26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

PRÁVO: Ministryně spravedlnosti krade

Máme v Česku skutečně bizarní kabinet. Nemáme ministra zahraničí, protože prý volil někoho jiného než Zemana, premiér je trestně stíhaný a ministryně spravedlnosti krade cizí myšlenky, a tedy porušuje autorský zákon.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 6.7.2018 14:00

Re: Pane Perlíne,

Hledejte lepší. Mě stačí. Nehledám v reálném životě anděle. A v politice? Zkr.

A drze řeknu, že jsem "měl v životě taky hodně konexí". Vlastně jenom jednu "hele von něco umí a nemusíme ho furt hlídat". Mnohými jsem byl pak po straně označován za "protekčního straníka", tedy KSČ, z těch hlupáků křivých jsem si nic nedělal. Ale kalili vodu dost!

Klaus ml. nebyl v životě voděn za ručičku tatínkem. To jsou tady jiní. Mám je jmenovat?

J. Rechnovský 6.7.2018 8:45

Podivné...

Souhlasím s Vámi pane Perlíne, ale nechápu jak s tímto postojem můžete existovat v ODS?! Vždyť ta vaše partaj se zloději, lháři a podvodníky jen hemží. Ba co víc. Jejím skutečným smyslem existence je ovládání státních zakázek a jejich vykrádání...

To vám nevadí???!!!!

P. Papež 6.7.2018 9:27

Vsiml jste si, ze je rok 2018?

M. Prokop 6.7.2018 9:53

Re:

Kdyby jen toho ... :-P

P. Lenc 6.7.2018 10:01

Re:

Také mně to udivuje.Velice pečlivě sleduji výroky vrcholných představitelů ODS nejméně dva roky a jsou stále stejně konzistentní, včetně naprosto odmítavého názoru na imigraci.A ano, profesor Fiala to říká také, ale je pro některé voliče příliš velký slušńák a to se v éře Babiše a Okamury neodpouští.A dokonci si dovolím tvrdit, že ODS a ač nerad musím napsat Piráti jsou jediné strany, ze které odešli političtí šíbři, u Pirátů se zatím nedostavili.Pro některé je konzistentnost ODS sprosté slovo, ono politicky se prostituovat jako socialisté je pro ně "normální".

J. Lepka 6.7.2018 11:31

Re:

Hezky popsaná realita, leč některým kritikům o nedojde, pro ně je ODS totéž, co pro Babiše Kalousek - rudý hadr.

P. Lenc 6.7.2018 13:24

Re:

Bohužel...

I. Širůček 6.7.2018 15:37

Re:

Já bych řekl, že je zvykem "šíbrů" odcházet ze stran, které jsou "neperspektivní". Takže zkusme spíše hledět na to, které strany ty politické "šíbry" zavčas odmrštily. No, možná, že "spláčeme nad vejdělkem"...

J. Rechnovský 6.7.2018 16:15

Hmmm. Co takhle udrženia, vodrazka... to je, pane lenci, jen vrchol ledovce.

ODS je nereformovatelna partaj, která musí skončit. Stejne jako její Rodná sestra ČSSD. Nebo snad chcete riskovat putinizaci zeme?

P. Hlosta 6.7.2018 8:28

Kdo hledá, najde!

Myslím v každém textu diplomky lze najít nějaký ten nedostatek, když se bude hledat. Nelze ani předpokládat, že diplomka je jen z původních myšlenek složená a vždy se najde nějaká citace, či podoba s ní, která není autorem diplomky uvedená jako zdroj.

P. Burda 6.7.2018 8:50

Re: Kdo hledá, najde!

Ano, část věty: "Tato práce je zamerena na" najdete téměř v každém úvodu. A bez citace. Stejně tak skupiny slov "z výše uvedeného vyplývá", "lze předpokládat", "lze dokázat"...

Ale shodnou myšlenku dost přísně kontrolují již mnoho let a onu náhodu, která k oné shodě vedla, musí nový autor bezvýhradně dokázat.

M. Prokop 6.7.2018 9:55

Re: Kdo hledá, najde!

Tady je těch nedostatků nějak moc a dokonce ve dvou diplomkách. A ještě i něco navíc.

J. Hruška 6.7.2018 8:02

Páně ministrová

Jak ti dupou králíci??

P. Burda 6.7.2018 8:55

Re: Páně ministrová

Té králíci dávno zahynuli, mikroklima ukradené, a krmit je neumí. Krmí jen nás - třeba nutností pozastavit trestní stíhání modly do promlčení trestného činu (když ne promlčení, tak třeba jen proto, od spáchání už uběhla nepřiměřeně dlouhá doba).

P. Papež 6.7.2018 9:30

Možná, ze už tenkrat navrhovala krmit kraliky Babisovou řepkou či kukuřici a to se mu tak zalíbilo, že ji chce do vlády.

J. Lepka 6.7.2018 11:24

Re: Páně ministrová

Já si dovolím citovat z čl. páně Bartoňova (zde na Psu): „výsledky diplomové práce Malé jsou originální, statisticky zpracované a řádně popsané“.

Já už to vidím, jak chudák celý rok křečkuje králičí bobky (suché), jen aby řádně statisticky zpracovala, že jich je kubík. Pravda, poněkud mne zaráží, jak při tak odpovědné vědecké práci má čas ještě na cokoliv jiného, třeba se vdát nebo dvakrát denně cestovat 280 kilometrů na pracoviště. Inu ještě se od politiků ANO dočkáme nejednoho překvapením dokonce i porušující fyzikální (ovšem i jiné, přírodní) zákony.

I. Schlägel 6.7.2018 7:47

Obávám se,

že Vaše nevyvážená strava v podobě koblih k snídani, obědu i večeři Vám nepřinese vyváženou mysl, o střevní mikroflóře nemluvě. Že Vy ten humus i svačíte?

V. Kříž 6.7.2018 7:26

jsou školy....

... a řada politiků jich nepochybně využila a bude využívat, kde se platí dost vysoké školné. taková škola nevyhodí nikoho pro neznalost, protože by se připravila třeba o dvacet tisíc za semestr. a jako vděčnost za to, že student zaplatil za studium takovou sumu, umožní mu udělat státní zkoušku, aniž se u něj objeví byť jen náznak znalostí.

P. Burda 6.7.2018 9:11

Re: jsou školy....

Dvacet tisíc za semestr chtějí i na UK. Stačí, když začnete studovat jinde a tu první školu kvůli práci (lenosti, hlouposti...) nedokončíte.

Tedy jde o násobně vyšší částky.

J. Karlík 6.7.2018 7:10

Řekl bych,

že trochu přeháníte. Stejně, jako ve středověku inkvizice. Studium je založeno na přebírání cizích poznatků a jejich rozvíjení. To je vlastně také určité zcizování poznatků jiných. Ale Vy to bohužel vidíte politicky s klapkami na očích.

P. Papež 6.7.2018 9:32

Krást myšlenky je normální? Klapky z očí sundejte vy.

J. Vintr 6.7.2018 9:36

Re: Řekl bych,

Nejen studium. Všichni celý život neustále využíváme něco, co udělal nebo vymyslel někdo jiný. Jen naprostý idiot by "čestně" všechno vymýšlel znovu sám. Což by ani nebylo možné.

M. Prokop 6.7.2018 9:59

Re: Řekl bych,

Si tacuisses, philosophus mansisses. :-P

J. Karlík 6.7.2018 13:38

Re: Řekl bych,

Ano, to přesně platí pro pana Perlina.

V. Kotas 6.7.2018 5:50

Otázka zní jinak !

Co je na těch VŠ za profesor, docenty, atd., že taková věc projde jejich kontrolou ?

V. Kotas 6.7.2018 5:51

Re: Otázka zní jinak !

profesory

J. Vintr 6.7.2018 9:47

Re: Otázka zní jinak !

Naivní člověk si myslí, že pedagogové na vysokých školách jsou výkvětem moudrosti. Ve většině případů (tedy ne zcela ve všech) je pravdou pravý opak. Jako pedagogové se "upíchnou" většinou lidé, jejichž schopnosti by v jiné praxi neobstály.

J. Vintr 6.7.2018 1:41

Diplomky a podobné závěrečné práce

jsou jen formalita a čerta starého záleží na tom, jestli je člověk napsal sám, nebo vyrobil jiným způsobem. Nevypovídá to vůbec nic o dotyčném člověku. Snad jen ty "poctivce", kteří tuto formalitu berou smrtelně vážně, lze označit za lidi poněkud prostšího ducha. Na mynistrini Malé vadí hlavně to, že ji jmenoval Babiš. Protože bude, stejně jako všichni ostatní ministři a státní zaměstnanci, které si dosadil Babiš, sloužit výhradně jeho zájmům.

E. Vašátko 6.7.2018 5:51

Re: Diplomky a podobné závěrečné práce

I podle hrubky ve vašem textu je zřejmé, že vy žádný diplom ani ze střední školy nemáte. A proto se vám podobné úvahy zdají nepodstatné. Umíte správně napsat slovo ministryně ?

J. Vintr 6.7.2018 8:30

Re: Diplomky a podobné závěrečné práce

Vidíte, jak zdání klame. Podle jednoho hloupého překlepu usuzujete něco, co vůbec není pravda. Budete se divit, ale náhodou mám titul z VŠ, takže vím velmi dobře, o čem píšu.