22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

POLITIKA: Zelené pučení

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrN 25.7.2008 13:48

Re: Re: Re: Re: cesta k lizu

Já přijdu. Až půjde do tuhého, můžeme do NICH střílet spolu...;-)

M.S. 25.7.2008 11:45

Re: cesta k lizu

Pochybuji o vaší inteligenci, když vkládátenaděje do Bursíka, Ten je v koalici pouze ze soukromých důvodů. Pokud vyhraje volby levice připojí se. Kuchtová je více ovladatelná a to i pro koalici. Hádejte proč?

Pete Brich 25.7.2008 13:18

"... vidí v Bursíkovi konečně čitelného politika ,kterému lze důvěřovat ..."

Víkend je dobré začít vtipem!!;-D;-D;-DPB

libero 25.7.2008 16:24

Re: cesta k lizu

Když tam nedáte smajlíka, může to někdo brát i vážně!

palat.htk 26.7.2008 2:45

Re: cesta k lizu

Miý Vojto,netuším,zda jste aktivně prožil r.1989 (já ano a jsem samozřejmě v mnoha věcech zklamán),pokud ano,tak si jistě vzpomenete na vznik desítek "stran a hnutí",jejichž smyslem byla více recese než povznesení polit.kultury po 40-leté vládě "státostrany.Jen namátkou jmenuji Strana přátel piva,Hnutí za prosperující Československo,Nezávislá erotická iniciativa,Čsl.aktiv občanů - a další obskurní spolky.A ty,aniž by měly byť jen náznaky nějakého reálného volebního programu,se snažily vecpat do zastupitelských orgánů všech stupňů,

poněvadž předpokládaly ten "LIZ".Nechci se přílič mýlit,ale v předchozích dvou volbách bylo na kandid.list.cca 100 politických subjektů.Velice mně to připomnělo Haškovu Stranu mírného pokroku v mezích zákona (doporučuji knihu Fr.Langra Byli a bylo.)Zpět k tématu: Česká strana zelených je,podle mých zjištění,která pocházejí z veřejně přístupných zdrojů,konglomerátem naprosto nesourodých frakcí,skupin ale i jedinců,z nichž někteří vykazují značně militantní znaky.V přítomné době dočasně převážila frakce vedená Bursíkem,poněvadž Bursík dostal zelené do vlády. Kdybych byl na místě premiéra Topolánka,nikdy bych takovou squadru do vlády nevzal i za cenu menšinové vlády nebo předčasných voleb.Všichni jste v minulosti nadávali Klausovi a Zemanovi,když uzavřeli tzv.oposiční smlouvu,ale já jsem na rozdíl od mnohých přesvědčen,že to bylo jediné východisko z patové situace,i když osobně se mně vůbec nelíbilo. Pozastavujete se nad tím,pragmatici využívají Bursíka jako  výtahu k moci - já s tím plně souhlasím,poněvadž B.sice vyhrožuje odchodem z vlády kvůli každé prkotině,ale k sakru tak ať to uděla a všichni ti pragmatici jej rázem zatratí.Dle mého názoru současná SZ skutečně do vlády ani do parlamentu nepatří,poněvadž jsou všichni dohromady a každý zvláště nedovzdělaní k tomu,aby spoluvytvářeli vyváženou vládní politiku a přijímali relevantní zákony tak,aby je vzápětí nebylo nutno novelizovat. Prof.Lener,historit

Niky. 25.7.2008 11:06

V Černé Hoře napadlo 5 cm sněhu,

nikdo s místních nepamatuje v červenci zimu a sníh.

I. Laengsfeld 25.7.2008 11:50

Re: V Černé Hoře napadlo 5 cm sněhu,

Odkud to mate? Podrobnosti? Jsou tam prece dostatecne vysoke hory, kde v lete bezne muze snezit

Niky 25.7.2008 14:21

Re: Re: V Černé Hoře napadlo 5 cm sněhu,

Včera,teletext České televize.

I. Laengsfeld 25.7.2008 14:58

Re: Re: Re: V Černé Hoře napadlo 5 cm sněhu,

No jo,  to je takova zprava na nic... V zemi kde jsou hory vysoke i pres 2500 m (u more  na plazi predpokladam ten snih nepadal,  a nepadal ani vyse  ve vnitrozemi, treba v    hlavnim meste Podgorica, tipuju) je takovehle  tvrzeni prazdne, vcetne toho vyroku  '"nikdo z mistnich  nejstarsich

obyvatel nepamatuje" A to nehajim oteplovaci cirkev, naopak ;-P

Niky 25.7.2008 17:53

Re: Re: Re: Re: V Černé Hoře napadlo 5 cm sněhu,

Sníh napadl i v Podgorici.

I.L. 25.7.2008 20:21

Re: Re: Re: Re: Re: V Černé Hoře napadlo 5 cm sněhu,

To je skoro urcite blbost,  v poloze mene nez 100 m nad morem. Pro srovnani, nenasnezilo ani na Snezce (mokry snih tam ale asi padal) a v Tatrach snezilo zhruba nad 2000 m n m. (V Alpach

mozna trochu nize, nevim.) Proste napadl  snih i nekde na cernohorskych horach v polohach, kde uz par let v lete  nenapadl. Ja bych tem  oteplovacum pral letni snih i v te Podgorici - ci Dubrovniku - ale zpravy maji byt presne a verohodne ;-)

Pete Brich 25.7.2008 13:17

Jestli to Al maGore s Madonou s tím bojem proti globálnímu oteplování troch nepřepískli!

;-DPB

frenk 25.7.2008 8:24

soudím...

... že Bursík vyhraje a DK do 1/2 roku asi i s těmi kolegyněmi přeskáče k ČSSD, ale ne zjevně, aby to nevedlo k novým volbám, protože tyhle figury jsou do budoucna v jakékoliv straně nezvolitelné. Prostě budou u krmítka do poslední chvíle. Mladý Stropnický se stane šéfem nebo poradcem spolku NE RADARU a zelení v příštích volbách ani s Bursíkem nezopakují vstup do parlamentu. Pak bude zajímavé, co Bursík udělá, neboť ambice má a ta zelenost je jenom jeho momentální šance jak jít výše. Možná založí nějaké "jiné" zelené, kde už o zelenost tolik nepůjde, něco jako US-DEU....?

JAN 25.7.2008 10:37

Re: soudím...

Souhlas, jako zkušený politický turista má určitě bohaté zkušenosti!"Zelených" je mi ale líto!Doplatí na to , že dali důvěru lidem ,pro něž je osobní prospěh povýšen nad jakoukoliv morálku!Pokud se nepoučí , čeká je osud US, ovšem v daleko ostudnějším vydání

Malý Aston 25.7.2008 10:52

Re: Re: soudím...

Zelených mi líto není.V jejich programu jsem nenašel nic,co by bylo reálné a proveditelné.Jejich jediný nepřítel,který za všechno může je člověk,který čoudí a vypouští plyny a potřebuje nějakou energii pro ukojení svých potřeb.Podle Zelných je jediná možnost jak zachránit Svět a to  redukce lidí na přijatelný počet.S takovým programem nemohu souhlasit.:-D

Badaxe 25.7.2008 10:52

Re: Re: soudím...

Že vy jste volil SZ před tím US a před tím ODA nebo něco podobného? Tedy ty, kteří s plnou hubou ideálů vždy ukázali že mají v zásadě jen jeden ideál, udržet se u koryta a to s kýmkoli. To by odpovídalo tomu tesknění po "zelených" kterých jsou jen dva druhy, jeden jako Kuhtová, tedy bezskrupulózní kariéristé a druzí nadšení blázni kteří si neuvědomují že těm prvním jen slouží jako výtah k moci. Zatím co zelení a jejich ministři udělali bylo opravdu excelentní, když nikdo jiný tak Stehlíková (tedy ta co neumí ani pořádně česky) vymýšlí nesmysly že to je i v čechách neobvyklé, Kuhtová se taky předvedla, no opravdu banda vyžírků cítících že jejich loďka jde ke dnu (konečně)

BuBu 25.7.2008 11:38

Re: Re: Re: Já spíše soudím . . .

. . . že JAN je příznivcem tzv. "socialismu s lidskou tváří" . . . kterou zde propagovali Dubček, Dietsbier a další "ukřivdění komunisté" - tzv. "osmašedesátníci" !

Proto - krachu OH . . . se v nouzi nyní přiklání ke SZ ! Ono je to totiž velmi podobné !

BuBu 25.7.2008 7:14

Nulová soudnost Jihočeské Milky !

Neschopná ministryně školství České republiky . . . hájící za cizí peníze Rakouské žájmy v ČR. . . blbá jako troky . . . s viděním světa hodným neandrtálců . . . . . . se chce ucházet o křeslo ve straně ?!?!?! 8-o8-o8-o Kde jen bere tu neskonalou drzost !8-o8-o8-o Takové Milky, jako je ona, Zubová a Jakubková - tak takové patří do budov, které mají žlaby !

Ale já jsem člověk přející ! Já jí vítězství přeji - alespoň bude v příštím parlamentu od Zelených teroristů konečně pokoj !

Bude to taková pěkná tečka . . . . a konec dalšího "koně" Václava Veškrny Havla !  OH - s bolševikem Jiřím Dietsbierem na palubě - jsme již pohřbili ! :-)

Bomba 25.7.2008 7:24

Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

Líp to ani nejde napsat, využijte čas do voleb a požádejte své blízké a známé , AŤ PROBOHA NEVOLÍ ZELENÉ !!!

yton 25.7.2008 8:09

Re: Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

Ale koho???

honzak 25.7.2008 8:14

Re: Re: Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

nejmenší zlo. Jedna dobrá a poctivá strana nikdy neexistovala a existovat nebude.

Přeloženo do hovorové češtiny, volím partičku, o které si myslím, že hýzlové v ní obsažení jsou snesitelnější, než hýzlové, obsažení v ostatních stranách.

whaler 25.7.2008 8:51

Re: Re: Re: Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

Krááásně řečeno. ZasloužíteR^R^R^!!

Jura Jurax 25.7.2008 9:56

Re: Re: Re: Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

No a taky partičku, u které snažně doufám, že splní aspoň část volebního programu - ne partičku, u níž se děsím, že by své sliby mohla plnit ... ono to vcelku vyjde nastejno - předvolební sliby nesplní bohužel a naštěstí ani jedna. ;-)

lucinapes 25.7.2008 12:26

Re: Re: Re: Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

Moc mě baví ti, kdo odsuzují politiky a politické strany. Proč se nezapojíte a nezkusíte to dělat líp? nebo vám to nestojí za to,protože vyděláte jinak víc? Proč potom tolik lidí politikům závidí příjmy, když ve skutečnosti jsou horentní  jen ve srovnání s minimální mzdou a každý schopný manažer si vydělá víc? Politici jsou volení ve svobodných volbách a pokřik o hýzlech je stejný, jako pokřik o paritě zastoupení žen v politice. Kdo chce a má duševně na to, být zvolen, má šanci, když  jí nevyužije nebo propadne ve svobodné sooutěži, může leda být zticha.

petr77 25.7.2008 14:38

Re: Re: Re: Re: Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

Neuniklo Vám náhodou, že se o žádné neparlamentní straně nikde nic nedočtete? Ty se do medií  dostanou až těsně před volbami. Takže zapojit se a dělat to líp je dosti iluzorní.

Jura Jurax 25.7.2008 15:10

Re: Re: Re: Re: Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

Proč bych se zapojoval - já si ty politiky platím v daních, aby pokorně sloužili mé vlasti, státu, národu ... no a oni slouží především sobě, pak zase sobě a pak na oplátku kamarádům. Jenže ono to v politice asi jinak nejde - kdo toto nečiní, je vyštípán, aby nerušil kruhy ... a kšefty.

JirkaH 25.7.2008 15:00

Re: Re: Re: Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

hyzly zasedne nevolim

JAN 25.7.2008 10:50

Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

Vážený/á , ne že bych byl horlivým zastáncem paní Kuchtové, ale váš způsob vyjadřování dává tušit, že k těm žlabům budete asi patřit především vy!A ke změně vyjadřování vám bude stačit připojit nad u ve vaší značce  kroužky!Myslím, že jste to docela trefil/a!!!!

Badaxe 25.7.2008 10:56

Re: Re: Nulová soudnost Jihočeské Milky !

Bohužel jsem zelenou soudružku v rakouském dresu potkal v debatě naživo a měl tu dosti pochybnou čest ji slyšet, její jméno by se mělo psát Kuh tová, aby to vystihlo její oblíbené kamarády i její schopnosti. Myslím že srovnání s fialovou reklamní maskotkou je pro ni docela lichotivé.

BuBu 25.7.2008 11:17

Re: Re: Re: To nic - to pouze Jan . . .

. . . neudržel na uzdě svou špatně skrývanou náklonost k socialismu a podobnému svinstvu !