11.5.2024 | Svátek má Svatava


Diskuse k článku

PRÁVO: Bránil jsem ve Sněmovně zbraně a svobodu

Atmosféra, která by se dala krájet. Na straně jedné zástupce Evropské komise Alain Alexis, na straně druhé všichni ostatní. Přesto to bylo marné. Dne 10. 6. 2016 udělala Rada ministrů EU první krok k odzbrojení občanů ČR.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Sulc 18.6.2016 4:08

Z Unie se ovsem da vystoupit , ne?

Nebo to uz neni dovoleno? A tech duvodu je jiste dost, nejen zbrane a "zovcanovateni" obcanu. Ale brani tomu dotace, ktere se snadno rozkradaji bajecnymi politiky. Vsak vladci Unie dobre vedi, proc dotace sypou okolo sebe jako zrni slepicim.

Š. Hašek 19.6.2016 13:58

Re: Z Unie se ovsem da vystoupit , ne?

No právě pane Šulci! Budete asi Šulc.

Víme oba, kolik lidu si myslí, "že jak se setmí, tak mě něco (bez ochrany bruseláků ovšem) sežere už cestou ke kadibudce". Občané se nebojí, občanů pomálu.

Bez bruselské směrnice/Ministerstva pro místní rozvoj/teplotního certifikátu dnes ani chleba neukrojíte!!!!!!!!!!

P. Dvořák 18.6.2016 2:30

Reakce toho bruselského papaláše

mě jenom utvrzuje v tom, co tvrdím již dlouhou dobu.

Buď to nejsou lidé, nebo mají provedeny v mozku nějaké změny, event. vpraveny implantáty o kterých neví a prostřednictvím kterých se dají ovládat.

Trošku mně to připomíná Terminátora, kterému vůbec nemělo smysl cokoliv říkat, protože on se sunul podle programu, i když měl utrženou nohu.

Š. Hašek 18.6.2016 11:28

Re: Reakce toho bruselského papaláše

Napadlo mě něco, pro příště a jako dodatek v symbolické rovině. Ať se poslanci parlamentu připraví ........

Podobných "setkání s protektory" bude asi v budoucnu více. Co takhle "po vyjasnění si stanovisek", kdy je jasné, že se marní čas, nechat už jen kecat Dienstbiera/Zlatušku a toho šaška z brusele za bučení všech vypakovat rychle na mráz. A zajistit i to, aby o tom věděla většina Evropy. Pokud pan Matějka nepřehání, že v tomto případě opravdu ten gauner z brusele těžce narazil. Tak co potom řešit?

A samozřejmě varovat hejhulu bruselského, že takový zákon se nepřijme a nepošleme ani floka pokuty. Oni ti bruselští se víc bojí svých oveček (tento návrh to odhaluje), ještě k muslimům starosti s Uhry a Čechií! Možná cuknou oni a Diensbier s Halíkem pak nebudou věřit svým kolaborantským uším. Samozřejmě z toho plyne, že potom bychom museli asi zrušit to ministerské zoufalství "pro místní rozvoj". A někteří hejtmánci by museli oželet neziskovky a "nerez trubky na cyklostezkách". Hlavně se nebát a nekrást. S obojím ale u Sobotky/Babiše bude problém.

V. Vaclavik 18.6.2016 11:39

Re: Reakce toho bruselského papaláše

S tim plne souhlasim pane Hasku. Neposlechnout a pokuty zminene panem Matejkou proste neplatit. Uvideli byste ty bruselske svaby zmatene pobihat a hledat skviry, do kterych se schovat. Jen je treba se jim postavit, oni nam, aspon zatim, nic nemuzou, maximalne zastavit 'tok' tech dotaci (vsude ke je socialismus penize tecou, nikdy nepadne ani slovo o jejich vydelavani, odkud tecou). A tady u tech dotaci padne kosa na kamen, my Cesi si bohuzel, vetsinove, demo-lido rozhodovanim nechame pro gros koleno vrtat.

B. Uhlich 18.6.2016 13:02

Re: Reakce toho bruselského papaláše

Pan Matějka... bohužel nepřehání z toho setkání jsou záznamy a podobné články jsem četl i z jiných stran... Prostě eurosoudruzi rozhodli a my můžeme tak akorát držet hubu...

Š. Hašek 19.6.2016 10:23

Re: Reakce toho bruselského papaláše

Nevidím to až tak pesimisticky, myslíte, že bruselSchultz a Šabatová zvládne jednotlivě zabavovat zbraně? Dům od domu? Vesnici po vesnici? Když na jednu sekretářku "potřebovali tanky", co by bylo potřeba na ulici/ves, kde je vždy po pěti opakovacích kulovnicí/samonabíjecích pistolí ČZ?

Hlavně se z ničeho nepodělat!

B. Uhlich 19.6.2016 13:28

Re: Reakce toho bruselského papaláše

Já se nepodělávám... v příspěvku výše tady píšu jak to udělají... velmi jednoduše, prostým úřednickým rozhodnutím se z velké části držitelů ZP stanou během jediného dne ilegálně ozbrojení občané a protože se teď schválila vyhláška, že policie může zbraně zajistit kdy chce kde chce, tak nevím kolik tady bude občanů, kteří se budou prát s URNou... Tedy tady je věc v podstatě vyřízená... nebo máte nějaký nápad, jako, že velká část držitelů ZP v jednom dnu záhadně přijde o své zbraně, jako, že je vykradou, nebo jim samopal sežere pes...???

Š. Hašek 19.6.2016 14:11

Re: Reakce toho bruselského papaláše

Neberte mě doslova!

Faktem je, že nemám v hlavě trestní sazbu za ztrátu/krádež zbraně. Rozhodně je jisté, že tu ztrátu nemusíte hlásit on line, určitá rezerva tady je. Pokuta se dá vydržet. Zavřít všechny nelze.

Doufám, že až bude chodit eugestapo po bytech, nepůjde to tak lehce.

Tak jsem to myslel. "Fascinovalo mě", že v té hrdé Británii, kde i ten Hitler měl strach, že za každou zídkou na venkově na něho bude čekat sedlácká domobrana/puška v každém okně - tam snad po tom novém zákoně i stáli frontu, aby se těch "zatracených kvérů" zbavili!!!! Snad se už nebude opakovat!

B. Uhlich 18.6.2016 1:08

Já docela nechápu, proč ten údiv...

Jednou tato země vlezla někam, kde může být tak akorát zticha tak holt..co tady řešíme. Spousta lidí tohle věděla a přesto běželi dát své "ano" i s přilepeným papírem na zadku, aby náhodou nezmeškali.... EU na to jde chytře postupuje setrvale pěkně pomalu salámovou metodou a každý rok se nějaké marginální zájmové uskupení lidí zničí....a většina je spokojená a hýká blahem nad tím, že zas přišly dotace...

Držitelů ZP je tady cca 3% obyvatelstva..nezajímavá část. Navíc i zde dojde k salámové metodě, protože v první aproximaci se budou zakazovat tzv. vojenské zbraně v civilních verzích, které opět má jen část z těch, co jsou držiteli ZP, běžných pistolí a kulovnic se to zatím zas tolik nedotkne..tedy zatím...

Horší je, že debilita EK, jde tak daleko, že ve svých choromyslných plánech plánuje zlikvidovat i můzejní sbírky zbraní, aby tyto nebyly náhodou zneužity teroristy... jak symptomatické pro celý současný dobroserný evropský kretenismus.

Jinak v reálu se věc má tak, že je nutné, aby se lidé mající ZP a kterých se případné restrikce EU dotknou, spojili a hlavně vytvořili nátlak na to, aby jim za zbraně byla vyplacena adekvátní náhrada ve výši pořizovacích nákladů, aby se tady neopakovala situace při začátku protektorátu, nebo situaci po roce 48. Lidé tyto zbraně nabyli zcela legálně a zaplatili za ně legální a nikoliv malé částky. Navíc česká legislativa má jasně stanoveno, za jakých okolností může být občan odzbrojen a kdy mu mohou být zbraně konfiskovány a já jsem velmi zvědavý, jak takovou kravinu a výplod chorých evropských mozků bude český parlament zapracovávat do našeho právního řádu a pokud se tak opravdu stane tak byste se měli mít na pozoru všichni a ne tomu tleskat jak žáčci pomocné školy, protože pak může být kdykoliv v budoucnosti ohrožen majetek i Váš a vašich přibuzných...ono se totiž jasně ukazuje, že nic nikde nekončí jen začíná.....

J. Vintr 18.6.2016 0:25

Odzbrojení občanů

je součástí již naplno probíhajícího procesu, na jehož konci bude Evropa předána muslimským dobyvatelům. Zbraně v rukou občanů by mohly nedejbože narušit jeho hladký průběh. Občané by si měli naplno uvědomit, že státní moc není na naší straně, ale je naším nepřítelem, který z nepochopitelných důvodů likviduje naši budoucnost a budoucnost našich dětí. Nedejme se splést tím, že podle řečí našich politiků to tak vždycky nevypadá. Důležité jsou činy. Třeba právě to, jak se postaví k zmiňovanému zákonu, který se nám chystají vnutit bruselští zločinci ...