3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vízek 19.2.2008 15:30

Jelene jelene jelene

Jelínkovi musel někdo v dětství velice ublížit. Snad kočka drápkem stáhla ubrus ze stolu, na kterém paní Jelínková právě přebalovala své pokakané neštěstí. A malý jelen spadnul, hlavičkou  bacil do betonové podlahy a od těch časů píše do novin.

Robin 18.2.2008 21:15

Kde asi soudruzi udělali chybu?

Švejnara byl soudruhům (v ČSSD a KSČM) čert dlužen. Prohráli, rozhádali se, vylučují se, pomlouvají se - přesto se tváří jako vítězové. Připomíná mi to komunistické agitky o plnění pětiletého plánu. Plán se plní, akorát není (mj.) toaletní papír a vepřové. Jen pod pultem. Soudruzi, vzmužte se, ale Moskva vám už dnes nepomůže! ;-D;-D;-D;-D;-D

Kobylka Lajda 18.2.2008 20:36

Situace nazrála

Situace nazrála a je načase, aby na některém čelném politickém postu ČSSD stanul sám autor článku, známý bavič Jelínek. Strana tak ztratí svou výhružnou, zasmušilou a nevlídnou tvář - scéna se vstupem Jelena do vysoké politiky za podpory Jelínkovy Slivovice Vizovice rozjasní, staré koleje se zalesknou jako nové! Pokud se tak nestane, nešťastný grafoman klesne pod tíhou vysněných argumentů a budeme mít po srandě!;-D;-D;-D;-D(Y)

Kloděj 18.2.2008 20:14

ˇBože, bu'd k nám milostivý...

Jak může někdo takový, prznit LITERÄRN'i  noviny,. Zakladatele se obráceji v hrobě.To musí mít lirerární noviny bohatého zponzora za takového Jelínka.

Sony 18.2.2008 18:18

V NP nová rubrika - humor?

Pan Jelínek nikdy nezklame čtenáře ani blouznivce v ČT 1.Jeho humoresky by bylo dobré doplnit kresbami pana Renčína!:-D

Rad 18.2.2008 18:50

Re: V NP nová rubrika - humor?

nová není, on tu už píše ftipy dlouho, akorát nedávno tu byl jeden poměrně solidní článek co mě zmátl, pak se to ale vysvětlilo, byl to jiný Jelínek. Dneska mě nejvíc pobavila věta "Postupovala vcelku rozvážně a vyrovnaně", psal to o socdem, rozuměj o Jyrkovi vyvoleném. To snad nejde myslet vážně ani ve chvílích největšího nadšení!

emersonskej 18.2.2008 22:59

Re: Re: V NP nová rubrika - humor?

Inu jak vidíte - evidentně lze. a jelikož nepokládám pana Jelínka za blázna, či pomatence, zbývá už jen jediné vysvětlení této, ale i dalších povedených perel - paroh je jednoduše hlář !!!!!

mirek 18.2.2008 17:52

Tak tady asi čteme každý jiná media, nebo autor fauluje

Komunisté dlouho předem avizovali své kandidáty, včetně jedné ženy. Paroubek, zamilovaný do své představy, jak to Topolánkovi spočítá, byl jak tetřev hlušec, neviděl a neslyšel, ale spíše ignoroval. Odhodil levicovou stovku a vyměnil ji za středovou nejistotu, navíc neznámého počtu. Hrál vabank. A prohrál. Avšak, protože se mu těžce prohrává s vlastními nápady, obvinil bývalého partnera, kterému zahnul s novým seskupením, ze všeho možného i nemožného a vykřičel dokonce i požadavek na svržení dosavadního spoluhráče. Tak takové věci já čtu, že by autor neviděl a neslyšel, zamilovaný do své představy? Pak asi patří k Paroubkovi....

Rad 18.2.2008 18:52

Re: Tak tady asi čteme každý jiná media, nebo autor fauluje

nene, autor ftipkuje, všechny jeho články jsou takto humorné.

Josef 18.2.2008 16:40

Slinty, cinty, kecy.

To snad ten vykrmený svazák ani nemůže myslet vážně. Jaká Aurora, jaký půdorys? Ten má namísto mozku rudou krychličku a články mu patrně píše Milouš Jakešů, neblahé paměti. I když i ten by možná sesmolil o dva řády kvalitnější blbost.

Kloděj 18.2.2008 20:21

Re: Slinty, cinty, kecy.

Jyrka to platí, vo tom to je.

Novaz 18.2.2008 16:34

To je vtip?

Jen houšť a více takových Jelínků. Jyřyk z nich má jistě radost, i když ve skutečnosti jsou tak nějak k hovnu. Pardon.

Čenda 18.2.2008 16:43

Re: To je vtip?

Dosti pokleslá slušnost Vaše je obdivuhodná ale věřím pevně tomu, jak parafrázujete jméno Jyřyk, že Vy si skutečně myslíte, že se to tak píše. Přiznejte se že ano.

Rad 18.2.2008 18:55

Re: Re: To je vtip?

Když ono se to k vyvolenému tak hodí, neberte nám to.

pp 18.2.2008 16:32

Blábol

olin 18.2.2008 16:28

Co to tady smrdí?

Teda Jelínku, větší blábol už se snad vypotit nedá. Slovo po slově lež, demagogie, výmysl, konstrukce. Vy v té hlavě máte poměrně slušně vyvětráno. Jen by mě zajímalo, zda se u nás dá takovými žvásty uživit. Na té fotce vypadáte dost přejedeně, tak asi ano. Jste evidentně mimo realitu.

jirka.s. 18.2.2008 18:06

Re: Co to tady smrdí?

A to si představte, co se dneska s takovou fotkou dá na PC provést! Skutečnost je daleko odpornější ( viz jeho četná vystoupení na ČT). ;-D

Kloděj 18.2.2008 20:25

Re: Re: Co to tady smrdí?

Dokonce i v televizi ?ČT, to platíme my.A

Říman 18.2.2008 15:18

Politolog

Toto je krásná ukázka komentáře nezaujatého politologa. Jsou ovšem i jiná vysvětlení: autor je naprostý blb, neschopný pochopit ani zdaleka, co se děje); nebo nebývalá ukázka arogance a drzého výsměchu veřejnosti: každý viděl, co se dělo, Jelínek nám to ovšem teď vysvětlil tak, že příslovečné čurání na nohy je proti tomu solidní přístup, zřejmě Jelínek, soudě podle sebe, došel k názoru, že blbové jsou všichni. Jinak ovšem také rajská hudba (pro mne určitě): zuřivý vztek ho zbavil zbytku mozku. Kéž by po každých volbách politolog Jelínek mohl napsat jen podobné komentáře.....

Kloděj 18.2.2008 20:29

Re: Politolog

Římane, jelínek není blb. On je jenom vyč u raný. I ti pokleslí politologové, novináři, by tak něco pokleslého nenapsali. Jelínek ví, že peníze nesmrdí. Vždyť jinak by něco tak , ale tak blbého nemohl napst. Jeho články jsou na objednávku Jyřyka. Tak už se všichni nedivde.

čtenář 18.2.2008 13:02

Kdyby nebyl Paroubek

na hlavu, netrval by na veřejné volbě. Klaus by sice prošel hlasy Zemanovy kliky v ČSSD už asi v 1.  kole, ale neubylo by mu poslanců. Takhle se mu vydrolil další přeběhlík. Taky Zeman už má definitivně utrum. Klaus mu nemusí být za nic vděčnej.  Když chtěla soc.dem, vyhrát prezidentskou volbu, měla proti Klausovi postavit Zemana, ten by byl měl proti němu šanci a komančové by ho jistě podpořili. Švejnar je sice levičák šikovského ražení, ale v USA, kde socializmus je sprosté slovo, se musí označovat jako liberál. Jenže vykládejte to bulikům, kteří volí KSČM. Tohle teda Paroubek zas zpackal. Místo mudrování o přímé volbě, by se měla ústava doplnit o větu, že prezident se volí tajně a bylo by.

emp 18.2.2008 13:41

Re: Kdyby nebyl Paroubek

a co když nechtěl Paroubek riskovat, že bude za "blbce", když bude dvacet socdemáků hlasovat pro Klause...?  Nakonec, to by ho výrazně oslabilo.

čtenář 18.2.2008 13:51

Re: Re: Kdyby nebyl Paroubek

Vždycky by mohl říkat, že Klause místo soc.dem. volili komouši a pak do toho dalších 5 let mohl Klausovi klidně namáčet čumák. Tvrdí to málem i teď, kdy díky jeho metodě každej ví, jak kdo hlasoval.

huhu 18.2.2008 14:39

Re: Re: Kdyby nebyl Paroubek

paroubek je za blbce už dávno, a jen to potvrdil...;-)

Flegmatik 18.2.2008 11:58

Tak nevím.

Již dlouho jsem něco takového nečetl a doufám, že dlouho číst nebudu. Takovou snůšku blábolů nacpat do článku, to je tedy výkon. Ještě, že je jasně vidět odkud fičí ten free luft. Jsou to pouze prázdná slova, která mají cosi zvýraznit a podtrhnout a snad i rekapitulovat. Ale bože to člověk si pouze domyšlí co tím básník chtěl říci. Nebo se jedná snad o chválu čehosi co nedošlo svého konce nebo snad že by obhajoba čehosi vytčeného a ale nedotčeného. No každopádně jsem nepoznal o co mělo jít. Snad jenom zabití času autora - volná sobota a neděle. ---------- Za tohle nemohl dostat snad žádné peníze. 

TrottelHans 18.2.2008 14:26

Re: Tak nevím.

Podívejte se na www stránky Literárních novin, a bude Vám vše jasné. Ale možná se Vám udělá zle už po přečtení seznamu jejich přispěvatelů. Tak sorry ...

Kloděj 18.2.2008 20:43

Re: Re: Tak nevím.

Dík za info.

jerry, killer of politics 18.2.2008 11:49

Tohle je snad největší perla:

 ČSSD zůstává - při své velikosti a snaze obsáhnout pestrou škálu osobností a názorů - svým způsobem cedníkem.

Současná ČSSD nemá program a kromě negace všeho, co dělá ODS ,ani názory. Není tedy divu, že obsahuje spíše ,,osobnosti", které se snadno dají přeplatit. Ale pan Jelínek nadále považuje tento spolek za politickou stranu a Paropupka s Dráthem za politiky.;-€Rv

huhu 18.2.2008 12:57

Re: Tohle je snad největší perla:

čssd program má. Program normalizačních karieristů, stejný jako měli za normalizace. Jedinou idejí je - ve společné partě mít moc.

janoryna 18.2.2008 14:15

Re: Re: Tohle je snad největší perla:

a teď okoukala od ods politiku nulové tolerance. ale je třeba přiznat, pan premiér silou svých argumentů připravil p. Svejnara minimálně o 2 hlasy. takže již prohlédli 4 z antiklausovského tábora"melčák, pohanka, snítilý a zubovová. p. paroubek a bursík by si měli vzít z pana premiéra příklad, jak své ovečky demokraticky udržet na uzdě.