7.7.2024 | Svátek má Bohuslava


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Laurencikova 3.6.2024 7:58

Velmi me zaujala ta "vysoka mobilizace mnoha ruznych radikalnich subjektu", kteri citi sanci, neco si v EU "vysomrovat", jak pise autor. Jedna se mimo jine o Vrabela a Rajchla z "vlastenecke sceny". Ano, byt vlastencem, to je dnes skutecne velmi radikalni! Katerine Konecne jde take jenom o "kapsu", dozvidam se dale. Jeste ze mame tu nezistnou koalici Spolu, ktere jde vyhradne o uslechtile cile, jako je "mrtvolna vernost" jakymkoliv momentalnim panum a v soucasnosti je ten cil zniceni atomove mocnosti Ruska!

Ja osobne budu volit nektereho "somraka" z vlastenecke sceny. Nepovazuji to za svuj zajem, nicit Rusko. Mne se naopak daleko vic libila doba, kdy se budoval NS, ktery umoznil rozmach "motoru Evropy". Tomu motoru, ktery momentalne skomira a chradne. A nehodil do toho vidle Putin, ale "spojenec a pritel" USA. A dalsi mozne dusledky naseho bojoveho odhodlani uz stoji v rade a nechaji se videt!

P. Dvořák 3.6.2024 7:46

... se smíšeným a již dávno zkaženým zbožím.

F. Navrátil 3.6.2024 7:32

O autorově pokřiveném myšlení svědčí fakt, že všechny koalice jsou podle něho účelové fujtajxl, jen Spolu je báječný spolek na záchranu civilizace. Pravda, kandidátka v čele s Vondrou a Niedermayerem, je nabídka krámu se smíšeným zbožím.

J. Nevrkla 3.6.2024 6:19

Svůj názor vyjádřím stručně - Spolu je nejhorší volba, ANO se po zkušenostech s jejími Jourovou a Charanzovou nijak zásadně neliší. To jsou alternativy pro ty, kteří jsou spokojení.

L. Písařík 3.6.2024 2:24

Autore - ANO nemá zapotřebí - jasné ovlivnování a natírání ANO načerno. A tak ani já vás nemám zapotřebí, abyste se snažil směrovat voličwe podle vás.