2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: zvládneme Evropu?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
abc 8.1.2008 7:07

Citlivý Evropan Svejnar

by jistě poradil, co s tím.

abc 8.1.2008 7:06

Pětkrát Německo, jednou Francie v refrénu oslavné písně.

A co Česko a ostatní?

Honza42 8.1.2008 1:24

Tak jsem zase dneska jel kolem cukrovaru v Hrochově Týnci.

Nejdřív zprivatizován. Pak vyplaceno z mých daní tučné odstupné vlastníkovi za to, že tam nebude nic vyrábět. Pak to snad chtěl kraj využít alespoň pro bilolíh nebo bionaftu. Byl by byl i kupec, ale musí se to zbourat, páč to je tak podle tý smlouvy na vyplacení toho odstupného. Tak se to zbourá (vlastně za moje peníze) a pak tam určitě se státní podporou výroby biolihu (zase za moje peníze) postaví lihovar.

No pane Robejšku, protože podobnými případy "ze života" jsme doslova obklopeni, tak bych naše předsednictví využil ke zrušení blbákova zvoucího EU. Není- li to možné, přežil bych toto období pasivní rezistencí, jak jsme to úspěšně dělali za dob RVHP. Možná bych taky něco ohromujícího navrhl. Třeba bych zadotoval výrobu celovodičů a nahradil bych jimi polovodiče.

honzak 8.1.2008 8:13

Re: Tak jsem zase dneska jel kolem cukrovaru v Hrochově Týnci.

při projíždění kolem toho komplexu mám tytéž pocity. BLBÁKOV!!! Ovšem sofistikovaný. Ten citát s náhradou není dobře. Je to záměr, nebo chyba?

Honza42 8.1.2008 19:01

Re: Re: Tak jsem zase dneska jel kolem cukrovaru v Hrochově Týnci.

To je záměr. Když se otvevírali někdy v 70 letech ČKD polovodiče, tak Kapek tehdy prý prohlásil: " Je to velký úspěch soudruzi. Doufám, že v příští pětlitetce zahájíme výrobu celovodičů."