2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Zeman dělá zemi špatnou vizitku

Miloše Zemana bylo minulý týden opět všude plno. V Senátu se projednával jeho návrh, aby byl ústavním soudcem jmenován Aleš Gerloch.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 27.3.2019 10:27

Re: Z poznámek

Pane Salajko,

já zas našel několik Peroutkových článků, nikoliv jen jeden. A věřte, že je to velice zajímavé čtení. Čtení v tom smyslu, že se president Zeman mohl vyjádřit ještě ostřeji a paní Kaslová je pipka. Mohla totiž mlčet. Asi nezná jedno moudré přísloví.

Ten T-magazín mám ve svázaném ročníku. Přítomnost, Peroutka - to je na netu.

K. Salajka 27.3.2019 9:55

Z poznámek

mého děda jsem vyčetl, jak referovali novináři o příjezdu prezidenta Novotného /myslím že do Lán/: " A radostí se rozšumělo i listí na stromech". Tuhle laťku Vildumetzová - Mračková s přehledem přeskočila. Taky jí Miloš mohl podat ubrousek, aby se očistila po takovém řiťolezeckém výkonu.

Prezident by si měl osvěžit paměť a přečíst článek, který napsal před 30ti lety do Technického magazínu, když byl ještě inženýr. Najde ho spíš, než článek Peroutkův.

V. Církva 27.3.2019 9:43

Co se týká turecké podpory ISILU

Tak Zeman trochu přestřelil. Turecko odiciálně ISIL nepodporovalo. Nicméně je téměř jisté, že kšefty s ropou i jiné formy "spolupráce" soukromých subjektů probíhali a Turecko nad tím zavíralo oči. To by se ale mohlo říct nakonec možná i o Američanech. Ve dalších bodech nesmysl! Netvrdím že Zemanova podpora Ševčovičovi pomůže, ale proč by Zeman nemohl dát najevo, že spasitelku světa Papučovou vidí jinak?! To že nezvolili Gerlocha (když jak se tu píše jediný jeho problém je navržení Zemanem) pak není ostuda Zemana ale Senátu, který místo práce pro občana jen pracuje proti Zemanovi, za což je platit nechci. To že Arabáči protestovali když Zeman sdělil, že všichni teroristé (ten zlomek nemuslimykých zeroristů je marginální) je pravda a potrefená husa nejvíc kejhá. Arabští velvyslanci by se měli od rána do večera světu jen omlouvat (kvůli nim se necítíte bezpečně v letadle a odbavení na letišti trvá 2 hodiny) nebo by měli být vykázáni.

Takže mít pověst, že nejsme politicky korektní v zadku mainstreamového tisku, to budu je rád.

Autor spíš mohl spíš rozvést Zemanovu pročínskou orientaci. Osobně si myslím že tam má výsledky jen Kellnerova banka. A je otázka jestli z toho něco za nehty zůstane ostatním spoluobčanům. Myslím že ne a že s Čínou je Zeman mimo.

J. Hejna 27.3.2019 9:37

Re: nekonečný příběh chorého člověka

Pane Prokope, jste (ne)obyčejný hulvát.

J. Lepka 27.3.2019 9:35

Re: Ale, ale ....

Ovšem mezi nimi nic, to je ten problém.

J. Lepka 27.3.2019 9:34

Re: nekonečný příběh chorého člověka

Vlevo dole, Hašku, vlevo dole!

J. Hejna 27.3.2019 9:33

Re: Nádherná zábava....

Pane Flenere, vy jistě patříte do té ještě více nejchytřejší části národa; možná, že už jste za hranicí (pozor na Chocholouška).

J. Lepka 27.3.2019 9:33

Re: nekonečný příběh chorého člověka

To, že někdo vyřkne větu, která je gramaticky v cajku a dává smysl, ještě neznamená, že je pravdivá. Ale to už jsme od gramatiky u matematiky a výrokové logiky. Dějiny jsou plné podobných řečníků a kupodivu psychopati mají velice přesvědčivý slovní projev, údajně i smysluplný, jen si nesmíte pamatovat více jak poslední dvě věty.

M. Valenta 27.3.2019 9:32

Zeman se už "vyškodil"

Zemana už neberou vážně ani v Kremlu, tudíž další škody už nadělat může jen stěží.

J. Hejna 27.3.2019 9:29

Ano, ano

Pane Jelínku, pan Neff také nemá rád Zemana.

J. Lepka 27.3.2019 9:26

Re: Prezident říká pravdu.

2) neříká li, platí bod č.1.

J. Lepka 27.3.2019 9:25

Re: Zaplať Bůh,

Ano i slepé kuře najde zrnko.

M. Malovec 27.3.2019 9:23

Zaplať Bůh,

a díky Zemanovi, že v případě Izraele nectí postoje západu a nevzývá palestinský terorismus.

J. Dvořák 27.3.2019 9:17

Prezident říká pravdu.

V souladu s prezidentskou standartou. Pokud má být EU revidována, je třeba říkat pravdu. Nikoliv manipulovat občany.

O. Prokop 27.3.2019 9:02

Re: nekonečný příběh chorého člověka

souhlas. Ale ty nové kognitivní funkce jsou oslabeny- alkoholická encefalopatie. To z minula - ty synapse přetrvávají, ale novotvorba vázne. A ten hippokampus má na 100% poškozen. Zdravím a díky.

K. Janyška 27.3.2019 8:52

Od levičáka, kterým jste vy, autore, nesedí nic.

Ani od levičáka Zemana ne... Dzp.

L. Vrána 27.3.2019 8:48

Re: nekonečný příběh chorého člověka

Diabetická neuropatie postihuje většinou periferní nervy. Málokdy mozek a když, tak většinou smyslové vnímání. Mentální postižení a oslabení kognitivních schopnosti je vzácné. Co se týká vlivu alkoholu na mozek jsou odborníci nejednotní. I 30 leté pití nemusí mozek oslabit, snad s výjimkou hyppocampu.

Poruchou osobnosti trpí každý politik, Zemana nevyjímaje, jinak by to nebyl politik, ale slušný člověk. Taktéž Havel, Topolánek,atd.

Š. Hašek 27.3.2019 8:42

Re: Pokud tedy dělá špatnou vizitku, tak

Ti poslanci byli obecně hloupí jak štoudev ......

Pokud někdo je tak blbej, že dodá později zvolenému volební seznamy/výsledky po jménech, tak dobře mu tak. Socani a Zelení chtěli kontrolovanou volbu, dokonce nějak písemnou!!! Řekové a Římani zásadně tajnou (personální) ..... Proč asi??? JauJau ale měla/má slepičí mozeček.

Š. Hašek 27.3.2019 8:37

Re: nekonečný příběh chorého člověka

Á ..... nečetl jste Peroutku! Minimálně stran Peroutky hloupě kecáte.

M. Mikulec 27.3.2019 8:37

Re: nekonečný příběh chorého člověka

Co mate s tou demencí, vy diagnostiku přes sklo? Miloš Zeman projevy nečte, ale riká spatra, a kupodivu věty dávají dobrý smysl. Totéž děla i v angličtině, i když si o jeho výslovnosti mohu myslet cokoliv. Proste s demencí jste šlápl vedle, diagnostiku. Nebo nálepkovači?

Š. Hašek 27.3.2019 8:36

Re: Ale, ale ....

Nepozoruji. Mám brejle na blízko. Do dálky a uši dobrý.

P. Flener 27.3.2019 8:35

Nádherná zábava....

Ta Wildumetzová se opravdu krásně odkopala, takže ji vidíme v celé nahotě. Pro mne je to patologicky servilní jedinec, opojený tím, že může dlít v blízkosti "bohužel" prezidenta Zemana - který je ale pro tu chytřejší část národa naprosto nepřijatelný. Znamená to, že Wildumetzová patří svou mentální výbavou do té druhé, nechytré části národa. Inu s geny se dá těžko něco dělat, ty se derou ven z člověka, z jeho chování, gest i slov spontánně nekontrolovaně a nezadržitelně. Takže taková jedna asistence Zemanovi na jeho návštěvě stačila, aby Wildumetzovou obnažila, nyní je nejen pro mne, ale pro celou část odpůrců Zeman v české populaci navždy vyřízená. Blbost se nikdy nedá nadlouho utajit........

O. Prokop 27.3.2019 8:31

nekonečný příběh chorého člověka

včera to byl novičok, Peroutka atd atd, dnes je to Ištván. Musíme si uvědomit, že osoba s poruchou osobnosti, navíc prokouřený alkoholik s poškozeným mozkem( demence) a ostatních nervů vždy vystřelí jako baron Prášil a tváří se, co moudrého zase řekl. Zítra bez důkazů plácne zase další nesmysl. Že škodí státu- to je psychopatům jedno. Důležití jsou oni, jde jim o moc....

P. Kmoníček 27.3.2019 8:16

Re: Ale, ale ....

Hašku, Vy opravdu nevidíte, že lhář z Hradu je neštěstím pro republiku ?

Š. Hašek 27.3.2019 8:12

Ale, ale ....

Vy zas děláte ostudu svému řemeslu. Z toho, že Vás zvou do bedny, vyvozujete možnost neustáleho komentování "vyčištění presidentských polobotek". Na víc nemáte.

J. Svoboda 27.3.2019 7:57

Re: Jelínka ještě někdo bere vážně?

Ale kdyby nepsal clanek pan Jelinek, uznal byste jistojiste, ze v nem uvedene skutecnosti jsou pravdive, a vozungr Zeman dela nasi zemi ostudu.

I. Štípek 27.3.2019 7:36

Jelínka ještě někdo bere vážně?

Každý se musíme nějak živit, že. Tohle je jak napsané na zadání, zřejmě si chce udržet honoráře z ČRo. No, svůj k svému.

P. Burda 27.3.2019 6:56

Člověk v úřadu prezidenta

...by si měl uvědomit, že už není Pepa z Horní Dolní, ale představitel země. A jako takový neříkat na veřejnosti politické ani hospodářské vtipy (bonmoty, drby), ale ověřené zprávy. A ty zpravy zdaleka ne všechny.

Domněnky, že Turecko má dobré vztahy s ISIL můžeme probírat my, Pepové z Horní Dolní, na Psu, iDnes... Můžeme se o tom bavit při setkání na ulici nebo v hospodě. Protože nejsme političtí reprezentanti naší země.

Zeman zapomíná, že nesedí ve čtyřce bez větráku jako bezejmenný Pepa. Je to starší pán, dalo by se mu to odpustit. Ale on to zapomíná úmyslně -a to je neodpustitelné!

R. Langer 27.3.2019 6:19

Re: Pokud tedy dělá špatnou vizitku, tak

Jo, hlavně takoví jako Pátá kolona a ostatní soudruzi, ti to mají obzvlášť v oblibě. :-D

P. Jirkovský 27.3.2019 6:06

Re: Pokud tedy dělá špatnou vizitku, tak

Kdysi nějaký trdlo vymyslelo obrat "okopávat kotníky", další trdlo termín "mluvící hlava" a dnešní trdla to do zblbnutí budou opakovat, opakovat, opakovat ....