22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

POLITIKA: Zelené pučení

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 25.7.2008 11:19

Re: Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

zase jeden ušlechtilec, nadřazující krasomluvu nad obsah sdělení. kuchta je něco slušně neopsatelného. Podle mého názoru je to tupá, všehoschopná swině.

BuBu 25.7.2008 11:41

Re: Re: Re: Také si myslíte . . .

. . . že nadpis článku měl správně znít : "Zelené bučení" - případně i "Zelené kvičení" ?  :-DR^

vorel 25.7.2008 6:31

Matka Kuchtova

Clovek musi stejne obdivovat, jakym sebevedomim ta zenska disponuje. Pasuje se do pozice lidra strany, ale jakoby uplne zapomina na tu skutecnost, ze ona sama, v poslednich volbach, ve svem volebnim obvode v C.Budejovicich, TOTALNE PROPADLA - prec vubec neprosla do parlamentu! Jsu presvedceny, ze v dalsich volbach tomu nebude jinak, protoze v CB ma utrum za svuj postoj k Temelinu.

BuBu 25.7.2008 6:58

Re: Matka Kuchtova

R^R^R^ . . . a dodávám, že troky jsou proti této "dámě" . . . učiněný inženýr ! Kde jen ta Kráva bere tu drzost - to nechápu !

Badaxe 25.7.2008 10:59

Re: Matka Kuchtova

Propadne spíš kvůli tomu že je mimoň než kvůli JeTe :-) , ale oni jihočeši nejsou pro zelené moc nadšeni, jejich mítinky jsou dost mizerné, navíc jejich bláboly občas někdo vyvrátí naživo a zřejmě i "jihočeští taťkové" mají víc podpory :-)

emersonskej 25.7.2008 11:47

Re: Matka Kuchtova

To víte - co jí taky jiného zbývá. Pokud by se dostala v SZ mimo hru a neměla už na záležitosti kolem Temelína patřičný vliv, penězovod z Rakouska by nejspíš vyschnul a čím by se pak chudák Kuchta živila?? Učitelováním ?? Když už byla jednou na chvíli dokonce ministriní školství ?? To by byl panečku propad !!!;-D

BuBu 25.7.2008 11:58

Re: Re: Cožpak na ministerstvu . . .

. . . tam to bylo jenom o plácání nesmyslů a zbytek bylo slepičí kvokání a kravské bučení - protože všechnu práci za ni udělali náměstci a ti další pod ní !

Ale nedovedu si představit, že by něco takového šíleného . . . . . .mohlo vyučovat moje vnoučata !

jakovy 25.7.2008 12:25

Re: Re: Re: Cožpak na ministerstvu . . .

Vnoučata ? 8-o

BuBu 25.7.2008 13:08

Re: Re: Re: Re: Cožpak na ministerstvu . . .

Přesně tak - od syna 8 a 13 let . . . . a od dvou dcer 3x 2 roky - z toho 1x dvojčata ! :-)

palat.htk 26.7.2008 1:19

Kuchta a učitelka??.

Kdyby takový exot měl ve škole učit moje dítě(což už "chraň příroda" - jak říkal Werich,naštěstí nehrozí),okamžitě bych jej ze školy odhlásil i za cenu konfliktu se školou a vyučoval bych ho sám (příslušnou literní aprobaci vč.jazykové vybavenosti - němčina,španělština ale i latina mám. To je totiž letitý problém téměř všech ministrů a většiny poslanců,kteří se vydrápali do svých postů bez jakýchkoliv zkušeností - a podle toho to také vypadá Tak paní Kuchtová - zpět do kuchyně a občas také do nějakého kosmetického salonu,kdo se má na Vás v ČT dívat.

Jura Jurax 25.7.2008 15:12

Re: Re: Matka Kuchtova

Učitelováním ??  ... chudáci žáčci ;-(

Stanny 25.7.2008 20:20

Re: Re: Matka Kuchtova

Co jí zbývá? Založí militantní frakci Budějické tchýně.

honzak 25.7.2008 6:19

jsem zvědav,

kolik mých spoluobčanů je dostatečně šílených, aby dali svůj hlas libovolnému zelenorudému spolku. Ne že by ostatní strany nebyly dostatečně hnusné, ale parametrů těch zelených magorů naštěstí zatím nedosahují.

Na ČT2 dávají  (patrně recyklované) pořady o odbojářích z WW2 a jejich osudech po válce. Každému, kdo jen koketuje s myšlenkou volit melouny vřele doporučuju tyto pořady sledovat. Záběry z koncentráků jasně ukazují kam až vede snaha o vítězství ideologie nad selským rozumem a fyzikálními zákony. Voliči komančů a jyrkovo příznivci se mohou dívat taky!

čtenář 25.7.2008 7:49

Re: jsem zvědav,

honzáku, ty znáš asi jen dvě barvy. Co pořád pleteš dohromady zelenou s rudou? To máš neustále rudo před očima? To sis ještě nevšiml, že žádná strana by nešla se zelenými trotly do koalice, protože by to byla její sebevražda? Na příkladu ODS se poučily všechny. To raději půjde ČSSD s ODS do koalice než se zelenými. Nějaké sliby ČSSD Kuchtové? Kopli by je pak stejně do zadku, takové ústupky jako jim udělala ODS by jim neudělali, radši by vládli jako menšinová vláda, než strkat hlavu do oprátky.. Nejsou přece blbci. 

Jura Jurax 25.7.2008 10:01

Re: Re: jsem zvědav,

Zelení jsou sami o sobě zelenorudý spolek - melouni zvenku zelení a uvnitř rudí ...

A nedělejte si iluze - lidovci dělají už dlouho v zásadě totéž co zelení první sezónu - totiž okopávače kotníků toho, s nímž vládnou. A prochází jim to, protože socani se ještě furt stydí otevřeně pozvat komanče k moci a tudíž bez vyděračských pidistran nelze dosíci většiny.

lucinapes 25.7.2008 12:31

Re: Re: jsem zvědav,

Kde jste byl minule, když poslali socani do kouta US i lidovce, kdy se jim to hodilo, a prohlasovali všechno s komouši? Nejsou blbci, jsou (čtenář si sám doplní jméno maminek podsvinčátek).

Jura Jurax 25.7.2008 9:57

Re: jsem zvědav,

R^R^R^

Borek@exil 25.7.2008 0:25

Sledoval jsem v TV projev kandidatky Zelenych v USA Cindy McKinney......

Pri tom projevu mne napadlo neco, co jsem si drive neuvedomil. McKinney buracela nadsene o tom, ze je strana Zelenych mezinarodnim hnutim. Skutecne...tytez symboly..slunecnice...tytez reci....Tak mne napadlo, ze se u strany Zelenych muze vlastne jednat o mezinarodni organizaci typu....jak ze se tomu rikalo? ...aha...Internacionala..pamatujete??? Ze by i zdroje fondu byly podobne? Jak muze pronikat do vlad suverennich statu clenstvo mezinarodni organisace??? Znamena to, ze se jedna o celosvetove koordinovany utok na demokracii???

lucinapes 25.7.2008 0:42

Re: Sledoval jsem v TV projev kandidatky Zelenych v USA Cindy McKinney......

no, u nás je rozumným lidem jasno už dávno, že  zdroje jsou tytéž jako u Greenpeace, Dětí duhy a dalších potrhlíků, jen u nás v tom zazmatkoval Havel z nechuti vůči ODS a u vás Gore - od nás to vypadá, jako že se chytil skvělého, i když ne košer kšeftu, a přivedl ho k dokonalosti - i když se, doufejme, už začíná trochu drolit - ten kšeft, teda.

Borek@exil 25.7.2008 3:52

Re: Re: Sledoval jsem v TV projev kandidatky Zelenych v USA Cindy McKinney......

Jo, lucinopse, Gore je šarlatán světového kalibru. Po fiasku ve volbách si našel prima způsob, jak se zviditelnit, vytřískat víc peněz, než  si jakožto pouhý VP dřív ani nedovedl představit. Teď konečně  je patřičně slavnej slavnej, děti v jeho superbaráku přehazujou prachy vidlema z kouta do kouta aby ty prachy nezatuchly a děcka se aspoň naučí makat. jeho palác -  barák spotřebovává tolik energie jako menší osada.

mik 25.7.2008 1:35

Znamena to, ze se jedna o celosvetove koordinovany utok na demokracii???

Jo, bohužel, je to tak.

PETR 25.7.2008 7:07

Re: Znamena to, ze se jedna o celosvetove koordinovany utok na demokracii???

PISKOSLAP,ZIJU NA bALKANU.   Vubec se nevzrusujte,lidska blbost  nezna mezi.

Umeni zivota jeste nikdo neumi prednaset.Tohle pouze drazdi city.Zasadni je,zustat demokrat,a to je pro mnoho lidi nezname slovo.Jak pravi jedno prislovi-Nejlepsi soused je 4dny jizdy na koni.-Ale zacina byt prelidneno.Mozna to je blbost,co pisi ale ja to jinak nevidim.  Preji hezky den.

PETR 25.7.2008 7:15

Re: Re: Znamena to, ze se jedna o celosvetove koordinovany utok na demokracii???

Jeste dodatek,omkouvam se,jsem profesionalni vojak,a praci neschanim.Bavi me uz jenom prace hlavou.A o0chranit ten zbytek demokracie.

PETR 25.7.2008 7:17

Re: Re: Re: Znamena to, ze se jedna o celosvetove koordinovany utok na demokracii???

Ja si to nemyslim,to je pouze manipulace.

Pešek 25.7.2008 7:42

Re: Re: Re: Znamena to, ze se jedna o celosvetove koordinovany utok na demokracii???

Jenom technická k té práci hlavou - říká se sehnal jsem, ne sechnal.... ;-)

jirka.s. 25.7.2008 12:16

Re: Re: Re: Re: Znamena to, ze se jedna o celosvetove koordinovany utok na demokracii???

To nic, to je pro práci khakihlavou zcela podružné! Ten řeší mnohem složitější problémy! Třeba jak srovnat  třicet českých soudruhů do Pandura! ;-D

JAN 25.7.2008 10:54

Re: Re: Znamena to, ze se jedna o celosvetove koordinovany utok na demokracii???

Opravdu vidíte blbě!!!!!