5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
dvd 13.11.2006 9:38

Poctivi politici...

Senator (a bankrotar) Fischer byl povazovan za "nejuzitecnejsiho" senatora zrejme ze dvou duvodu: (a) jeho jmeno bylo popularni krzeva jeho cestovni kancelar, pristup jeho volicu lze nejlepe ilustrovat zvolanim "hele, mamo, to je ten Fischer co jsme s nim byli na Kanarech, toho budeme volit" a (b) v Senatu se niceho nezucastnoval, nic nedelal, mlcel jako ryba, vystoupil cca 4x, z toho 2x ve prospech cestovnich kancelari, tedy i svuj. Co se pak Sv.Karaska tyce, ten sice deklaroval "Rekni dablovi NE", ale v parlamentu - zduvodniv to nekoherentnim mumlanim - rikal klidne dablovi ANO.  A dalo by se zminit i jine, napr. jistou poslankyni bojovnici za dotrovane bydleni pro sebe ci senatorskeho smelinare s byty. -Pokud jsou oni "ostatni" dle vaseho vyjadreni appendixem, nalezeji tito prebornici slusnosti na samy konec zazivaciho traktu.

tom 13.11.2006 9:44

Re: Re: Kopete do mrtvoly!

Paní Fischerová je naivní rádoby spravedlivá komediantka.to,že vypadla z politiky je jen dobře.hájila si jen své zájmy klidně i s komunisty./regulované nájemné/

J.Mach 13.11.2006 10:53

Re: Re: Kopete do mrtvoly!

Marde, to myslíte vážně, nebo je to jen provokace? Další možnost je, že jste v Čechách už dlouho nebyl a nevíte nic o trapném chování i konci vámi jmenovaných senátorů a poslanců. Nebo opravdu víte o nějakém pozitivním (neřku li poctivém) počinu jak Karáska, tak Fischera? Tak sem s ním.

Švrk 13.11.2006 12:30

Re: Re: Kopete do mrtvoly!

Svatá prostoto. US je mrtva. naivita přetrvává.

Lubomir Ptáček 13.11.2006 8:04

Zánik US?

Hezky se to čte.

šakal 13.11.2006 1:00

...Nesmysl, dějiny pokračují!...

...Havel už mezitím zasel na jiné hroudě - na té zelené! ;-)

Je to jako lupénka - někdy máte dojem, že už je to pryč, ale vždycky se to vrátí ;-P

Saša 13.11.2006 12:17

Přesné.

:-/

Jarka 13.11.2006 0:31

Ivan Pilip

typická ýýlupek nejčistšího kariérismu, který nejprve přilepil svou stranu k jiné, pak jako asitent na VŠ se stal ministrem školství, jako absolvent VŠE kecal do financí, přes několik partají se dohrabal ke kýženému místu vyžírky z evropské unie. To je zmetek všech zmetků a zakladatel unie svobody..Ještě bych připoměl, že v době, když byl ministrem školství nakoupil za státní peníze specielní automobil, aby v něm mohl převážet svoje koně.

Iva 13.11.2006 0:50

Re: Ivan Pilip

Je škoda, že po vstupu do vlády se v US dostali k veslu pragmatičtí kariéristé a z Hany Marvanové, která jako snad jediná z nich vystupovala čestně, dělali blázna.

Šnek 13.11.2006 8:45

Re: Re: Ivan Pilip

Proč myslíte, že ta Marvanová byla jiní, než ti ostatní? To nedává smysl. Skepse vždy a ve všem!

Ladislav 13.11.2006 1:59

Re: Ivan Pilip

A az umre Castro tak se pan Pilip vrhne jako sup na Kubu. To bude terpve neco, tam se nebude muset ohlizet uz vubec na nic.

F. Čech 13.11.2006 10:06

Soudruhu Ladislavovi

Kubu zotročil a ožebračil váš soudruh Fidel Castro. Z vašeho rudého "ostrova svobody" utíkají lidé po tisících na pneumatikách a vorech na Floridu. To, že Pilip je jeden z těch, kteří podporují kubánské disidenty vám bolševikům samozřejmě nevoní. Vaše představa, že po smrti "tatíčka Castra" se na Kubu vrhne Pilip je natolik absurdní, že vám mohu jen doporučit vyšetření u docenta Chocholouška. Jo máte to holt vy komunisti dnes na světě těžké a poslední skanzeny vašich režimů v KLDR a na Kubě si musíte dobře hlídat.

Jirka 13.11.2006 10:54

Re: Soudruhu Ladislavovi

Utikaji, to je pravda. Na druhou stranu, pro statisice latinoamericanu je Kuba nedosazitelnym snem.

A taky byste mel mit trochu smysl pro humor, dost Vam chybi.

F. Čech 13.11.2006 13:46

Soudruhu Jirkovi

Vážený soudruhu, o žádném emigrantovi směrem na Kubu jsem ještě neslyšel. Možná máte ze sekretariátu KSČM nějaké speciální informace. Pravda je ovšem taková, že ani v těch nejtvrdších latinskoamerických diktaturách není občan pokládán za majetek státu. Tento novootrokářský systém jste všude kde jste uchvátili vládu zavedli, kromě Hitlera, jedině vy - komunisté!  Pokud kterýkoli Latinoameričan tak nezměrně touží po životě v kubánské ostrovním koncentráku, může tam v klidu, svobodně odjet lodí a nemusí plavat ilegálně v noci na duši od náklaďáku jako chudáci Kubánci na útěku ze svého bolševického "ráje!  Navíc by se takový pomatenec dostal ještě tentýž den do státní kubánské televize jako kuriozita!  Mohl byste mně například vysvětlit, vy bolševický magore, proč milióny Mexičanů utíkají ilegálně právě do USA a ani jeden neutíká na Kubu z níž emigrovala více než třetina lidí? Taky nikdo neutíká k Chavézovi do Venezuely nebo k Moralesovi do Bolívie. Komunismus totiž voní jenom vám bolševikům. Nám ostatním lidem smrdí - hřbitovem!

Mejla 13.11.2006 8:54

Jarko, jste moje krevní skupina. Většího zmetka než Pilipa jsem neviděl,

a ten vyžírka dnes mlaská kdesi v EIB, do Lucemburska, kde bydlí, se svojí chotí dováží i svoje koně, též zpět do ČR, účastní-li se tato rudá šlechta nějakého dýchánku atd. Je to život, který se neukazuje ani v nejlepších telenovelách.