1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

PRÁVO: Je snad Heger ministrem vězeňství?

Ministr vnitra Kubice před několika týdny připravil změnu nařízení vlády, jímž se – zjednodušeně řečeno – stanoví množství drog, které je hranicí mezi přestupkem a trestným činem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Ráž 10.6.2013 17:44

Heger je produkt Absurdistánu

který ovládá medicínu. Název "droga" je farmaceutické označení usušené nebo jinak konzervované rostliny. Mnoho rostlin nazývaných "droga" se používá jako podpůrný léčebný prostředek už po tisíciletí. Teď mudrci z Bruselu,mající uvažování ministra Hegera, zakázali např. označovat tyto drogy jako léčivé, neprokáže-li producent na základě vědeckého výzkumu,ze předmětná droga opravdu pomáhá léčit. Takže nestačí tisícileté zkušenosti,aby přesvědčili Hegera a spol., že Heřmánek tlumí záněty nebo Ostropestřec Mariánský regeneruje játra. A to po těchto omezencích chcete aby uznali,že Canabis pomáhá jako podpůrný prostředek při léčení mnoha chorob a aby stejně jako Heřmánek,či zmíněný Ostropestřec si mohl pěstovat každý doma na zahrádce? To spíš zakážou doma pěstovat vše.

J. Ráž 10.6.2013 17:53

Re: Heger je produkt Absurdistánu

A vzpomeňte, a není to tak dávno, když ministr Fišer na základě tlaku konzervativní časti doktorů,myšlením a la Heger, chtěli kriminalizovat podávání homeopatik. Jen silný tlak vyvolaný odbornou veřejností a podpořený peticemi, zabránil schválení teto zrůdnosti!

Dokud budou ovládat vrcholy medicíny zalobovaní nebo odborně zdegenerovaní lékaři, bude černý trh mít žně. A nejenom s Marihuanou!