29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

PRÁVO: Jak nezaplatit státu ani korunu

Vyznavači totalitarizujících manýrů – bonzáci inteligencí na úrovni Haškova Pepka Vyskoče, mravně se ukájející nad seznamy ideologicky škodlivých exponentů – vyhrabali zase kdesi jakýsi zvukový záznam s hlasem Andreje Babiše.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 2.9.2017 13:25

Re: Velice divný článek

Není přímo k tematu článku, ale mě též "probere z poklidu", když někdo zde na NP mluví jménem "všech rozumných lidí". Zbystřím.

Řepkař má holt smůlu, dát dohromady tolik hlasů jako "pro lidi" socdem, "moderní" TOP 09, "všude a vždy" lidovci. A ještě učit premiéra jak se vyplňuje faktura ........... to se v Čechách, Slezsku a na Moravě neodpouští!

Jako pořád - nejsem volič "dotačního mistra". Zajímavé je ovšem, když Zelení, TOP 09, neziskovky, ........ získají dotaci na nějakou půčovinu, jsou oslavováni. Tedy aspoň u Moravce v neděli. Babiš asi je volen, protože charakterově nikterak nevybočuje, na tom našem politickém kolbišti, ale ještě k tomu makat dovede. Sobotka jen tím svým hláskem kolovrátkuje. Zkráceno.

J. Šimek 2.9.2017 22:14

Re: Velice divný článek

Můžete uvést seznam dotací pro TOP 09?

Bude odkazů víc, než na Peroutkův článek avizovaný Zemanem?

Možná nejste volič Bureše, ale intelektem k těm koblihářům pasujete ...

Š. Hašek 3.9.2017 10:46

Re: Velice divný článek

Podívejte se na volební programy a průběhy volebního období obcí, kde figuruje TOP 09/všichni bez výjimky. Ženou se dotacema, jak pejsci za kostí. A furt ten Babiš!!

Začtěte se do Ferdinanda Peroutky, resp. jeho článků z roku 1938. Je to v archivu, ovšem jen pro ty, co chtějí vědět více než jednoduchá figurka - vnučka pí Kaslová.

Máte celkem pravdu v tom, že si nemyslím, že jsem ředitelem zeměkoule. Třeba Halík mě zapasoval do 85% póvlu, který nerozumí současnému bruselismu, on ovšem říká europeismu.

Stačí vám tyto odpovědi?? A čtěte fakt toho Peroutku, jeho nečtenáři jsou totiž (nejen podle mě) za televizněláskové šašky. Číst originál je nutné, přežvejkané komentáře necháme politškolení mužstva, v tom si snad budeme aspoň trošku rozumět.

Š. Hašek 2.9.2017 9:03

Je zajímavé, že

se ani neví, kde všude a kým byly ty kousky nahrávky sestrojeny.

- o soudním Palermu mluví člen předsednictva strany, která neplatí dluhy (inu, protože by již tímto zanikla). Na slovo Zaorálka bych nevsadil ani pětník.

- ČSSD, pro samý zápal vrazit nůž do zad svému parťákovi v politice v minulých letech, ani neumí už jinak zaujmout voliče, než právě "politickým procesem s konkurencí".

- první nástřel s roky starou věcí, kde policie "ani za rok a po letech nic nevyseděla" (Čápov), nevyšel. Tak hodíme na stůl "nějakej vodposlech". Kdo ho sem hodil? A stále dokola!

Píše nevolič Řepkaře. A k panu Schneiderovi mám výhrady. Ale chlapci ostatní, "politicky samí andělé" by mohli máknout a nabídnout voličům něco "nebabišovsky bezvadného". Programem i svým chováním, budu se těšit. Zatím vykupují prasečák a chodí v předklonu před francouzským manekýnem, .... .To jen tak pro pořádek.

V. Pavelka 2.9.2017 18:17

No

Stejnou kudlu zapíchli do zad Zelené straně s pomocí bývalé soudružky a hodili na ně solárka , podobně potopily I VVčka , ČSSD jsou darebáci a rozdavači peněz na kterých nemají žádnou zásluhu . To notorické odkladiště odborářů, patří nakopat...

Š. Hašek 2.9.2017 18:48

Re: No

No, došlo na ně. A reagují zas křivácky - před lety nebyli schopni bez Babiše ani napsat háček nad ň - a dnes ho upalují.

Nejsem volič socanů ani Babiše. Platí i pro nastávající volby. ANO je šílená směska, ptám se sám sebe, zda ČSSD není ještě šílenější. Od Dienstbiera až po nějakého muslima/senátora, uprostřed trůní Rovnátko, prací nepolíbený. Zkráceno.

V. Pavelka 2.9.2017 19:07

Re: No

Babiš by mohl s poslušnou ANO udělat spoustu důležité práce , kterou strany nikdy neudělají nebo nechtějí , a pak jako mouřenín a Berluskoni opustit scénu...

M. Těhanová 2.9.2017 8:41

A tohle si říká expert?

Je vůbec možné, aby někdo napsal takovou slátaninu? Jedině, pokud by žil v klauzuře a o dění v tomto státě a o působení Babiše v podnikání a potom v politice neměl ani tušení. No, pravděpodobně počítá s tím, že pro něj bude nějaké místečko v bezpečnostních službách Agrofertu. Pokud už tam není.

V. Čermák 2.9.2017 10:59

Re: A tohle si říká expert?

Mně to jako slátanina nepřipadá, ale jestli vás Babiš donutil konečně platit daně, tak se nedivím, že ho nemáte ráda. A autor rozhodně nezíská teplé místečko u Chovance.

I. Hil 2.9.2017 11:09

Re: A tohle si říká expert?

Vy hlupáčku. Vám vážně nedošlo, že Babiš donutil hlavně vás - zákazníky platit za všechno víc?

M. Prokop 2.9.2017 14:53

Re: A tohle si říká expert?

To byste od něj chtěl moc.

V. Čermák 2.9.2017 17:25

Re: A tohle si říká expert?

Á, pan přicmrndálek přicmrndnul...

V. Čermák 2.9.2017 17:32

Re: A tohle si říká expert?

No teď jste mi "otevřel" oči vy génie. Zkuste taky "poučit" antidopingové komisaře, že díky nim jsme škodní. Že ti všichni podvodníci nyní běhají pomaleji, skáčou méně a níže a tak podobně a My tím trpíme....A nezpomeňte je upozornit, na svoji "Genialitu"...

P. Lenc 2.9.2017 8:14

Pane autore,

ten blábol myslíte opravdu vážně?Kde jste byl, když na základě nahrávek byla souzena Nagyová-Nečasová a tři poslanci?Tomu jste tleskal, že?

V. Čermák 2.9.2017 11:03

Re: Pane autore,

Anonymních nahrávek nebo policejních odposlechů?

Š. Hašek 2.9.2017 13:32

Re: Pane autore,

Pane Lenci, obávám se, že politické poptávky a sice "položit Nečasovu vládu" a "jest třeba zabít Babiše" budou ze stejného ranku.

Obojí hodně smradlavé, stejné - jak přes kopírák, Jen samopalníci a přímý TVpřenos s reflektory paní Drtinové, to by se už nedalo vokecat. Můj názor, mám dojem, že mám informace stejné jako Vy.

Nejsem volič Babiše, jsem volič ODS, ale ............. ?!

P. Maleček 2.9.2017 5:59

Schneider - Babišo, Zemano,ruský poskok

No, to se nám tu bezpečnostní expert Schneider odkopal. Dští oheň a síru na všechny co si myslí jen to, co je sám o sobě svým chováním naučil Babiš - že je brutálně bezskrupulózní dojič státu, to i přes druhou nejvyšší vládní funkci. To vč. likvidace otravného byznys konkurenta přes pod něj spadající státní úřad.

Schneider Babiše hájí i z důvodu svého angažmá v prospěch hradního pána Zemana, s nímž je Schneider na jedné lodi při prosazování zájmů Ruska v ČR. A pro Zemana je Babiš s jeho ovládáním, místo mozků koblih v hlavách až 30% voličů, klíčovou osobou při obhajobě jeho hradního panování.

Tož Schneidere - díky za odkopání. Ale za tohle tě Zeman, natož Kreml moc nepochválí ....

M. Kolář 2.9.2017 6:27

Re: Schneider - Babišo, Zemano,ruský poskok

Přesně tak.Skutečné motivy autorových eskamotérských výkonů jste naznačil dobře ..

P. Schon 2.9.2017 7:28

Re: Schneider - Babišo, Zemano,ruský poskok

Laureát ceny proruských webů Jan Schneider nikde žádné ruské agenty nevidí. Jak by mohl

http://forum24.cz/laureat-ceny-proruskych-webu-jan-schneider-nikde-zadne-ruske-agenty-nevidi-jak-by-mohl/

P. Zinga 2.9.2017 10:05

Re: Schneider - Babišo, Zemano,ruský poskok

A Vy jste čí agent? Sorosův? Mimochodem, v USA běží petice, žádající vládu žalovat Sorose za podporu terorismu a protivládní činnost.

Četlo tom někdo v Čechách?

P. Schon 2.9.2017 10:53

Re: Schneider - Babišo, Zemano,ruský poskok

Cha cha.