3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
... 8.2.2010 17:33

Re: Kde je pan Stava?

no, pan Bursík, jeden z těch elitních politiků, řekl, že to vezme jako hlavní volební téma, tak uvidíme, třeba nejsou všechny naše elity tak špatné...

strejda 8.2.2010 20:22

Re: Kde je pan Stava?

Šťávu jako volební program? nebo české "elity"? To začne u sebe?

Milan 2 8.2.2010 16:25

Proč?

Proč někdo tyhle pijavice neodstřeluje a s nima i ty jejich ""právníky "",byl by klid.

haldák 8.2.2010 16:01

Nemiluji Ratha

ale jsem s ním v jednom s názorem na pana balakáře Šnajdra. Spousta činností tohoto pána zavání . Doufám, že jednou se mu dostane zasloužené odměny.

brána 8.2.2010 15:31

Státní administrativa vznikla z

té administrativy normalizační, která nebyla schopna využít privatizace. Tj. z druhého výběru státních zaměstnanců a takřka bezprávním režimu . V následujících letech byla doplňována - stejnětak vygenerovanou politickou třídou - talenty plzeňského vzdělání. Dnes po 20 letech postáváme na mraze před kovanou skupinou spříseženců. Co zbývá?  Nudit se až do příští revoluce, nebo se od těch všech radikálně odvolit?

ana 8.2.2010 15:52

Re: Státní administrativa vznikla z

Odvolení je vyloučeno. Z občana voliče byl mezitím jejich bulvárním tiskem vygenerován v.l.

Kolumbo 8.2.2010 14:53

A nakonec jsme zpátky u toho,

že kdyby stát žádné prostředky neměl, nehospodařil, neměli by z čeho korupčníci a podvodníci brát. Bohatý stát - zlodějů ráj. Jenže třicetikorunáči zblblí levicovými hesly si myslí, že dobrotiví politici budou sypat jim - a oni nasypou sobě. Jde o typický podvod typu nigerijských dopisů, jenže mnohem zákeřnější. Hamoun, který naletí nigerijským šíbrům zruinuje sebe, banda třicetikorunáčů zruinuje celý stát a sním i jeho slušnější občany. Bez výjimky. Jen zloději se včas zdejchnou.

... 8.2.2010 15:09

Re: A nakonec jsme zpátky u toho,

Mne by zajímala ta technická stránka věci, tři miliardy, to je pěkná kopa, jak to na ten Kypr povezou, to budou asi tři formanské vozy, je známa už maršrůta ?  Děkuji za odpověď, Procházka František...

616 8.2.2010 16:26

Re: A nakonec jsme zpátky u toho,

Ty jsi slušný občan??? Hahaha

strejda 8.2.2010 16:57

Re: A nakonec jsme zpátky u toho,

Na těch 10 miliard se po 30Kč budeme skládat hodně dlouho. Pak přijdou na řadu Fischerovi zničená letadla. Myslím, že těch 30 Kč stačit nebude.

Ivan 8.2.2010 17:37

Re: A nakonec jsme zpátky u toho,

Právě, že se slušní občané nenechali ODS okrást ani o 30-ti korunové poplatky. 

hafusak2 8.2.2010 19:27

Re: A nakonec jsme zpátky u toho,

Stát, který nemá žádný majetek je nucen si obstarávat prostředky pouze zvyšováním daňového zatížení podnikatelů i občanů. To, že státní podniky byly bez rozmyslu buď privatizovány úplně nebo z nich byly udělány polostátní sice obohatilo hrstku podnikatelů a kolem nich se rojících podvodníků, ale hlavně připravilo stát o vlastní příjmy, stát ztratil kontrolu nad strategickými surovinami i energiemi. Takže ubohý pravicový naivo - stát po hospodaření pravice dopadl jako sídliště Chánov po nastěhování nepřizpůsobivých, mspíše mnohem hůř.

NNBLNGR 8.2.2010 14:05

hele 5P,

dik za pozvanku, ale ja toho zkorumpovanyho a zlodejskyho  bordelu uzil dost za Husaka, takze... ne dekuju!  Platit ty zlodeje? Ne dik....

5P 8.2.2010 13:25

ach jo Urbane

nemám Vás rád, ale aniž bych bral ohled na Váš článek, musím se vrátit do nedaleko daleké historie na ministerstvo zdravotnictví vedené tehdejším ministrem, tuším, že se jmenoval Bojar nebo tak nějak. Tam je totiž prvopočátek celého tunelu, na který se po celou dobu jeho existence nabalovaly další a další nesmyslné prachy. Snad aby zbylo na všechny zúčastněné. Kdyby tu kauzu vyřešili ten samý rok, tak by z toho totiž nebyl takový vejvar. Úplně stejné jako CME. Pamatujete toho skvostného američana  (tuším Kirkhammera) jak měl na tiskovce laptop na jehož obrazovce naskakovaly tisícovky úroků  za vteřinu, to asi abychom my, kteří tento marast platíme, hrůzou tuhli. Jinak fakt na to nemám co říci. Dokud někoho nezavřou na 25 let v třetí nápravné (třeba v Turecku)bez možnosti propuštění za dobré chování, a ztrátu jeho majetku, tak se nic dít nebude. Takže shrnuto a podtrženo nic se tady dít nebude.

akča 8.2.2010 14:24

Re: ach jo Urbane

To jestli máte rád Urbana si klidně nechte od cesty. Zaplať bůh za každého, kdo píše o křivárnách.

Jakub S. 8.2.2010 16:08

Re: ach jo Urbane

Tak!!

5P 8.2.2010 22:34

Re: ach jo Urbane

Já o nich také píšu, ale v souvislostech. Nezaměřuji se jen na mediálně vděčný cíl, jestli jste ovšem můj příspěvek vůbec četl.. A Urbana nemám rád jako jednostranně zaměřeného Srbobijce (1991-1996 - v podstatě dodnes). A Srb nejsem. Takže ty Vaše poznámky si také nechte od cesty a bohovi neplaťte. Podle mě to má na háku. Včetně Vás.

5P 8.2.2010 22:41

Re: ach jo Urbane

Prostě ho z jasného důvodu nemám rád (komentáře k válce v bývalé Jugoslávii). A o křivárnách tu píše kdekdo. Asi jste to co jsem napsal nečetl do konce. Urban říká B, C, D a tak dál a tak dál. Já jsem jen napsal, že je potřeba vidět věci v souvislostech, a říkat i to A. Takže příště bez boha a placení, štimt?

NNBLNGR 8.2.2010 13:18

ha, ha, ha!

prokazani umyslu, nactiutrhani, imunita, dobry je taky rouhani, to by meli taky zavest... ha, ha, ha! vysetrovani skoncilo, zapomente..... jo ale kdyz clovek dluzi par tisicovek.... tak k nemu vtrhne soukromy komando s bouchackama..... jo to je v rozvojovejch zemich bezny! At zije Afrika uprostred Evropy! ha, ha, ha! chudaci normalni lidi co tam musej zit, zit v takovym zkrumpovanym bordelu, ty lituju...

NNBLNGR 8.2.2010 13:19

Re: ha, ha, ha!

a je to rok od roku horsi!

5P 8.2.2010 13:28

Re: ha, ha, ha!

Vy jste mě dostal. Vy jste zde napsal " chudáci normální lidi co tam musejí žít". Vy tu nežijete Vy sloto ničemná? Okamžitě se sem přestěhujte a držte s námi basu. Jinak jste odpornej šizuňk, který nás otravuje zpoza plotu. Jen si to pojďte užít. (smajlík).

trafikant 8.2.2010 13:16

urban píše o arbitrovi z plzeňských práv takže kauza byla komedií

není těžké domyslet si, že když stát natolik vyzdvihne exděkana plzeňských práv krátce po jeho propadu, znamená to, že vlastně říká

a) že tak špatný nebyl a tedy ani tamní poměry

b) že státu tamní poměry ani tolik nevadily, ale bylo potřeba obstarat trafiku exministru Pospíšilovi, proto stávající děkan musel jít

c) že děkan dostal bolestné, aby nežvanil, kdo s kým co a za kolik, protože aspoň něco mu při těc čachrech muselo uvíznout v uších

Pravda pravdoucí 8.2.2010 14:27

Re: urban píše o arbitrovi z plzeňských práv takže kauza byla komedií

Byl zvolen dávno před provalením kauzy na plzeňské právnické fakultě.

Jirka 8.2.2010 16:08

Re: urban píše o arbitrovi z plzeňských práv takže kauza byla komedií

 Je to prosté. On zajistil politikům tituly ( prostřednictvím státní školy) a oni zase jemu pěkný vejvar ( prostřednictvím státních peněz).

Jó to se nám to podniká , když to platí jinej!!!

Hanka 8.2.2010 13:15

Pořád stejná písnička

Na vině je špatný politický systém. Přiznejme si, že zastupitelská demokracie (sic!), tedy cyklické střídání zlodějů u moci, je jako politický systém naprosto nevyhovující. Jediným řešením je přímá demokracie a zásadní omezení rozhodovacích pravomocí zbytku volených zástupců a úředníků na všech úrovních. Jinak to bude pořád stejný zlodějský pelech. Všimněte si, jak se přímé demokracie všichni politici u koryt bojí a hledají si nesmyslné argumenty typu vládla by lůza, podívej se na průměrného voliče blablabla, jako kdyby oni byli o něco lepší. (;-D

exot 8.2.2010 13:20

Re: Pořád stejná písnička

čoklové u moci se vždycky domluví, i kdyby systém byl sebelepší. vyloučeno, to co navrhuješ, prostě nelze. doporučuju k četbě americké profesory z čs.emigrantů. Jeden píše: A tak česká elita, která prodávala české země nejdřív rakušanům, potom Hitlerovi, pokračuje v tom teď U stalina.

Myslíš si, že nyní nepokračuje totéž?

je to jen dělba moci: naši mocipáni vědí, co musí a za to doma mohou, co chtějí.

otík 8.2.2010 11:54

zapomíná se na

spojitost  firmy Diag Human s  paní sociálně doemokratickou ministriní zdravotnictví  Součkovou.

Zebra 8.2.2010 12:21

Re: zapomíná se na

Nj, ono se vůbec strašně zapomíná: Mládek, Ivan - Blues kladeče lina

janoryna 8.2.2010 11:30

tohle je zase levičácké štvaní proti pokusu

pana šnajdra a ministerstva financí se čestně vypořádat s kauzou diag human.

Kamil 8.2.2010 11:49

Re: tohle je zase levičácké štvaní proti pokusu

Pokud jde o pokus jsem v klidu. Jen aby se nechtěli vypořádat opravdu, to by stálo moc. Levnější by bylo vypořádat se s těmito parazity střelnou zbraní.