20.6.2024 | Svátek má Květa


Diskuse k článku

POLITIKA: Zkouška Lisabonem

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vrata 31.3.2009 1:45

Re: "Autor pracuje v Masarykově dělnické akademii " Hybaj do Škodovky socialistickej flákači !!! :-)

Snad si nemyslíte, že by u toho pasu dlouho vydržel. Brzy by se z něj stal odborový vůdce a ti si peníze vydělávají hubou. Možná by měl víc peněz než nyní.

Jirka 31.3.2009 0:59

Jelene,jelene.

Asis vypil příliš zelené.:-P

Mišák 31.3.2009 0:43

Poctivá vláda?

A ona snad ČSSD nějakou takovou kdy měla? Kouknou se na vlastní špínu a nekopou do ležících, vy žvanilové z Lihového domu. A že v EU se našemu předsednictví vůbec nedaří, no vy už jste závistí přímo ohlodaní. Hlupáky, kteří vyvolají odstřel vlády kvůli padajícím preferencím a pak "cudně" couvají, že oni nic, oni jsou jen opozice a do vlády rozhodně ne teď ale později, až se Jyrkovi budou zase líbit průzkumy, ty je potřeba také vypráskat. A nejlépe by bylo rozpustit sněmovnu hned. 

Honza 31.3.2009 0:42

Proč proboha tu vládu sestřelovali právě teď?

Pane Jelínku, můžete mi jako známý levisový politolog a představitel soc.dem. think tanku vysvětlit, proč proboha ten Paroubek tu vládu sestřeloval PRÁVĚ teď? Copak si nespočítal, že naplnění programových priorit ČSSD se tím oddálí, nikoli přiblíží? Není snad smyslem politiky plnění programu?  Klidně mohl z Topolánka vyrazit jak Lisabonskou smlouvu, tak stanovení termínu pro Euro, a zrušení poplatků ještě návdavkem. Radši z pomstychtivosti sestřelil vládu, a teď to má: nebude Euro, nebude Lisabon, bude jen Klaus, celoevropská ostuda a vážné poškození českých národních zájmů. Je tohle ještě sociální demokracie, nebo jen osobní agentura sloužící uspokojování osobního ega pana Paroubka??

hleena 31.3.2009 0:20

"Autor pracuje v Masarykově dělnické akademii " Hybaj do Škodovky socialistickej flákači !!! :-)

Stejně ty tvoje s®ačky nikdo nečte a ve Škodovce padaj dělníci u pásu na hubu !!! Chcete rozdávat,ale makat vás ani nenapadne socialističtí dobytkové !!! (Y)(Y)(Y)