7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Zemanova účast mohla překrýt staré křivdy

Prezident Miloš Zeman nebude pozván na březnový sjezd ČSSD, jak již oznámil předseda Bohuslav Sobotka. Jde jistě o epizodu, přesto má smysl se u ní zastavit, protože nemá jen symbolický význam. A jak už to bývá, černobílé vidění není namístě. Na poslední sjezdy soc. dem. býval prezident zván.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Hendrych 19.1.2015 23:15

Zeman

Zeman je ostuda.

Š. Hašek 19.1.2015 20:51

ČSSD je mi docela šumák.

Ale za docela srandovní mi připadá gigantická samolibost jejího postpubertálního šéfíka, který nesesmolí ani větu, kterou by mu někdo nepřipravil a nevyzkoušel, a který teď nepozve na trachtaci muže, který tu ČSSD vzkřísil z mrtvých a dovedl ji v minulosti ku vládě.

ČSSD jsem nikdy nevolil. Ale komu čest, tomu čest. Tedy Miloši Zemanovi.

Současní podržtašky Babiše a komoušů nezvou presidenta - bytostného socialistu!!!!!!!

Inu dějí se věci!

J. Růžička 19.1.2015 14:47

soudruhu, soudruhu

ČR má mnohem podstatnější záležitosti k řešení, než bude-li či nebude-li nějaký opilec slintat na sletu socanů.

P. Lenc 19.1.2015 13:58

Dědeček senilní,

nekrade, nesmilní, nezabije.Pánové Skoumal a Vodňanský věděli co píší.

J. Boleslav 19.1.2015 14:09

Re: Dědeček senilní,

Že by už tehdy psali o s. Jičínském? Možná měli tehdy spíš na mysli jiného soudruha - V. Nového, známého to objevitele studeného ohně Palachova.

P. Kmoníček 19.1.2015 13:14

Soudruhu Jičínský,

dejte ještě dohromady se soudruhem Rychetským nějaké dodatky Ustavy a prezidentem bude Jakeš.

L. Šarina 19.1.2015 10:48

Byl to pan jičínský,

který za každou cenu usiloval aby nově vnikající řež im po "listopadu" měl kontinuitu (právní) s minulým režimem,a má to následky dodnes. Nebo se pletu?

L. Šarina 19.1.2015 10:50

Re: Byl to pan jičínský,

Opravuji ,soudruh Jičínský.

P. Čech 19.1.2015 13:59

Re: Byl to pan jičínský,

Vůbec se nepletete pane Šarino. Soudruh Jičínský byl v pracovní skupině, která navrhla ten paskvil - Ústavu ČR. "Bývalí" komunisté jako on spolu s komunisty tehdejšími tento návrh ústavy schválili. Měli totiž spolu v parlamentu obrovskou většinu. Také jeho a jejich vinou zde nemáme žádnou demokracii, což opět oni neustále vyhlašují, ale socialismus, na který jsou jako úlitba ovčanům naroubovány prvky anarchie.. Nemáme zde tedy ani socialismus, ani anarchii, ale ani demokracii. Máme zde kozopsa vytvořeného (jako téměř vše v ČR) po vzoru chytré horákyně. Ani rozcuchaná, ani učesaná, ani nahá, ani oblečená, ani demokracie, ani anarchie, ani socialismus. To je typická česká reakce na poměry a to už od porážky na Bílé hoře. Takovýto kozopes jehož stvořil m.j. i soudruh Jičínský, nemůže fungovat a také nefunguje.

J. Boleslav 19.1.2015 14:11

Re: Byl to pan jičínský,

Právní kontinuita s bolševikem byla jedna z největších pitomostí, na které jsem ve své naivitě tehdy bolševickým swiním skočili.

Z. Velínský 19.1.2015 10:03

Teoreticky by mohla překrýt staré křivdy

Ale prakticky by takové překrytí bylo určitě mohutně převálcováno záplavou nových urážek a škodolibostí, on to pan prezident jinak neumí.

P. Čech 19.1.2015 9:32

Myšlenky?

Jaké myšlenky pro koho platí nám, prosím, nevysvětlujte, soudruhu Jičínský.Své myšlenky jste již vtělil do naší špatné ústavy, jejíž články si navzájem odporují a jiné nelze plnit, aby nebyly porušeny okamžitě jiné.. Jde o právnický paskvil, najehož tvorbě a schvalování jste se osobně účastnil. A teď chcete někoho poučovat?

J. Boleslav 19.1.2015 8:13

S. Jičínský nadhodil skutečně "stěžejní" téma

které lidi šíleně zajímá a bolí. Pokud už bylo nastoleno - je pro tuto republiku jenom dobře, když se leváci mezi sebou kočkují.

Z. Bureš 19.1.2015 8:05

Jak dojemné:

Starý bolševický Opičák - spolutvůrce komunistické genocidní Ústavy.....pláče nad skutečností, že "sejšn" jeho post-komunistické partaje nenavštíví hradní senilák a notorický alkohoholik v jedné osobě - Milouš Zeman......a že tam nebude v deliriu tremens plácat, co mu slina na jazyk přinese !!!

No to bude panečku škoda, kterou utrpí KSČSSD !!!

J. Boleslav 19.1.2015 8:13

Re: Jak dojemné:

:-)))

S. Vaněček Šauerová 19.1.2015 2:31

omické, pane Jičínský.

S. Vaněček Šauerová 19.1.2015 2:44

Komické ...

Takže si to shrňme :  1) "Sobotka se stal předsedou vlády, o níž Zeman, říká, že dala lidu naději. V důsledku toho se Sobotkova pozice upevnila". Sobotkova pozice se upevnila v důsledku toho, co Zeman řekl ? Tomu nemůžete přece věřit ani Vy sám. Sobotkova pozice se upevnila proto, že vláda není zmítána skandály a že si on sám vede nad očekávání dobře. Ukázal se být silnějším, než by byl býval člověk předpokládal. 2) "... je otázka, zda by prezidentovo vystoupení na sjezdu celkovou pozici soc.dem. ve společnosti neposílilo". To vzhledem k hlubokému propadu Zemanovy důvěryhodnosti oprávněně předpokládat nelze. 3) "Zeman se občas odvolává na Adama Michnika". Odvolávat se může. Vzhledem k jeho současným postojům jsou ovšem takováto "odvolávání" vcelku velkou drzostí. 4) "Sjezd za Zemanovy účasti by mohl ukázat, že staré politické chyby a křivdy minulosti již současnou politiku významně neovlivňují". Velmi správně. Zkuste o tom přesvědčit pana Zemana.

A za poslední, pane Jičínský. Vyše vyjadřovací prostředky ustrnuly v hluboké normalizaci. Člověk holt vlastní stín nepřekročí.

Z. Baldova 19.1.2015 4:27

Re: Komické ...

Velice dobre a vystizne napsano za 1A

J. Boleslav 19.1.2015 8:09

Re: omické, pane Jičínský.

Potíž jev tom, že Jičínský není pan, ale soudruh.