28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

PRÁVO: Kdy se Ivo Ištvan zastřelí?

Vlastně bych k tomu už nemusel vůbec nic připisovat, protože prakticky všechno jsem – na rozdíl od většiny ostatních – napsal už před dvěma lety.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Frauknecht 14.4.2015 6:59

Re: Neva :-)

Odpověď na první otázku si můžete snadno vygůglit! Druhý bod je konstatováním a je správně.

Takze si to shrnme: v Cesku je korupce stejná jako všude (teď se vám to v USA taky mele), kde je možnost dosáhnout na státní prachy. Čím víc státu, tím víc korupce. Za první republiky byly rovněž korupční kauzy, ale bylo jich po hříchu míň, anžto stát strkal ty svý pazoury jen někam (např. budování severní obranné linie - bunkry, tam to dost "jelo" :-)).

K. Frauknecht 14.4.2015 6:50

Re: Jo jo.

Plocek, Maleček to je veselá kopa.

K. Frauknecht 14.4.2015 6:46

Re: :-))

Nic člověka víc nepotěší, než když se po ránu může zasmát!

Co řádek, to blbost k popukání. Ovšem slovní spojení "vlivný a odvážný Ištván" mě odrovnalo!!! Skoro jako to, že "za nás" něco dělá :-))). Ste pako!

P. Maleček 14.4.2015 5:15

Kdy Ištvánovi postavíme pomník

Naopak, Ištvánovi už měl za jeho odvahu říznout do té hrůzy zvané Klauso-Zemanova oposmluvní kradokracie dávno stát pomník. To, že se "elity" zkorumpované politiky a státní správy, justici nevyjímaje proti němu vzbouří, mu muselo být víc než jasné.

Všechno jásání Štěpánka a spol. stojí na jednom rozsudku tří soudců, s kterým mnozí jiní nesouhlasí. A že po nabourání zrůdného systému přijde ještě něco horšího je bohužel společenskou zákonitostí, kterou aktuálně prožíváme.

Je jen na nás všech, kdy se stejně jako Ištván vzbouříme proti zbytkům hrůzy z dílny Klause, Zemana a nyní prý svatého Kalouska a jejich pokračovatelů hlavně z ČSSD a ANO. Jen jeden byť vlivný a odvážný Ištván to za nás - miliony poserů neudělá.

T. Pansky 14.4.2015 4:27

Cechum vlastne korupce zas tak moc nevadi. Nebo ano?

Doticni politici nebyli zvoleni na to, aby nekam odchazeli, ale aby zatupovali obcany.  1)  Proc vlastne odesli?  Muze na to nekdo odpovedet?  Nemuseli odchazet predcasne z PS, mohli nehlacovat, na to byli do PS dosazeni.  Nebyli zvoleni na odchazeni.  Nicmene to ukazuje na nespolehlivost poslancu ODS a ODS jako takove.  2) Nejvyssi soud nerekl, ze neprijali uplatek.  Nejvyssi soud prohlasil, ze byli kryti poslaneckou imunitou.  To jsou dve naprosto zasadne odlisne veci.... Takze si to shrnme: v Cesku mohou poslanci prijimat uplatky a nic se jim nemuze stat.

P. Kolar 14.4.2015 1:32

Tak, tak

Pane Křivánku, sdílím váš názor na pana Plocka.

Dobrý článek. Také mně velice zajímá, ne kdy se Ištván zastřelí, (protože to lidé tohoto typu nikdy neudělájí), ale kdy ho pro totální blamáž a neschopnost někdo konečně vyhodí. A to i v případě, že by to nebyla neschopnost, ale splněnej úkol.

J. Křivánek 14.4.2015 1:08

Re: PRÁVO: Kdy se Ivo Ištvan zastřelí?

Hm. Jsi vzorový příklad řadového hlupáka, o kterých autor píše. Ovce bez mozku bez schopnosti kriticky myslet.

V. Plocek 14.4.2015 0:29

PRÁVO: Kdy se Ivo Ištvan zastřelí?

Já si myslím, že by Ištván měl zastřelit pisatele článku. Za tolik zloby si nic jiného nezaslouží. A otravuje život druhým. Zajímalo by mě, kdyby p. Štěpánek jednou napsal, co dobrého a užitečného sám udělal. A to nemyslím ironicky, ale doopravy.