4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Zeman už vyhrál

Prezident Miloš Zeman vstupuje do prezidentských voleb jako jasný favorit prvního kola a vyrovnaný soupeř pro kolo druhé. Kdyby v něm prohrál, bylo by to překvapení, kdyby do něj nepostoupil, byl by to šok.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 13.1.2018 20:16

Re: První kolo za námi.

Kde jsem psal dělnického??

Já jen o někom, kdo o politice ví kulový (já furt hledal, jestli aspoň zastupitel za Lhotu), a tak ho napadlo (spíš jeho manželku), že to aspoň vylepší brejlema z okenního skla. Vy to nevíte??

I. Širůček 13.1.2018 20:04

Re: První kolo za námi.

No, ale ... vždyť i ten Zeman je inženýr, tedy vysokoškolsky vzdělaný člověk, to vám vůbec nevadí? Chtěl byste přece dělnického prezidenta!

J. Kanioková 13.1.2018 19:24

Pane Houžňáku,

já Vám u Kechlibara něco připsala, prosííím..

I. Širůček 13.1.2018 18:41

Re: Pan Kašpárek kritizoval Zemana za jeho postoj k

Já osobně soudím, že Klaus jako prezident bylo to nejhorší, co nás mohlo vůbec kdy potkat. Proto nesoudím Zemana tak přísně, i když jsem ho nevolil a volit nikdy nebudu. Kajínek je jistě grázl a zloděj, ale jsem přesvědčen, že není vrah, ale oběť intrik.

Š. Hašek 13.1.2018 17:47

První kolo za námi.

"Všichni" vyjádřili manifestačně podporu politickému panicovi.

Sklenáři všech pražských dílen spojte se! Drahoš potřebuje nové čočky, řezejte okenní tabulky, takhle vyděláte víc.

Jsem Pražan.

Nějak to Halík, Pehe, Feri, studenti, Ztohoven trenýrkáři, ........... nezvládli. Měl jsem je za malinko lepší. Po pěti letech nadávek (samozřejmě konstruktivně, láskově, bruselehodnotových, Guth-Jarkovský závidí, Špaček závidí, ......... , debat u Moravcemachra) uplácat druhého v cíli toho manžela pí Drahošové - kandidáta Drahoše!! Smekám. Lépe vyhrnout rukávy, soudružko Šiklová, vyjděte ven. Tánička Fišerová a Schw. opravdu není celý svět.

Zkráceno.

F. Houžňák 13.1.2018 16:56

Kašpárek se zase teatrálně diví, že relativní

prkotiny nevedou k odvrácení se voličů od Zemana, který se v tom důležitém zastává jejich nejdůležitějších zájmů. Prostě nomen est omen.

J. Fleiszner 13.1.2018 14:49

Spadne systém?

Čekám kdy spadne systém a po jeho nahození bude mít 70% Kalousek :-)))

J. Skála 13.1.2018 14:09

To není ironie!

Toto je schopen někdo vážně napsat!: "I když jsem Zemana kritizoval za postoj k migraci nebo školní inkluzi,

pořád je pro část lidí očividně důležité mít prezidenta právě s takovými

postoji"

Člověče nešťastná, co si to o sobě myslíte?

J. Vlček 13.1.2018 13:34

Re: Zeman - ostuda národa

Pane Flenere, v tom studu máte mé dobrozdání. Vy byste se opravdu měl stydět, ale ne za někoho, ale pouze za sebe.

F. Navrátil 13.1.2018 12:42

Stále se učím!

Netušil jsem, že by se dnes ještě někdo mohl chlubit pozitivním přístupem k invazi islámských nelegálů.

M. Gavlák 13.1.2018 12:20

Blábol.

Nic než blábol.

M. Pesat 13.1.2018 12:14

Re: Pan Kašpárek kritizoval Zemana za jeho postoj k

"To ale neznamená, že buchom neměli mít touhu, aby náš president byl pokud možno ten z nás NEJLEPŠÍ.."

------------------------------------

Tam se zakonite dostanete do pasti, protoze nejlepsi z meho pohledu/nazoru muze byt grazl z pohledu nekoho jineho a/samozrejmne/ opacne. Vemte si napr. soudruha Klause, predesleho prezidenta, kdyby jen ta jeho povestna amnestie, presto jsem si jist, ze spousta soudruhu si dodnes mysli, ze on/soudruh Klaus byl nejlepsi a jini si to naopak nemysli. Chci tim rici, ze odpurci soudruha Zemana na nej dsti ohen a siru, ovsem to co soudruhu Zemanovi/jinym kandidatum vycitaji, to svym favoritum blahosklone odpousti/prehlizi. Cest :)

Š. Hašek 13.1.2018 11:45

Re: Zeman - ostuda národa

Tak se styďte a všude to dávejte najevo ........ , nebo se přešaltujte na modrozeleného bruselepodruha a český pas nikde neukazujte. Noste nějakou vestu, na zádech s nápisem: Nejsem občan ČR - ať žije Halík"!

Zamyslete se nad politickou odborností Drahoše. Bez legrace. Vpřed političtí zoufalci, kteří jste nebyli ani starosty v okresním městě a nosíte TV brejle se skly z okna/vod sklenáře.

Y. Sever 13.1.2018 11:22

Zeman-nezeman, ...

... on by se i jako hlava státu sneslo leccos, kdybychom měli parlament a ne tuto Zátoku....

P. Flener 13.1.2018 11:01

Zeman - ostuda národa

Papaláš a komunista Zeman na hradě - to je důvod proč se stydím, že jsem Čech a že v této zemi žije tolik blbů, kteří ho volí. Dobré ale je, že nic horšího než Zeman už asi nepřijde.

J. Fridrich 13.1.2018 10:35

Re: Pan Kašpárek kritizoval Zemana za jeho postoj k

V podstatě souhlas, pane Pesat.. Jsme lidé - někdo více a někdo méně chybující.. To ale neznamená, že buchom neměli mít touhu, aby náš president byl pokud možno ten z nás NEJLEPŠÍ..

M. Bouček 13.1.2018 10:16

pěkné

Pěkně napsáno, a slušně, jen těch pár nenávistníků v diskusi nedokázalo nevyjavit svou nenávist a pomatení makovic mainstreamovými tisíckrát opakovanými bludy.

P. Chládek 13.1.2018 9:58

Narozdíl od Kašpárka si nemyslím, že Zeman v něčem vyhrál. Naopak díky Zemanovi jsme prohrávali my všichni celých pět let. Doufám, že to brzy skončí....

M. Pesat 13.1.2018 9:34

Re: Pan Kašpárek kritizoval Zemana za jeho postoj k

"K zemanovi jsem nedávno napsal - " Zeman plně vyhovuje té naší " novácké " většině - on je totiž jako oni. Tito lidé přece nechtějí úctyhodného, vzdělaného, čestného člověka na Hradě."

--------------------------

Vite, kdyz tak sedim v "hospode" u vina a posloucham soudruhy nadavajici na politiky/politiku/ty nahore, vsichni by chteli mit "nahore" uctyhodne/vzdelane/cestne. Problem spociva v tom, ze spoustu z nich znam, a oni nejsou ani uctyhodni ani vzdelani ani cestni, jsou to obycejni lide stejni jako ja/mozna stejni jako Vy-neznam Vas. Lide, chybujici/omylni/slabi/hrisni. Vite, ja znam osobne dost lidi, co soudruha Zemana nemuzou ani citit, OVSEM!!!! zeby zrovna oni mohli nekomu kazat moralku/cestnost/poctivost. Ja tady zvyknu rikat/psat tem co se vymezuji vuci rudobolsevikum/komunistum. Pokud se chci vymezovat vuci komunistum/fanatikum, potom se /uplne v prvni rade/ nesmim sam chovat jako komunista/fanatik. Resp. drive nez jinym zacnu kritizovat trisku v oku, nejprve si zkontroluju zda ve vlastnim oku nemam tram. Pro jistotu upozornim, ze jsem nevolic a soudruh Zeman je mi lhostejny, stejne jako ostatni kandidati. Cest :)

J. Laták 13.1.2018 9:28

Naše buranizace

má své kořeny už v 1. republice. Obdiv k CCCP na věčné časy až tak nikoho nevyděsil, čehož po 2.sv. válce český bolševik parádně zneužil.

Š. Hašek 13.1.2018 9:23

Co tak najednou?

Konečně jste popsal situaci vcelku trefně. Potěšilo mě to.

Teď jsem zvědav, jestli taky Šiklová řekne, že s tím "politickým nemohoucnem" (Drahoš) jim to nakukal sám Zeman/zákeřnost sama

L. Novák 13.1.2018 7:34

Hehe, tenhle článek mi pomohl k rozhodnutí

jestli zůstat doma nebo jít volit (nevímkoho)... Zeman pryč z Hradu! ;-P

J. Fridrich 13.1.2018 6:45

Pan Kašpárek kritizoval Zemana za jeho postoj k

Pan Kašpárek kritizoval Zemana za jeho postoj k imigraci a inkluzi - tedy za jediné dvě velmi chvályhodné věci v jeho vyjádřeních, vše ostatní je špatně.. K zemanovi jsem nedávno napsal - " Zeman plně vyhovuje té naší " novácké " většině - on je totiž jako oni. Tito lidé přece nechtějí úctyhodného, vzdělaného, čestného člověka na Hradě. Zeman je jejich - on sprost'ačí, lže, nactiutrhá, vymýšlí si, pije, kouří, má rád ovar a škvarky s bůčkem a to vše je ta pravá lidovost.. Zapoměl jsem - nemá rád vzdělané a inteligentní lidi - a to je další jeho velké plus.

L. Šarina 13.1.2018 5:36

Re: "I kdyby jeho mandát v březnu skončil, jeho duch bude kráčet

OK !!!!!

L. Šarina 13.1.2018 5:35

Platí,

že všude na světě ve svobodnách volbách VOX POPULI VOX DEI. a Zeman je obraz společnosti,no žádna paráda!! Apropo příma volba byl volební trhák ČSSD a ODS !!

M. Prokop 13.1.2018 0:24

"I kdyby jeho mandát v březnu skončil, jeho duch bude kráčet

dál"

No jistěže, závistivost, pomstychtivost, buranství nekončí nějakými vyhranými nebo prohranými volbami.