něm nevědí nic... Dzp.

0 0
možnosti
JL

J. Lepka

6. 7. 2018 11:01
Re: Pedagogu, co je to spontánní řád lidského světa ?

Vy také nevíte, co je to Cimrmanova rovnice s dírou a furt tu melete to své a vůbec nezáleží na tom, že plat za to patrně neberete.

0 0
možnosti
ŠH

6. 7. 2018 9:38
Pane Perlíne,

ne, že by paní Malá nebyla "echt zajímavým týpkem". To jistě je.

Zkuste se zaměřit na ODS. Prahu Vám zachránil politik Klaus ml., ale nějak tam zas strkáte provařeného Svobodu ......... . Když už tedy hodláte trávit čas drbáním o konkurenci.

Dovolil jsem si špitnout. ODS dostala (dříve) vlastně všechny (!!!) moje voličské hlasy. I toho komouše Štětinu jsem tehdy u nás nevolil, atd, atd. To bylo jak proti zdi, všici kolem nadšení, zelený komouš!!! Málo makáte a Němcová státnicky skřípe židlí před presidentem

Vy (tedy ODS) se nyní potácíte v pozici prskačů (Kalouskovi odezíráte z úst) v parlamentu a máte starost o partu vítěze voleb. A nemáte jinou starost než brusele, Rusko, Babiš ....... .Zkráceno.

0 0
možnosti
MP

6. 7. 2018 9:54
Re: Pane Perlíne,

Až ODS jmenuje totálně neschopnou osobu ministryní, bude velmi potřebné se zaměřit na ODS.

0 0
možnosti
JR

6. 7. 2018 8:45
Podivné...

Souhlasím s Vámi pane Perlíne, ale nechápu jak s tímto postojem můžete existovat v ODS?! Vždyť ta vaše partaj se zloději, lháři a podvodníky jen hemží. Ba co víc. Jejím skutečným smyslem existence je ovládání státních zakázek a jejich vykrádání...

To vám nevadí???!!!!

0 0
možnosti
PP

6. 7. 2018 9:27

Vsiml jste si, ze je rok 2018?

0 0
možnosti
PH

6. 7. 2018 8:28
Kdo hledá, najde!

Myslím v každém textu diplomky lze najít nějaký ten nedostatek, když se bude hledat. Nelze ani předpokládat, že diplomka je jen z původních myšlenek složená a vždy se najde nějaká citace, či podoba s ní, která není autorem diplomky uvedená jako zdroj.

0 0
možnosti
PB

P. Burda

6. 7. 2018 8:50
Re: Kdo hledá, najde!

Ano, část věty: "Tato práce je zamerena na" najdete téměř v každém úvodu. A bez citace. Stejně tak skupiny slov "z výše uvedeného vyplývá", "lze předpokládat", "lze dokázat"...

Ale shodnou myšlenku dost přísně kontrolují již mnoho let a onu náhodu, která k oné shodě vedla, musí nový autor bezvýhradně dokázat.

0 0
možnosti
JH

6. 7. 2018 8:02
Páně ministrová

Jak ti dupou králíci??

0 0
možnosti
PB

P. Burda

6. 7. 2018 8:55
Re: Páně ministrová

Té králíci dávno zahynuli, mikroklima ukradené, a krmit je neumí. Krmí jen nás - třeba nutností pozastavit trestní stíhání modly do promlčení trestného činu (když ne promlčení, tak třeba jen proto, od spáchání už uběhla nepřiměřeně dlouhá doba).

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz