29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hadí oči - bez registrace 6.2.2010 1:06

Re: rovnou do tepláků

Máte pravdu. To bývalo možné jenom za komunistů. Nějak se mi zrovna po tomhle docela stýská.

S.Š. 6.2.2010 1:10

Re: rovnou do tepláků

No, tak to opravdu ne. Místo do tepláků půjdou podřimovat na další 4 roky do PS. Však on je někdo zvolí ... :-) Ze 2. - 7. místa na kandidátce se tam dostanou i s rukama za zády (i když pražská ODS dostane tentokrát významně na zadek). Pan Bém se směje už teď.

jo 6.2.2010 7:53

Re: rovnou do tepláků

No tak vidíte, že se po listopadu nic nezměnilo. Soudruzi vládnou dál a používají stejné praktiky jako dříve. Udělal jsi průšvich, půjdeš na jiné místo, potažmo ještě lukrativnější!

Chris Kelvin 6.2.2010 9:43

Re: rovnou do tepláků

Jeden rozdíl tu přeci jen je. Ale nebudu ho říkat, schválně, kdo uhodne?

P.S. Výjimečně se tentokrát z mé strany nejedná o ironii.

ou 7.2.2010 2:18

Re: rovnou do tepláků

Otevřely se možnosti pro sviňárny většího rozsahu a dřív v té partaji bylo přece  jen alespoň pár poctivých lidí, před kterými se to muselo skrývat. Dnes tam jsou samí šupáci a nejsou to jen ti bývalí co bývali U komunistů.

vicenzo 6.2.2010 17:02

Re: rovnou do tepláků

No však von se kdysi soudruh Slánský taky smál, dokud ho jeho vlastní partaj neposlal do tepláků a na špagát .. v zoufalý situaci před volbama je možný cokoli.

S.Š. 6.2.2010 3:41

Otázku beru zpět, paní autorko.

Rozhodnutí o zahájení úkonů v trestním řízení pražské městské státní zastupitelství zrušilo jako nedůvodné (sic !!) a předčasné. O.K., to se dalo čekat. Rozhodně to prý ale neznamená zametení kauzy pod koberec (haha) !!

Tak sem s tím jménem, buďte statečná !

vicenzo 6.2.2010 16:14

Re: Otázku beru zpět, paní autorko.

Paní zastupitelka podávala TO na konkrétního pachatele? Tak si ho v tom podání najděte ..

S.Š. 6.2.2010 17:43

Nikoliv. TO je (samozřejmě) na neznámého pachatele.

Paní zastupitelka nicméně veřejně (v Českém rozhlasu) pravila, že "nechá policii konat", a dále uvedla, cit. : "Jestli ovšem nebude konat, jsem ochotna sama zveřejnit znepokojivé informace a skutečnosti ... policii jsem už konkrétní jméno sdělila". Tož tak, vicenzo. (Podezírat ale pražské žalobce, že by snad mohli podlehnout nějakým tlakům, jistě nebudeme.)

ou 7.2.2010 2:22

Re: Nikoliv. TO je (samozřejmě) na neznámého pachatele.

Nejlepší by bylo, kdyby si Bém vzal ve Vencoveru neplacenou dovolenou a pár let lezl po Kanadě.

S.Š. 7.2.2010 5:02

Tak. Chce to ale ještě dodatek :

B. Doležal před pár hodinami napsal, že - cit. - "přes to, čím nás už rok krmí klausovská lobby v novinách, je teď zjevné,

že skutečným hrobařem ODS není Topolánek, ale Pavel Bém. Udělal to schválně a po dohodě s Klausem, aby oslabenou sranu mohli opět převzít ?". To je velmi přesné.

Před dvěma dny jsem napsala, že volby v Praze  má ODS v Praze prohrané. Bém i nadále drží Jančíka. To je směšné. I kdyby snad byl Jančík vykopnut, s Bémem na kandidátce je ODS ztracená. Že by to pan Bém nevěděl ? "On ty volby Topolánkovi CHCE prohrát. Tu stranu pak bude muset někdo dát do pořádku ... vyrazí rovnou z Blaníku na bílém koni",  napsala jsem zde včera pod Astonovým úvodníkem.  Těší mne, že můj oblíbený komentátor si myslí něco velmi podobného.

Česká mouka vítězí ! 7.2.2010 14:17

Re: Tak. Chce to ale ještě dodatek :

ovšem voliči Bémovi udělají čáru přes rozpočet a budou ODS masově volit! Uvědomělý volič ví,že kdyby nevolil Po modré společně,vyhrál by odporný kryptobolševik Paroubek a zavedl by tu fronty na banány a pořadníky na Š120 ( Š 105 S bude možná volně bez pořadníku)

Všichni k volbám a všichni volit pravou rukou !