4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

PRÁVO: Kdy se Ivo Ištvan zastřelí?

Vlastně bych k tomu už nemusel vůbec nic připisovat, protože prakticky všechno jsem – na rozdíl od většiny ostatních – napsal už před dvěma lety.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Krejčí 14.4.2015 9:22

Re: Tak, tak

Vážený pane, Ištvánův postup byl v pořádku. Analogické případy byly souzeny v zahraničí a dotyční odsouzeni byli (nedávno byl případ v Rakousku, před tím v USA).

Prostě se stalo jen to, ze náš nejvyšší soud mimořádně extenzivně vyložil podmínky indemnity, to se stát může, ale stěží to předvídat. Ostatně, stačí se podívat do komentářů k ústavě z dob před tím rozhodnutí m.

A záležitost s tím sledováním? Byla zjevně na popud blízké spolupracovnice předsedy vlády zneužita tajná služba a při tom hrubě zasáhla do soukromí jiného, do jeho základního lidského práva. To je průšvih jako hrom. I toto samo na konec te vlády stačilo, jinde vlády konci pro větší blbiny.

J. Boleslav 14.4.2015 19:09

Re: Tak, tak

Na dohodách, jako byla ta, kterou Nečas uzavřel se třemi odbojnými poslanci, nic kriminálního nebylo. Což se potvrdilo. Na takových dohodách a obchodech politika stojí. Pokud je zrušíme, můžeme zrušit i celou politiku.

Když je řeč o USA, tak Obama své podporovatele v kampani odměnil různými posty. Jeden z nich se např. jmenuje Schapiro. Nevím nic o tom, že by ho za to nějaký tamní šílený Uštván naháněl.

V. Plocek 14.4.2015 0:29

PRÁVO: Kdy se Ivo Ištvan zastřelí?

Já si myslím, že by Ištván měl zastřelit pisatele článku. Za tolik zloby si nic jiného nezaslouží. A otravuje život druhým. Zajímalo by mě, kdyby p. Štěpánek jednou napsal, co dobrého a užitečného sám udělal. A to nemyslím ironicky, ale doopravy.

J. Křivánek 14.4.2015 1:08

Re: PRÁVO: Kdy se Ivo Ištvan zastřelí?

Hm. Jsi vzorový příklad řadového hlupáka, o kterých autor píše. Ovce bez mozku bez schopnosti kriticky myslet.

K. Frauknecht 14.4.2015 6:50

Re: Jo jo.

Plocek, Maleček to je veselá kopa.

Z. Švrček 14.4.2015 7:41

Re: Jo jo.

Ne, to jsou jen ti tleskající...

P. Lenc 14.4.2015 8:24

Re: Jo jo.

Ano, různí Malečkové a Plockové tleskají a přitom si blbečci vůbec neuvědomují, že nějaký jiný Ištvan může na základě nějakého výmyslu dodaného nějakým sousedem je obvinit naprosto stejně.

J. Boleslav 14.4.2015 19:11

Re: Jo jo.

Přesně tak.