29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 11.4.2006 14:19

Re: Nějak nechápu většinu komentářů.

zásadní problém melounů je ten, že budou vydírat. Za podporu vládnoucí straně (lhostejno které, je to spolek stejných strejců) budou požadovat nesmyslné a od počátku  škodlivé zákony (ostatní zákony většinou škodí až po uvedení do praxe, kdy se zjistí jejich chyby).

Pojem "umět vládnout" je dost široký. Vejde se do něj i Hitler, Stalin, Castro, a podobní dárečkové.

huhu 11.4.2006 14:30

Re: Nějak nechápu většinu komentářů.

ods, čssd, kdu i ksčm má nějakou ideologii, nějaký program a má voliče, jejichž zájmem je prosazovat život dle tohoto programu. Samozřejmě, že i jejich politici mají vlastní ambice, jako všude ve světě.. Zelení jsou jen uskupení v jiných stranách/ideologiích neprosadivších se, jediné co je spojuje, je jejich osobní zájem-koryto. je to spolek pravdalásky a kdysi "jako" socanů komoušů, trockistů, sládkovců a bůhvíčeho.. SZ mají na jedno použití, když neuspějí půjdou do další strany.

Pavla B. 11.4.2006 15:32

Re: Re: Nějak nechápu většinu komentářů.

Toto je dost ojedinělý názor - sice se dost často objevuje mínění, že zelení jsou v policie jen kvůli korytům (no, ukažte mi někoho, kdo je tam z čiré lásky k bližním), ale stejně tak často jsou podezíráni z touhy založit zemědělské komunity, koncetrační tábory a v konečné fázi vyhubit lidstvo v zájmu prosperity veverek.

milan007 11.4.2006 15:55

Re: Nějak nechápu většinu komentářů.

Pokud nějak nechápete, nemusí to být těmi komentáři :-)

Chosé 11.4.2006 16:22

Re: Nějak nechápu většinu komentářů.

Tak mě prosím vysvětlete jaký je rozdíl mezi po korytu toužícím Zeleným, Odéesákem či Socanem. Zřejmě zásadní. A jaký je rozdíl mezi Zeleným, Odéesákem či Socanem ustavujícím blbé zákony za moje daně. To je motto většiny komentářů bez vysvětlení těchto rozdílů. 

huhu 11.4.2006 17:03

Re: Re: Nějak nechápu většinu komentářů.

ods, kdu, ksčm i čssd mají nějakou ideologii, nějaký program. Co má pravdaláska - to co předvedla us-deu, ke které se ted její voliči nehlásí ? a část jich putuje za stejnou na zeleno přebarvenou partou ? pobavil mi takový volební poutník Ivan Hlas, když prohlásil " 4/3/2/1/0K byla chyba, ale zelení - to je něco úplně jiného".

jenda 24.4.2006 12:44

Re: Nějak nechápu většinu komentářů.

naprosty souhlas...

xjds 11.4.2006 13:58

Pehe?

Pehe je neuvěřitelný, jak mu to ještě někdo může žrát a uveřejňovat! Už zase otočil jak korouhvička. Je to sotva dva měsíce, co obhajoval vládu ČSSD a KSČM s tím, že se není třeba bát žádného nebezpečí. Teď, když většina (ulra)levice už není zcela jistá, už obrací. Kdyby byl u moci ďábel, Pehe napíše, jak měl odjakživa rád oheň a nechápe co mají občasné proti pachu síry. V českém mediálním prostoru existuje jen málo tak nemorálních a vychcaných lidí jako je Jiří Pehe. Proč ho tiskne i kdysi nezávslý Pes?

Ivan Nový 11.4.2006 14:27

Aby měl Pehe ostudu.

:-)))

huhu 11.4.2006 14:31

Re: Aby měl Pehe ostudu.

R^8-o

Olda 11.4.2006 16:49

Re: Pehe?

Vážený pane, obávám se, že jste hlupák. Za prvé, Pehe nepíše, že podporuje SZ, z jeho ostatních článů vyplývá, že se spíše kloní k ČSSD, když už bych ho měl někam zařadit. Někde napsal, že například v roce 1998 volil lidovce. To mi nezní jako sázka na ty nejmocnější, spíše jako sázka na slušnost  (tehdy byl předsedou lidovců Lux). V roce 2002 volil podle svého přiznání, které jsemněkde četl, ČSSD. Opět mi to nepřipadá jako sázka na nejmocnější stranu. Do poslední chvíle to vypadalo, že vyhraje ODS. Na jeho webové stránce též zdůvodnil, proč dá hlas v evrospkých volbách Evropským demokratům. To jistě též nebyla žádní mocnost.

Za druhé, já si články p.Pehe dost pozorně přečetl ve světle obvinění B. Doležala, že Pehe podporuje menšinovou vládu ČSSD s  komunisty v zádech. Zcela souhlasím s analýzou jednoho čtenáře, který to p. Doležalovi dost detailně vyvrací. Doležal to má vyvěšeno na své webové stránce:

http://www.bohumildolezal.cz/texty/u001-11.htm

Šnek 11.4.2006 13:46

Pozor na něj!

Pehe píše do Práva. Přávě tam, co trockistický zmetek Uhl a další výtečníci. Určitě se dočkáme, jak tento "vědec" vstoupí do SZ. Pehe mlží. Záměrně mluví o zelených jako o ekologických fundamentalistech. To je nesmysl. Zelení jsou pouze peněz a cti žádostiví. Nebo mi chce snad někdo vysvětlit, jak jejich zasazování se o homosexuály a lesby souvisí s ekologií. Leda že by jim k dobru přičítali jejich malou schopnost plodit potomky.

Olda 11.4.2006 16:53

Re: Pozor na něj!

A "pravicoví", vámi jstě zbožňovaní komentátoři, zase píšou do Mladé Fronty, když už chcete kádrovat. Víte, co to byla Mladá Fronta? Deník komunistického svazu mládeže. Občas byli ještě agilnější než Právo.

bez brýlí 11.4.2006 13:28

Zelené budou volit ti kteří věří že "zelené nebezpečí"

je menší než "modré nebezpečí" , "růžové" "černé" či "rudé". 

Saša 11.4.2006 13:28

Nejlepší rozbor politického programu Zelených

je na D-FENS

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006040903

Vřele doporučuji.

Jojin 11.4.2006 13:17

Možná

Možná že rudé nebezpečí zmizelo(naivo)ale zelené nebezpečí(a tím nemyslím matku přírodu)je stejně strašlivé.

Antonín Hrbek 11.4.2006 12:52

Strana zelených má sídlo v Neumětelích

Doporučuji všem volební program Strany zelených na www.zeleni.cz. kde deklaruji, že jsou universální politickou stranou, která má praktické návrhy řešení pro všechny klíčové oblasti politiky a ekonomiky. V ekonomické oblasti je jejich cílem snížit celkovou daňovou kvótu na úroveň 35 % HDP. Bohužel v současné době je to cca 26%, takže nevím co s tím budou dělat. V oblasti dopravy jsou jejich cílem bezpečnější silnice a dálnice bez kamiónů. Kamióny se převedou na železnici (asi je bude na překladiště a z překladišť odnášet vrtulník). V oblasti energetiky je mostem k obnovitelné energetice zemní plyn, který se bude zkapalňovat! Budou spolu s 33 poslanci v EU prosazovat, aby EU dostala samostatné křeslo v Radě bezpečnosti. Podporují přijeté zákona o registovaném partnerství (který je již přijat). Atd, atd. Obecné nekonečné blafy.

ASton 11.4.2006 12:59

Re: Strana zelených má sídlo v Neumětelích

Co je to za volovina.Zemní plyn nelze zkapalnit.Doporučuji vrátit školné od pana Brusinky

Pavla B. 11.4.2006 13:11

Re: Re: Strana zelených má sídlo v Neumětelích

No tak v principu metan zkapalnit lze, na nějakých planetách (nechtějte po mně vědět, jakých:-) ) se metan vyskytuje dokonce v tuhém skupenství.

raptor 11.4.2006 13:15

Zemní plyn

se zkapalňuje pro přepravu tankery. Chápu to tak, že vytrháme potrubí a obsadíme Polsko. Pak by to smysl vcelku mělo. :-))

Pavla B. 11.4.2006 13:28

Re: Zemní plyn

No vida, už to z nich leze, z těch zelenejch diktátorů:-)

Jiří K. 11.4.2006 17:24

Hmm, tak plynová loby má zelené zmáknuté.

A to velice dobře - viz například ten zákaz topení uhlím.

Vlastně nejenom zelené ale i ledasjaký ekologický spolek a také média o tom není pochyb.

Mají holt plynaři dost peněz a jdou na to velice mazaně - viz nedávná dohoda o podpoře výstavby čerpacích stanic na zemní plyn - jedno drahé za dolary dovážené CO2 produkující fosilní palivo budeme nahrazovat jiným drahým za dolary dováženým CO2 produkujícím fosilním palivem.

Přitom veškeré kouzlo provozu vozidla na zemní plyn (i propan-butan) je výhradně v absenci zdanění jakým jsou postižena ropná paliva (a prakticky i bionafta) - výrobní cena i spotřeba auta jsou totiž u plynu obdobné. Stát tedy nejenom že nedostane stejnou daň jako z ostatních pohonných hmot ale navíc ještě bude dotovat výstavbu čerpacích stanic - no nekup to za ty peníze.

Zelené ani plynovou loby nebrat!!

bady 11.4.2006 12:42

volím zelené

SZR^R^R^

orso 11.4.2006 12:45

Re: volím zelené

A proc?

Sch.glosátor 11.4.2006 12:22

Pročistit a pročistit....

Aby z toho nebyl průjem....

včelař 11.4.2006 12:00

Myslím, že je načase,

aby se zamysleli lidé, kterým současný stav vadí a pokusili se dostat do parlamentu jiné strany než ty, které tam provádějí hrátky již řadu let. Vzhledem k tomu, že Zelení jsou stejně profláklí, jako ty strany stávající, na ně se to vztahuje taky. V tom článku je totiž jedna pravda: partaje v parlamentu tvoří účelová seskupení a vše ostatní je kolorit. Mně je přes padesát, jsem zdravý, bílý, heterosexuál, netrestaný, zaměstnaný a mám tři děti na školách. Ďábelská kombinace, jsem těsně nad životním minimem. Terč pro kdejakého politika, aby ze mě vyssával prachy. Nemám bohužel na to, abych udělal antikampaň na názor parlamentních stran, že kdo dává hlas malým stranám, přichází o něj. Není to pravda. V tom tkví právě ta nehnutost naší a i evropské politiky. Samozřejmě, že se musí následně "vyšlechtit" politická scéna, ale chytrých lidí a i mladých je v této zemi ještě dost. Pokusme se vést naše chování tímto směrem. Věřím tomu, že to je cesta. Dnešní stav vede do pekel a je v podstatě jedno, zda vyhraje ODS, ČSSD či jiná parlamentní strana. Oni se totiž dohodnou, že zase lidský život bude mít cenu čtvrt milionu a nevylepená dálniční známka půl milionu.

Sch.glosátor 11.4.2006 12:24

Mně je přes padesát, jsem zdravý, bílý, heterosexuál, netrestaný, zaměstnaný a mám tři děti na školách.

Tedy, Ty si zaděláváš.....

EM 11.4.2006 12:31

Re: Myslím, že je načase,

Řešením toho, co popisujete, je většinový volební systém, případně zavedení většinových prvků do systému stávajícího. Nikoliv volání po nějaké křišťálově čisté straně (případně OSOBNOSTECH), které nám někdo sešle z obláčku. Dovolím si připomenout, jak to dopadlo se stranami, které se v uplynulých více než 10ti letech snažily "začít znovu, jinak". Ať už to byla DEU, US nebo Cesta změny. A jak skončily nezávislé osobnosti typu pánů Fischera nebo Mejstříka. V tom to zkrátka není...

orso 11.4.2006 12:39

Re: Re: Myslím, že je načase,

Souhlas!

včelař 11.4.2006 12:44

Re: Re: Myslím, že je načase,

Já vím. Čas od času se objevily aktivity, které okamžitě přitáhly pozornost lidí. I mně třeba některé z nich byly sympatické. To, že nevydržely, bylo částečně z nedostatku vytrvalosti a také proto, že nebyly imunní proti náplavě, která v těch stranách či hnutích vytvořila rozhádané klima. Ale s tím nic nenadělám. Tyhle naše diluviální partaje už stokrát mohly ukázat, co v nich je. A navíc volební systém to dělá pro nové strany mnohem těžší.