23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Diskuse k článku

PRÁVO: Čapí hnízdo a OKD - dvě strany jedné mince

Podle soudního rozhodnutí byli zproštěni obžaloby tři muži v kauze OKD, podle rozsudku se žádného trestného činu nedopustili. Státní zástupce se na místě odvolal.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kulheim 10.5.2018 7:41

Re: Babišovi se vytýká 50 mil. Kč dotace na Čapí hnízdo

Nejde v první řadě o 50 000 000 Kč. Jde o to, že se jedná o cizí peníze. Peníze lidí, kteří tvrdě pracují a odevzdávají je dobrodějúm, kteří je rozdávají.

Pokud někdo podvádí, aby získal cízí peníze, tak je zloděj.

P. Selinger 10.5.2018 7:07

Re: Babišovi se vytýká 50 mil. Kč dotace na Čapí hnízdo

Pan Fridrich je zarputilý anoista, co jiného se od něj dá čekat ?

D. Polanský 10.5.2018 7:06

Kdepak

OKD miliardy fuč, kdežto v případě Babiše jde jenom o 50 mil. dotaci. Podívejte se na Exportní banku, tam umí vyhazovat ven oknem miliardy bez mrknutí oka.

P. Jirkovský 10.5.2018 6:42

Re: Babišovi se vytýká 50 mil. Kč dotace na Čapí hnízdo

Předpokládám, že jste ČH už několikrát s vašimi občany nvštívil, takže svůj názor pro koho je můžete podpořit nějakými argumenty. Šlo by to tu?

J. Fridrich 10.5.2018 6:37

Babišovi se vytýká 50 mil. Kč dotace na Čapí hnízdo

Babišovi se vytýká 50 mil. Kč dotace na Čapí hnízdo, které vybudoval za 1. miliardu Kč - a v době získání dotace před 10 léty firma co ji získala nebyla ani jeho. Čapí hnízdo je hezké a fungující rekreační areál pro naše občany - ne pro milionáře, jak se někteří hlupáci domnívají.Stálo ho to místo ministra financí, které mimochodem řídil dobře.

A nyní Bohoušek - ten si nějak " nevzpomíná " na to, jak přes upozornění svých úředníků z ministerstva financí které nějakým nedopatřením řídil, prodali socdemáci OKD za 2 miliardy Kč a reálná cena byla 12,7 miliardy Kč. Díky tomu získali noví majitelé OKD „ prémii „ cca 10 miliard Kč a v té prémii byly mimo jiné desetitisíce bytů s lidmi, kterým bylo slíbeno, že si je budou moci velmi výhodně odkoupit. Nyní je kupují za tržní cenu kolem 2. milionů Kč.

A naši novináři s naší policií se k této podstatně větší Bohouškově kauze jaksi nevyjadřují.