29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Zemanův (ne)zbytečný odklad

Média hlavního proudu nás bombardují, jak je jejich stádovitým zvykem, jedním jediným správným pohledem na věc. Ale existují také jiné úhly pohledu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Kosejk 14.7.2019 10:37

Re: Autor: M. Kosejk Datum: 13.7.2019 11:46

... a to si ani zemanobijci nevšimli, že jsem omylem v textu posadil Benešovou na ministerstvo vnitra (místo na ministerstvo spravedlnosti). Pokud by si toho všimli, jistě by mi tuto nepozornost při psaní otloukli o hlavu. :)))

J. Vavruška 14.7.2019 7:59

Re: Autor: M. Kosejk Datum: 13.7.2019 11:46

Neřeší se ohýbání ústavy. Řeší se, že Hamáček chce krýt obrovskou síť rozkrádání v resortu kultury, kde si zcela běžně ředitelé podepisují smlouvy sami se sebou a přilepšují si o miliony.

Hamáček jako ministr vnitra je připraven zasáhnout do vyšetřování policie, ale aby to mohl udělat, musí mít na postu ministra kultury poslušného panáka, který proti tomu nebude protestovat, protože ministerstvo podalo trestní oznámení a proto je nutné, aby na oznámění vyšetřovatelů o odložení věci, nijak neprotestovali.

Demoši na Letné se bouřili proti Benešové, "protože by mohla něco ovlivnit", kdežto proti Hamáčkovi, který má ovlivňování už nachystané a jen čeká, až se mu uvolní ruce, nic nenamítají. Typičtí užiteční idioti.

Až Staňka vymění, bude se krást vesele dál. Nechá se to tak běžet další dva roky, ze státního rozpočtu se vytunelují další desítky milionů a pokud se to náhodou před příštími volbami provalí, ČSSD budě dělat, že s tím nemá nic společného a bude to házet na Babiše a na ministryni financí.

I. Dvořák 13.7.2019 12:20

Zemanovský výklad práva....

Nedej bůh, aby další ostatní státní instituce pojaly náš právní řád po "zemanovsku". Kdy zákon platí, jen když se to tomu či onomu zrovínka hodí do krámu.

J. Richtter 13.7.2019 12:30

Re: Zemanovský výklad práva....

Ale lůza jásá a kvičí blahem, jak to Mlhoš kavárníkům zase nandal.

V. Pavelka 13.7.2019 13:34

Re: Zemanovský výklad práva....

Lůza na to sejří,Richtter,májí práci a vesměs je jim to šumafuk.To ty tady kvičíš ,právu se nic nestalo pomatenče.

R. Šindler 13.7.2019 14:21

Pavelka = potrefená lůzička :DDDDD

M. Kosejk 13.7.2019 11:46

----

Hm... Nedávno mi jeden známý napsal, že mladý Klaus je prý de*bil. A pak se dotyčný známý připojil k politickému mainstreamu, který teď neřeší nic jiného než tenhle blbý spor Staněk, Šmarda, Hamáček, Babiš, Zeman. A de*bil je podle něj Klaus...

Co tím chci říct? Chci tím říct, že „pražská kavárna“ a její fans zase opět skočili na naprosto marginální téma, které znovu nastolil Zeman. A jako hloupí psi letí za kostí, kterou jim Zeman záměrně hodil, aby za ní běželi.

Veškerá důležitá témata jsou zapomenuta – řeší se jen blbý ministr kultury (který je drtivé většině lidí ukradený). A valnou většinu lidí ani nezajímají nějaké právní výklady toho, jestli Zeman se v tomto pohybuje na hraně ústavy, nebo jestli je už lehce za ní.

A mladý Klaus je prý dle těchto psíků de*bil. Protože prý volí nevhodná (populistická) témata a protože prý používá nevhodnou (populistickou) rétoriku. Ale vůbec si tito mravokárci neuvědomují, že to právě oni jsou totálně mimo. Klaus totiž na rozdíl od nich má přirozený talent mediální komunikace. Klaus si neujíždí na tématech, které skoro nikoho nezajímají. A volí rétoriku, která umí zaujmout. Měli by se od něj učit – a ne z něj dělat deb*ila.

A ještě dodám, že si myslím, že někteří z „pražské kavárny“ si možná uvědomují, že opět jen skáčou za kostí, kterou jim hodil Zeman. Ale prostě si nemohou pomoci – a musejí se přidat ke kvikotu politického mainstreamu. Jednoduše to tedy vypadá tak, že „pražská kavárna“ neumí nastolovat vlastní témata (nebo je ani nemá) – a umí jen skákat po tématech, které nastolili druzí (a tyto témata pak cupují – a myslí si, že jim to v něčem u voličů pomůže).

J. Richtter 13.7.2019 12:34

Re: ----

Jo, Klaus má dobrá témata. Napřiklad: Budu vládnout s kýmkoliv, kdo se přidá. Super, pecka.

A jeho mluvčí bude třeba Jarda Kojzar.

Když se přidá.

M. Kosejk 13.7.2019 14:45

Re: ----

Nic takového Klaus netvrdí, to je od vás jen bohapusté žvanění.

Základní teze Trikolóry jsou: Obrana normálního světa a to, že budou dělat plně demokratickou a sociálně konzervativní politiku v zájmu normálních lidí.

Ale chápu, že tyto teze v "pražské kavárně" nenajdou pochopení. A právě o tom jsem napsal svůj příspěvek. A potrefené husy už zakejhaly. :)

J. Richtter 13.7.2019 15:46

Re: ----

Tak úkoly Andropovovy Prognostického ústavu splníme, i kdyby měl Pecka Korčagin z hrobu vylézt.

J. Richtter 13.7.2019 15:46

Re: ----

Andropovova...

M. Prokop 13.7.2019 18:09

"Tak úkoly Andropovovy Prognostického ústavu splníme,"

To si tedy máknete.

D. Mach 13.7.2019 12:45

Re: ----

To by mě zajímalo, co Babiš-boys považují za důležitá témata. Vždyť Babiš tady neřeší nic jiného, než své problémy, a celá vláda je tím naprosto paralyzovaná. To vám ale, zdá se, vůbec nevadí. Je ale pravdou, že čím míň toho stávající kabinet změní, tím prospěšnější pro naši budoucnost to bude.

V. Pavelka 13.7.2019 13:28

Re: Mach kecá----

ČT, předvádí parlamentní provoz , výbory se scházejí ,vláda zasedá , schvaluje .To jen kavárenští zpovykaní novináři a politkorekt parta v ČT,předvádí bouři ve sklenici a přání histerického"paralizovaného Macha".

D. Mach 13.7.2019 15:22

Re: Mach nekecá----

Než si mě budete brát do huby, udělejte si pořádek v psaní čárek. Bohužel vašemu psanému textu vůbec nerozumím. Třeba "ČT, předvádí parlamentní provoz ...". Fakt netuším, i když bych z toho vyrozuměl, že Babiš předvádí permanentní provoz. To ano, ale na povinnosti předsedy vlády mu asi nezbývá mezi schůzkami s vedoucími svěřenských fondů a redaktory jeho deníků čas.

M. Kosejk 13.7.2019 14:47

Re: ----

Já třeba Babiše nikdy nevolil a volit nebudu. Tak laskavě nebojujte s panáky, které jste si sám uplácal, abystepak nad nimi slavně zvítězil, pane Machu.

D. Mach 13.7.2019 15:40

Re: ----

Uplácaného panáka s názvem "pražská kavárna", kterého mimochodem uplácal hradní mluvka Ovčáček, jsem si nevymyslel, a vítězit se nad ním snažíte vy, pane Kosejk. Proto se zbytečně nečertěte a raději uveďte, která to hlavní témata Klaus vyzdvihuje z tenat, kam prařská kavárna nedohlédne..

M. Prokop 13.7.2019 15:41

Re: ----

Mně je jedno, co řeší nějaký " politický mainstream". Mně vadí, že president sere na Ústavu a premiér mu ustupuje a zapomíná na své sliby, třeba vyrovnaný rozpočet.

A. Nový 13.7.2019 16:25

:-))

Koblihářům stačí, když jim Babiš zalže, že jim přidal na důchody. Víc je nezajímá.

B. Hančl 13.7.2019 18:56

Re: :-))

A nepřidal? Chytrolíne.

D. Stirský 13.7.2019 11:08

Fajt je možná sebestředný narcis, ale zajímalo by mne, kolik výstav z doby jeho reditelování NG Štěpánek viděl? Při stylistickém niveau jeho příspěvků se nemohu zbavit dojmu, že za vrchol malířství českého pokládá obraz F. R. Čecha “Zvířátka obdivují 3,14ču”. Ostatně Čech dostal od Zemana metál.

F. Houžňák 13.7.2019 11:23

Ale je to defraudant a zloděj a jako takový nemá co

ředitelovat státní instituci. Umělcovat může za svoje nebo za soukromé peníze, v tom mu nikdo nebrání. U jiných vám to vadí strašně, u Fajta ne.

M. Prokop 13.7.2019 15:44

Re: Ale je to defraudant a zloděj a jako takový nemá co

Je-li Fajt před vyšetřením věci defraudant a zloděj, je Bureš před odsouzením agent StB a mnohonásobný podvodník.

F. Houžňák 13.7.2019 21:51

Prosimvás, běžte radši zašívat ty matrace,

jaké vyšetření? Fajt si jako ředitel státní instituce uzavřel sám se sebou soukromou zakázku za milión, jak on sám řekl nebo napsal. Pokud to považujete za něco, co je v pořádku, no prosím. Vy to děláte běžně? Pokud ano, jste pro každého normálního člověka zloděj, bez ohledu na to, jestli vás nějaký soud za to odsoudí. Samozřejmě je možné, že se nějakými machinacemi společenstva pravdy a lásky Fajt z toho nějak vykroutí, ale zlodějem a defraudantem zůstane. Koupil byste si od Fajta ojeté auto? No vidíte. Tak nežvaňte.

M. Moravcová 13.7.2019 13:08

Re:

To jako že když shlédnu výstavu tak mi už nebude vadit zlodějna provozovatele? Nebo jak?

J. Richtter 13.7.2019 13:23

Re:

Nějaký rozsudek už padl soudružko?

V. Pavelka 13.7.2019 13:44

Re: No

To nikomu nevadí ne ,tady už máme precedent, Babiš je odsouzen spravedlivou kavárnou dva roky před soudem,Richtter co.?

V. Církva 13.7.2019 15:21

Re:

Padl nebo nepadl. Občas vyměnit šéfa Národní Galerie, kde je jako všude v umění klientelismus, to je asi dobře. Pokud je podezření z trestných činů, tím spíš. Zdá se ale, že umělecké frontě vadí jen neprokázané trestné činy Babiše.

A vůbec, moje samozvané Miliardy chvilek pro demokracii, vyžadují odvoláním Fajta a ještě bych přibral šéfa národního divadla Buriana. Toť hlas ulice a Sorose, kterému je nutno se podvolit. Případně budeme jednat jestli je leší obraz 3.14 od F.R.Čecha nebo výstava pořádaná Fajtem. Naše Miliarda chvilek tvrdí, že F.R.Čech je na rozdíl od NG nezávislý a tedy jediný správný umělec.

J. Richtter 14.7.2019 9:22

Re:

Chudák Churchill.

P. Grigar 13.7.2019 22:05

Re:

..Richt(t)er, zkuste vy, coby živnostník, uzavřít smlouvu sám se sebou na poskytování nějakých služeb a vyplatit si za to odměnu, kterou potom vykážete jako nákladovou položku. Co vám na to poví finanční úředníci? A bez soudního rozhodnutí. Říkám vám to pořád, opakuji i dnes.. nedělejte ze sebe většího vola, než je nutno. A berte sakra ten Thorazin! Pravidelně!! Nevynechávat!!!