17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

PRÁVO: Harry z Holomóce

Je to na ručník. Možná dokonce na dva ručníky. Ten první by měl hodit do ringu teď hned a neodkladně vrchní státní zástupce Ivo Ištvan. A ten druhý bychom si měli namočit do studené vody a dát na hlavu, aby nás z toho neklepla pepka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Han 6.1.2014 11:28

Re: A jejda

Kontrolovala, zda jste v kolektivu oblíben a okna zdobíte.

R. Tesařík 6.1.2014 11:30

Re: A jejda

ano, tak to vypadá.

J. Jílek 6.1.2014 23:22

Re: A jejda

to je ale sečtělost...

I. Schlägel 6.1.2014 8:07

Tak v jisté zemi

se také povídalo, co všechno jistý mafián umí, za čím stojí, co má na svědomí a jak odporné metody používá. Odsoudili ho za nepořádek v daňových papírech. Třeba to má pan Ištván vymyšleno podobně.

R. Tesařík 6.1.2014 11:30

Re: Tak v jisté zemi

nemá...

M. Stuchlik 6.1.2014 7:24

Jediné o co šlo bylo odstranění vlády

proto by bylo užitečné vědět komu a jak šlápla vláda na kuří oko a jaké má potrefený vazby na policii, prokuraturu, soudy.

P. Lenc 6.1.2014 8:31

Re: Jediné o co šlo bylo odstranění vlády

On již začátek celé "aféry" byl a to si mnozí neuvědomovali grotesktní.Pan Ištvan "vytvořil odvážnou právní konstrukci", a tím jednoznačně řekl, že normální zákony v případě Nagyové a spol.jsou nepoužitelné.Což zřejmně mnoha občanům vůbec nevadí.Celé "vyšetřování"včetně Janouška a Rittiga a nabalování dalších a dalších lidí připomíná hodně smutnou grotesku.Bude-li to pokračovat dál, tak se lidé nebudou smět ani pozdravit, aby to nebyla pro pány Šlachtu a Ištvana záminka pro "vyšetřování".A nejhorší na tom je, že opravdoví lumpové se smějí, až se za břicha popadají.Také mne zajímá, kdo za tím svinstvem stojí, hlavní účel, pád vlády vyšel dokonale.

Š. Hašek 6.1.2014 11:22

Re: Jediné o co šlo bylo odstranění vlády

Vidím to podobně.

Aspoň víme, čeho jsou socialisté a komunisté (mnohdy je zastupují "komunistobijci" typu Šiklové a Uhla) schopni.

Průšvih byl to okamžité jásání některých voličů. Dnes v televizi a zítra jdeme někoho věšet!

R. Tesařík 6.1.2014 12:16

Re: Jediné o co šlo bylo odstranění vlády

A Drobkové zde.

J. Svoboda 6.1.2014 14:11

Pánové Stuchlíku, Lenci, Hašku a Tesaříku

vaše řeči o kuřích okách jsou směšné. Než začnete blábolit, odpovězte si prosím na otázku, komu chtěl šlapat na kuří oko Řebíček, Langer a další tzv. "pravicoví" politici. Co jste proti nim dělali? Podle vaší hloupé praxe, kdo nejde se zloději, jde proti nim a je komunista, socialista, zkrátka levičák. Dovedete vy si vůbec představit pravičáka, který nekrade?

Znovu je třeba opakovat, že vládu nikdo neshodil; padla sama jako shnilá hruška. Zdravá hruška (vláda) by se nedala.

P. Lenc 6.1.2014 15:45

Re: Pánové Stuchlíku, Lenci, Hašku a Tesaříku

Ale jděte pane Svobodo.On ten Langr  byl přistižen, vyšetřován atd. jako zloděj-korupčník?Sáhněte do své levičácké paměti a vytáhněte opravdu přistižené levičácké zloděje.Ne že by mezi pravicí nebyli zloději, ovšem levičáckým pachatelům dobra se opravdu nevyrovnají.A rád bych viděl, která vláda by ustála to, co se v době jejího pádu dělo.

J. Svoboda 6.1.2014 17:03

Re: Pánové Stuchlíku, Lenci, Hašku a Tesaříku

Pane Lenci, on ten Langer ani nemohl být přistižen a vyšetřován, protože on tam byl fořt a dovedl si to zúřadovat. Víte za jakého ministra měli policajti nařízeno, informovat policejní věrchušku o tom že by nedej bože mohlo dojít k mračení se na polkitiky a vysoké úředníky?Račte se rozpomenout na případ pana Smetany, který velmi pravděpodobně zinscenoval se svojí manželkou. Všichni vy domělí pravičáci nadáváte panu Ištvanovi. Jak podle Vás vypadá paní Langerová? Opravdu se nestydíte pod dojmem z "excelentního" právnického výkonu této paní kritizovat pana Ištvana?

Abych upozornil na Vaše levičácké škatulkování - chci upozornit, že tady žádná pravice ani levice nexistují. Je to jedna zlodějská banda. Každý se snaží přivábit voliče na něco jiného a když voliči naletí, potom se pohodlně šábnou. O "pravicových" politicích jsem psal jen proto, že mnoha lidmi s tzv. nevolniclou mentalitou dochází k obhajobě svého názoru bez ohledu na prospěch celku. Nebojte se, vím také o levičákovi Pallasovi, Petru Bendovi, Volfovi a dalších. Nicméně rozměru pana Nováka a Oulického asi nedosahuje nikdo z nich. Seriozní diskutér by rozhodně neudělal to, co Vy, že by jiného diskutéra označil za levičáka, protože mu nejdou pod nevolnický nos jeho názory.

F. Navrátil 6.1.2014 18:50

Re: Pánové Stuchlíku, Lenci, Hašku a Tesaříku

Pane Svoboda, číst vaše diskusní příspěvky je skutečně pouze pro silné nervy. Vy odmítáte pochopit, že je úplně jedno o koho jde v případě policejního stíhání, ale že se jedná o způsob jakým je vedeno.. Když si představím, že počet policistů na tisíc obyvatel je u nás nejvyšší ze všech evropských států a výsledky žádné. Ten pád vlády lze klasifikovat pouze jako cílený puč. Toto vše mně však připomíná, že žijeme v banánové republice. Vezměte si další případ. Jak jsme informováni o IT problémech na min. práce. O kolik milionů více stál původní způsob a jaký je rozdíl v nákladech, který zavedl pan Drábek. Pokud je původní způsob ke kterému se min. práce vrací dražší, tak zde okrádání státu vesele pokračuje dál. Stačí mediální výplach a lid je spokojen, protože se už konečně něco děje. Co mezi tím dělal ministr Koníček to už se přejde mlčením, protože vše zavinil Drábek. Zde je jádro problému. Posuzujme vše podle skutečných výsledků. O kolik která vláda sníží státní dluh, zjednoduší byrokratický aparát,bude hospodařit tak, že výdaje budou když ne nižší než  příjmy, tak alespoň stejné.

J. Svoboda 6.1.2014 22:05

Re: Pánové Stuchlíku, Lenci, Hašku a Tesaříku

Pane NavrítilE, píšete, že čtení mých příspěvků je pouze pro silné nervy. Je to soukromá věc Vaše a vašich nervů. Apriori neodmítám pochopit vůbec nic. Naopak, když se bude kdokoliv snažit o čemkoliv mě přesvědčit dobrými a věrohodnými argumenty, nebude jakýkoliv problém. Pokud mluvíte o způsobu vyšetřování, domnívám se, že vyšetřování případu, o ketrém jde řeč, je docela dobře možno srovnat s vyšetřováním střeliva a výbušnin na palestinském velvyslanectví. Tam je vyšetřování ztíženo omezeními pro policii, v našem případě je ztíženo zpožděním policie, způsobneým skutečnostmi, uvedenými v prvním odstavci mého předešlého příspěvku. K nim jste se bohužel nevyjádřil. Mám to brát tak, že jste se cítil na slabém ledě?

Pro lidi, jako jste Vy, podle mne stižené nevolnickou mentalitou, je třeba opakovat, že vaše slova: "Ten pád vlády lze klasifikovat pouze jako cílený puč." , je naprostý nesmysl, protože zdravá a sebevědomá vláda bez průserů by byla schopna se bez problémů svou existenci uhájit. Docela dobrým důkazem může být to, co už zpívají vrabci na střechách, že padlá vláda se v posledních měsících místo vládnutí zabývala pouze vnitrokoaličními problémy. Myslím, že i Vy byste mohl pochopit, že taková vláda může těžko vzdorovat vnějším tlakům, když má svých problémů víc, než unese a yvšetřování se jich dokonce týká.

Vypadá to, že se perete za své lidi, ať už jsou, jací jsou. Že pro Vás je přednější kdo to říká, než co říká.

Máte podle mne pravdu že je dobré, většinu věcí posuzovat podle výsledků. Není to však tak jednoduché, jako posouzení, které ze dvou napsaných čísel je větší. Jde například o to, že za ministrování pana Babiše na financích dojde k úsporám ve státním rozpočtu, ale jako daň za to bude mnoho věcí (zákonů, nařízení atd.) vzniklých díky Babišovu střetu zájmů.

Tak tedy: být přístupný sdělení, bez ohledu na to, z jakých úst pochází. Bez dobré vůle nebude nic.

J. Jílek 6.1.2014 23:25

Re: Pánové Stuchlíku, Lenci, Hašku a Tesaříku

"nemohl být přistižen", na to jsou paragrafy! Vy jste trouba :-))))

J. Svoboda 6.1.2014 17:13

Re: Pánové Stuchlíku, Lenci, Hašku a Tesaříku

A ještě něco pane Lenci. Která vláda by ustála to, co se dělo? Pane Lenci každá vláda, která by neměla na hlavě tolik másla, že jí teklo až za krk. Například vláda premiéra, který by dovedl občanům věrohodně vysvětlit, proč vyhodil ministra zemědělství, nebo dokonce proč vyhodil ministra spravedlnosti během asi patnácti minut. Nebo vláda pod premiérem, jenž by v Bruselu nepředvedl své "rozhodné možná". Ten, kdo nežádá odpovědi na tyto a další otázky, namá právo označovat kohokoliv za levičáka, protože je to důkazem jeho nevolnické mentality.

K. Drobková 6.1.2014 6:13

Jo.

Dělají to ti kluci policejní a prokurátorští špatně. Nehlásí týdeníkům a panu Páralovi extra co všechno už zjistili, co s tím dělají a co budou dělat příští tejden. A on by to tak rád věděl. Třeba proto aby mohl varovat svoje kamarádíčky.........

V. Němec 6.1.2014 6:46

Re: Jo.

Proč by to pan Páral dělal, když je už předtím  varovali sami ti "kluci policejní a prokurátorští"? Evidentně jim zobou z ruky.

K. Drobková 6.1.2014 7:09

Re: Jo.

Hmm, nebudete jeden z nich, když to tak evidentně víte ?

M. Stuchlik 6.1.2014 7:21

Re: Jo.

Typl bych si, že nebude. Jen používá hlavu.

K. Drobková 6.1.2014 7:59

Re: Jo.

Takže také jenom tipujete. Vlastě jak také jinak, že ?

V. Němec 6.1.2014 11:00

Re: Jo.

Kdežto vy s těmi kamarádíčky pana Párala  netipujete?

F. Navrátil 6.1.2014 18:54

Re: Jo.

P. Kmoníček 6.1.2014 10:02

Re: Jo.

Drobková,Vy se koukám vyznáte,kolik tedy dostane let ta Vietnamka co poničila Janouškovi auto?

J. Boleslav 6.1.2014 13:09

Re: Jo.

:-)))

J. Jílek 6.1.2014 23:26

Re: Jo.

Autor: Karla Drobková Datum: 6.1.2018 6:13 Dělají to ti kluci policejní a prokurátorští špatně. Nehlásí týdeníkům a panu Páralovi extra co všechno už zjistili, co s tím dělají a co budou dělat příští tejden. A on by to tak rád věděl. Třeba proto aby mohl varovat svoje kamarádíčky.........

A. Holík 6.1.2014 2:35

Hm ..

Tak oni toho asi maji vic .. ale protoze Necas odesel, tak to nechali v supliku ..

Proc by jinak odchazel, ze ..

P. Kolar 6.1.2014 3:06

To mi nesedí

Proč by to nechávali v šuplíku?

Vsadím se, že by byli vděční za cokoliv prokazatelného.

Radši než vypadat jako totálně neschopní patlalové.