1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
bab 24.10.2006 17:27

Re: Re: Správně Štěpánku,...milan007

Vím o jedné Topolánkově fotce ještě nejhežčí.  Příloha MF DNES - magazín ze dne 21.9.2006. Název článku "Premiér slouhou na golfu".  A nemusí se vůbec ničím dovytvářet.  Mluví sama za sebe.

Jirka 24.10.2006 22:19

Re: Správně Štěpánku,

Dobrá, byl bych rád, kdyby jste předložil tyto údaje v pravdivém světle, pokud pan Štěpánek překrucuje pravdu, jak vyplívá z Vašeho příspěvku.

deda 24.10.2006 8:40

Re: Problém je v tom...

Ti, co se ke svému majetku dostali prací, pracují dále. Ti, co se ke svému majetku dostali všelijak jsou převážně v ČSSD! Výčet není potřeba uvádět.

gerontusinza 24.10.2006 11:14

No tak Dedo, trochu se zamyslet. Re: Re: Problém je v tom...

Co takhle plošná přiznání majetku. To navrhuje kdo? Inu zlodějská ČSSD a ti lotři z KSČM. Kdo je nechce pod argumentací že je to "zbytečné" zatěžování poctivých občanů a vlastně presumce viny? Spravedlivá ODS a mírumilovná KDU-.. i  "levicoví" zelení.  Inu výčet by byl těžký pro každého normálního občana. Že bych byl natolik závistivý že mě vadí korumpovatelnost kohokoli a nejen politiků?Inu asi jsem vadný když musím zaplatit za premierovu firmu škody a on od soukromé firmy inkasuje 2,5 melounu za neprodejné akcie, které já musém platit v daních. Báječní poctivci, vynikající strana. Hezký den.

StandaT 24.10.2006 11:57

Re: No tak Dedo, trochu se zamyslet. Re: Re: Problém je v tom...

až bude policie opět policií, státní zastupitelství státním zasupitelstvím, stejně tak až začnou fungovat FÚ a soudy, pak proti přiznáním nebude nikdo rozumný. Nyní ale nikdo rozumný tato přiznání akceptovat nemůže.

gerontusinza 24.10.2006 15:34

Až, až,....... Re: Re: No tak Dedo, trochu se zamyslet. Re: Re: Problém je v tom...

Až bude vše rozkradeno a promlčeno, až milionáři nevlastnící žádný majetek půjdou po odsouzení do basy. Nebo až 18.letá holka nepůjde sedět do basy, jako hlavní organizátor, jen proto že plnila příkaz nadřízených a vyřizovala půjčky zcela "nevinným" klientům, aby mohly své vklady (naprosto nevědomky) nosit do firmy organizující hry typu letadlo, která je samozřejmě právně u nás nepostižitelná. Tak rozhodují naše soudy, tak jsou nastaveny naše zákony. Občany nejsou schopni ochránit, ale viníka musí najít ať to toho parchanta stojí co stojí. Ale kdy chcete teda začít? Až bude  vše promlčeno a rozkradeno. Inu pohádka o kohoutkovi a slepičce. Jenže kohoutek chcípnul.

jirka.s. 24.10.2006 18:11

Re: Re:Ale je to potřeba, a stále.

Vilém Buriánek, Zdeněk Doležel, Jan Fencl,  Andrej Grega, Stanislav Gross, Jan Hanáček,  Josef Hojdar, Miroslav Jansta, Věra Jourová, Tomáš Kadlec, Jan Kavan, Eva Klimovičová, Luděk Krystýn, Jan Mareš, Michal Kraus, Marian Kuś, Otakar Kypta, Petr Lachnit, Egon Lánský, Josef Láznička, Jan Mládek, Jaroslav Palas, Ladislav Péťa, Karel Ponocný, Petr Pospíchal, Pavel Přibyl, Milan Pulec, David Rath, Zdeněk Richtr, Miloslav Řehulka, Jaromír Schling, Ludmila Schwarzová, Barbora Snopková, Marie Součková, Karel Srba, Jindřich Sznapka, Ivo Svoboda, Vladimír Šiša, Jana Volfová, František Vybíral, Jiří Vyvadil, Lubomír Zaorálek, Ladislav Zelinka, Eduard Zeman, Petr Zgarba, Lubomír Žemlička

Zebra 24.10.2006 8:30

Otázka pro redakci:

Jak moc se musí Štěpánek vzdálit skutečnosti a zdravému rozumu abyste mu jemně naznačil, že by měl svůj objevný článek raději nabídnout k publikovaní např. Věstníku certifikovaných lunatiků a alternativních inteligentů ?

Po r. 89 se nikdy nestalo, že by vítěz voleb nedostal důvěru sněmovny, ergo nikdy nedošlo na druhý pokus, ergo to není žádná tradice ani zvyk a taky to nikdo netvrdí ani na to nikdo nepoukazuje. Že je logické, že pokud vítěz neuspěje, dostane druhý pokus druhý v pořadí, je natolik nesporné, že se to nedávno dokonce i VK pokoušel přímo ústavně uzákonit.

Snad jediná přednost takovéto porce mimózního plku hned po ránu je, že se vyplaví nějaký adrenalin.

loula 24.10.2006 8:18

Pane Štěpánku máte plně pravdu,

ale jenom jaksï napůl. Pokud se nepletu, zatím všechny vlády, které byly jmenovány, dostaly důvěru v pvním kole, i když šlo o důvěru dosti "ušmudlanou".

MrLotus 24.10.2006 8:24

Re: Pane Štěpánku máte plně pravdu,

Takže pro druhé kolo vlastně žádný precedens neexistuje? Potom by asi bylo rozumné ctít Ústavu a postupovat podle ní.

loula 24.10.2006 8:28

Re: Re: Pane Štěpánku máte plně pravdu,

Ano, žádný precenens neexistuje, a proto je od pana Štěpánka demagogie, když tvrdí něco o zvyklosti. Žádná zvyklost, ať v tom či onom směru prostě neexistuje.

MrLotus 24.10.2006 8:32

Re: Re: Re: Pane Štěpánku máte plně pravdu,

Ale vždyť on v tom článku píše, že žádná taková zvyklost není.

loula 24.10.2006 14:52

Re: Re: Re: Re: Pane Štěpánku máte plně pravdu,

Doporučuji si přečíst ten článek ještě jednou a pozorněji.  

Semiramis 24.10.2006 14:28

Re: Re: Re: Pane Štěpánku máte plně pravdu,

loula by zapřel i nos mezi očima, kdyby ho tam viděl Štěpánek!

loula 24.10.2006 14:56

Re: Re: Re: Re: Pane Štěpánku máte plně pravdu,

Na Štěpánka jsem skutečně alergický, a to na základě jeho článku "Paroubek neumí počítat", zveřejněném na NP asi před rokem. Byl to vrchol dogmatismu, kdy Štěpánek chtěl něco dokázat pomocí matematiky, ale protože mu to nevycházelo, tak si jednoduše fakta přizpůsobil tak, aby mu to vyšlo.

Dušan Polanský 24.10.2006 7:05

Problém je v tom, že ODS

lavíruje podle situace. Podobně je to i s VK. Takže kdyby to byl trvalý názor ODS čert to ber, ale to je právě teď a jak to bude zítra, to už nikdo z ODS neví. Teď jen víme, že premiérem je člověk hlásající pravicový pohled na svět, přitom svým podnikáním, prošustroval peníze banky. Ta nic. Naopak, tatáž banka mu půjčila na drahý byt. Neboli premiéra máme vykuka, který se k majetku  dostal všelijak, ale určitě ne profesním umem a prací. A je přitom předsedou ODS. A to je pro mě podstatné.  

Malý Aston(pravicový volič) 24.10.2006 8:17

Re: Problém je v tom, že se ČSSD spojila s komanči!

Pokud někdo měnil své priority,byl to soudruh Paroubek.Jednak se stal mluvčím komančů a má prý 100 hlasů v poslanecké sněmovně,své a komančů. Napřed řval,že má zájem o velkou koalici s ODS a když to vypadalo na podpis,tak to pomocí Kalouska zrušil.Dnes všichni již znají,že jediný cíl soudruha Paroubka,je společně s Filipem zde vládnout a to na věčné časy.Svého vedoucího úřadu pana Doležala,bývalého možná ještě sloužícího agenta tajných služeb nazývá debilem a ten debil na nás vyplazuje jazyk,něco podobného dělá i soudruh Paroubek.Nerespektuje výsledky tajných voleb,kdy občané se jasně vyjádřili proti spojení komančů a socáků. Vážený pane Polanský,podívejte se jak vypadá,když se občanům lže,když se nerespektují výsledky voleb,Maďarsko by mělo být pro Paroubka varováním.To blaho vlády komančů si ještě dobře pamatujeme.

noname 24.10.2006 8:40

Re: Re: Problém je v tom, že se ČSSD spojila s komanči!

Bravo! Malý Astone.

Mirek Šejna 24.10.2006 11:49

Malý Astone,

prospělo by Vám, kdybyste se držel faktu a nekecal nesmysly. Paroubek s Topolánkem nejednali o velké koalici, ale o podpoře menšinové vládě ODS. Jednali vlastně o jakési Opoziční smlouvě č.2. A právě toto jednání o podpoře menšinové vlády ODS Paroubek zrušil. Dále tvrdíte, že Paroubek nerespektuje vysledky voleb. Možná by bylo vhodné, kdybyste nám tu sdělil, co má podle Vás Paroubek udělat, abyste to od něho považoval za respektování výsledku voleb.

Ladislav N. 24.10.2006 17:28

Re: co má podle Vás Paroubek udělat, abyste to od něho považoval za respektování výsledku voleb

Rychlé kroky k novým volbám.

ladik53 24.10.2006 7:04

Copak je slepý a hluchý

Ten Štěpánek snad ani neví, že vláda nedostala důvěru a sněmovna je rozdělená.

saša 24.10.2006 3:14

nechápu - a nejsem sám

proč na NP  d e n n ě straší tenhle nechutný člověk, který si v minulosti nadělal ostudy . a chytré pšíspěvky to taky nejsou.

Semiramis 24.10.2006 7:32

Re: nechápu - a nejsem sám

Váš příspěvek je na rozdíl od Štěpánkova příspěvku úplně blbý a ještě plný překlepů. Až se naučíte psát, možná začnete i myslet.

Iva 24.10.2006 8:07

Re: Re: nechápu - a nejsem sám

Naprostý souhlas. Doporučuji autorovi původního příspěvku, aby přispíval do diskusního fóra Haló novin a zbytečně neotravoval a netrápil sebe ani ostatní čtenáře NP.

Saša 24.10.2006 11:32

Proč tu denně straší?

No protože píše dobře, stručně, svižně, vtipně a má smysl ho číst. Na rozdíl od mnohých jiných. A taky Vás, který jste nevyplodil nikdy nic.

Semiramis 24.10.2006 14:25

Re: Proč tu denně straší?

Se Sašou naprosto souhlasím !  Inu, není saša jako Saša....ten první je spíš šáša !!!

Herakleitos 24.10.2006 2:08

Štěpánku dej si bacha

Štěpánku nechtěl bych být ode dneška ve tvé kůži. Jde po tobě Kott za tvoje urážlivé výroky. Ten ti tu tvou rezavou paruku určitě pocuchá. Nepíšeš prý o něm pravdu, on pít nechtěl, ale funkcionáři z ODS ho prý nutili. Já si myslím, že Kott mluví pravdu. Já si živě pamatuju a televize u toho tenkrát byla, jak se Čermák (posl. ODS) nemohl udržet na nohách při jednání ve sněmovně. Tebe odstavili a ty se dereš zpět do modrého kurníku.

jirka.s. 24.10.2006 10:29

Re: Štěpánku dej si bacha

Modrý kurník, modrý kurník, modrý kurník! Netuším, kolikrát jsme tento výraz z tvé poměrně hodně omezené slovní zásoby zde na Psu už četli. Nutně se mi vtírá na mysl, jestli ty s těmi slepicemi něco nemáš. Pán je zřejmě zoofil. Už o tom byla i reportáž v televizi. Že ty jsi to podezřelé individuum, co obšťastňovalo slepice i ty ovce? Ta vizáž pasuje k tvým výlevům zde jako (Y) na hrnec.

Mirek Šejna 24.10.2006 11:52

Re: Re: Štěpánku dej si bacha

lejno, lejno, lejno. Netuším, kolikrát jsme tento výraz z tvé poměrně hodně omezené slovní zásoby zde na Psu už četli. Nutně se mi vtírá na mysl, jestli ty s těmi hovny něco nemáš. Pán je zřejmě lejnofil.

Semiramis 24.10.2006 14:31

Re: Re: Re: Štěpánku dej si bacha

To se moc hezky rýmuje, Šejno, lejno !!