26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

PRÁVO: Jak nezaplatit státu ani korunu

Vyznavači totalitarizujících manýrů – bonzáci inteligencí na úrovni Haškova Pepka Vyskoče, mravně se ukájející nad seznamy ideologicky škodlivých exponentů – vyhrabali zase kdesi jakýsi zvukový záznam s hlasem Andreje Babiše.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vlasák 3.9.2017 12:17

Re: Estébák Bureš

Tak si ty zákony přečtěte, co např. říkají o spojených osobách a daňové optimalizaci. Proč myslíte, že se řeší čapí hnízdo, ( nakonec bude konstatováno splnění dotačních podmínek a neprůkazná optimalizace ) a před uplynutím časového testu pro výběr daně se neřeší dluhopisy, neřeší se, kde vzal Bureš na nákup dluhopisů. Slyšel jste někdy "chléb a hry"?

J. Mrázek 2.9.2017 11:58

No...

Politici se vyjadřují a média se předhánějí v informování o údajných 50 milionech získaných podvodem na Čapí hnízdo, ale o 10 miliardách ztráty v privatizaci OKD cudně mlčí.

P. Schon 2.9.2017 12:32

Re: No...

Žádné ÚDAJNÉ. Bureš těch 50 melounů UKRADL!

P. Bolec 2.9.2017 13:00

Re: No...

Asi to tak bude. I v Blesku o tom psali. Vy tu palici musíte mít ale řádně vydrbanou. Kéž by vám a všem podobným, ve volbách, Babiš nakopal prdel.

P. Mach 2.9.2017 13:04

Ty se, vylízanče, modli

aby, agentu burešovi, někdo nenakopal prdeI. Vzhledem k tvé současné pozici, tedy v předklonu s palicí zaraženou v burešově řiti, bys to schytal hlavně ty.

P. Bolec 2.9.2017 13:15

Re: Ty se, vylízanče, modli

Netykat, hovado !

P. Mach 2.9.2017 14:16

Evidentně tě už někdo nakopal.

Jen tím, že máš vážně poškozenou nervovou soustavu lze vysvětlit tvůj požadavek na vykání. Vylízaným kreténům tvého ražení, co mají navíc palici zaraženou mezi půlkami agenta bureše, se opravdu ale opravdu nevyká.

M. Prokop 2.9.2017 14:51

Re: Ty se, vylízanče, modli

Druhé slovo je váš podpis?

V. Čermák 2.9.2017 17:33

Re: Ty se, vylízanče, modli

Bravo, zase obvyklé přicmrndnutí, to by vám šlo....

P. Schon 2.9.2017 14:24

Re: No...

Jasně nejlepší je volit komunistickoestébáckého bastarda Babiše.

Z. Frys 2.9.2017 15:08

Re: No...

a koho jiného než bezcharakterního člena zločinecké organizace byste chtěl volit?

V. Pavelka 2.9.2017 18:44

Re: No...

Investoval je do hnízda, podle zákona , jedinný problém je v definici velikosti firmy .

J. Šimek 2.9.2017 22:08

Re: No...

A to z toho dělá dotační podvod :o)

P. Mach 2.9.2017 13:02

O miliardových ztrátách způsobených ksčssd

a jmenovitě hradním hovadem (tehdy premiérem) při "privatizaci" OKD do rukou konfidenta stb koláčka, o následném několikaletém tunelování OKD a pak o zpackané (ať už z demence nebo úmyslně) privatizaci zbytku OKD opět v režii ksčssd jmenovitě staníkem grossem, ozubenou pleší a zaOrálkem se nemlčí, o tom se mluví. To, že ty máš minimální rozhled, takže víš prd, je jen tvůj vlastní problém.

M. Prokop 2.9.2017 14:50

Re: No...

A kterým médiím věnujete pozornost, že můžete napsat takovou 3,14čovinu?

V. Pavelka 2.9.2017 18:20

Re: No...

Mají dluh na Lidovém baráku a mají řídit stát?!

V. Pavelka 2.9.2017 18:36

Re: No...

Po soudu , se Sobotka před novináři lehce zakuckal , a v dalších reprízách ČT už Dvořákuv servismen vymazal tu hrůznou závadu na Premiérově nedostatku. Babiše servírují co nejškaredějšího, a jeho čapí hnízdo, zásadně zimním hávu bez lidí z protivného podhledu . Šašci přízemní !

P. Mach 2.9.2017 11:51

Psychopta puťka už nepaltí a tak si schneider

hledá obživu u agenta bureše a místní vylízaní volksrusáci (např. hašek či čermák) mu ještě tleskají. Domnívají se snad, že jim z toho něco kápne? :-)

J. Mrázek 2.9.2017 12:00

Kde nic není,ani smrt nebere, ale...

..ale nemohl by jste začít používat to, co má většina lidí v dutině lebeční ?

P. Mach 2.9.2017 12:52

Zaspal jsi dobu, mrázku, sebekritika byla módní za bolešvika

Ale, když už jsi v tom, tak jsi ještě zapomněl dodat, že pro tebe je už pozdě, vylízanče.

Š. Hašek 2.9.2017 13:15

Re: Zaspal jsi dobu, mrázku, sebekritika byla módní za bolešvika

Tak začneme, jako v obecné, Machu.

Naučte se pravopis, tykání na potkání jest pouze znakem křupanství, nadávka není argument.

Pokud jsem si přečetl Vaše příspěvky k různým článkům za poslední týden, je to z 93 % snůška nadávek. Zbytek se potom i těžko čte, právě zas kvůli tomu pravopisu.

Jinak docela chápu, že jste neklidný z toho, že Babiš se Sobotkou (takového prosťáčka aby jeden pohledal) a nejen s ním, zametá. Pouze ten Váš neklid můžete vyjádřit u voleb a nefrflat tady, že kdo nevolí podle Vás, jest retardován. To říká reportérům i orlický pán, Šabatovka, umělci, Halík, Zlatuška, Pehe. Voliči dělají různé party, zaspal jste asi dobu. Nejen Vy. Zkráceno.

P. Mach 2.9.2017 14:46

Je mi jasné, hašku, že ty to jinak než jako v obecné neumíš.

Takže pěkně po lopatě, hašku. Volksrusákovi mrázkovi netykám na potkání, tomu tykám soustavně, stejně jako tobě. Kreténům se totiž nevyká. To, že máš problém s pochopením psaného textu je jen a pouze tvůj problém. Skus omezit konzumaci alkoholu, třeba se ti pak zlepší kognitivní funkce.

Třeba ti pak taky dojde ten evidentní fakt, že bez argumentů, za to plné nadávek, jsou komentáře vylízanců tvého ražení a jedinců typu mrázek, bolec, čermák atd. Mé reakce na ně tedy jsou zcela přiměřené.

Mimochodem, smrade, můžeš konkretizovat kde tady uvádím něco o tom jak má kdo volit? A nebo se rovnou přiznáš, že sis jen z prdeIe vytáhl prst a začal jej cucat? Na tom jak na sebe agent bureš a ozubená pleš navzájem kydají špínu, a to špínu naprosto reálnou, není nic zajímavého ani překvapivého. Překvapivé není ani to, že se najdou jedinci, schopni jednomu či druhému vlézt do prdeIe. Překvapivé je pouze to, že se tím dotyční ještě chlubí a píšou o tom slabomyslné články a komentáře.

Š. Hašek 2.9.2017 18:17

Re: Je mi jasné, hašku, že ty to jinak než jako v obecné neumíš.

Krásné, takové duchaplné.

Zamyslím se nad sebou. Večer, až budu probírat fotky z Rusi - když Volksrusák tak Volksrusák, zde možno i německý pravopis, zřejmě máte na mysli Volksdeutsche, blahé paměti. Zaveďte prosím tento termín pro každého, kdo nežere bruselekomisaře, Andělu Šílenou a ve volném čase cestuje již po opět "carském" Rusku. Nejede každý s paštikou busem na jih k móři. Mně to neva, nechť jede každý dle šrajtofle a touhy. Vy jste ale z Ruska viditelně štajf/vykolejen.

Zatím vedete v soutěži "sohorova-Netzer". Vlastně již sohorova-Netzer-Mach". sohorova zásadně používala také "Váš pravopis". Zkráceno.

P. Mach 2.9.2017 20:21

Na něco jsem se tě ptal, hašku,

a to, zda můžeš konkretizovat kde tady uvádím něco o tom jak má kdo volit, když mě z toho obviňuješ. Vzhledem k tomu, že jsi neodpověděl, lze učinit jediný závěr. A to ten, že sis z prdeIe vytáhl prst a z něj sis to tvrzení vycucal. To za prvé.

A za druhé, nikdo ti tvoje cesty po tlustým střevě psychopata puťky nebere. Jen se pak zase nerozčiluj, když tě označím za volksrusáka. Tento pojem je vyhrazen právě pro průzkumníky puťkova rekta tvého ražení. S merklovou to má společného asi tolik, co tvé fantazírování o rusácku s realitou.

V. Čermák 2.9.2017 17:22

Ŕíkat hulvátovi, že je hulvát nemá smysl.

On to totiž dávno ví a je na to zvyklý. To mu říkali už ve škole, taky v zaměstnání a dokonce stará babička říkávala" chlapče, co z tebe bude?" No co, přece Hulvát....

P. Mach 2.9.2017 20:27

Tak ses podělil, čermáku, o své smutné zkušenosti

z dětství. Mám tě kvůli tomu politovat?

I. Hil 2.9.2017 11:08

Tak větší zoufalost než tento článek

jsem zatím na PSU nečetl....

M. Prokop 2.9.2017 14:52

Re: Tak větší zoufalost než tento článek

On se tu pan Schneider objevuje dost často (bohužel), úroveň ± stejná.

J. Havelka 2.9.2017 9:45

Velice divný článek

Cituji: "Problém Jana Schneidera je v tom, že ho sotva někdo může brát vážně, když se tak pilně angažuje na ruské straně." A naprosto souhlasím.

V. Čermák 2.9.2017 10:55

Re: Velice divný článek

Mně je jedno, na které straně se angažuje, nesleduji to. Ale jestli ho sotva berete vážně, je to vaše věc a nemluvte jménem všech. Já ho například vážně beru a neschovávám se za všechny, lidi, národ a pod., jak to dělají kecálkové.