2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Zdroje jsou!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Filek 9.3.2010 13:22

Zdroje přece jsou,ale kde

P.Láníčku,jak tak čtu vaše příspěvky tak si myslím vždy,že jste právě vypadl z lihového domu.kde jste diskutoval se soudruhem Paroubkem.Pan Bartoň má pravdu.

J. Láníček 9.3.2010 13:40

No jo, každý si myslí, že má pravdu,

akorát záleží na tom, z které strany a z jakého úhlu se na to díváte. Ale stejně si myslím, že nejlepší názor na tu pravdu měl jeden můj bývalý starý spolupracovník. Když nás někdo za něco zdupal, říkával tento bodrý muž: "Jo chlapče, pravda je jen jedna - ta na Slovensku za padesát haléřů."  Na vysvětlenou - deník Pravda byl na Slovensku obdobou našeho Rudého práva. Takže tak nějak to nejspíš bude i s tou pravdou. Však už byste to mohl za ty roky zjistit. I dějiny přece vždycky vykládají vítězové. Co platilo včera, dnes už neplatí, a naopak.

J. Láníček 9.3.2010 9:59

Zdroje ani být nemusí !

Stačí vůle a snaha - a když se k tomu ještě přidá srdce tlukoucí na pravé straně - sportovní úspěch je zajištěn. Není třeba žádných středisek mládeže a vrcholového sportu, úspěchů lze dosíci  skoro i bez peněz. Sáblíková je toho příkladem. Kdoví kolik takových Sáblíkových se nám ale ještě narodí ? Že by každé čtyřleté období aspoň jedna ?  A nebýt ona, tak tady hořekujeme nad "úspěchy" našich zimních sportovců na poslední olympiádě. Dobrým příkladem úspěchů jsou i naše nejpopulárnější sporty - hokej a fotbal. To je jeden velký úspěch za druhým. Je zajímavé, že tyto to svádějí právě na to, že se nemohou západním zemím rovnat právě z důvodu daleko nižších finančních rozpočtů. Já bych navrhl pana Bartoně jako politruka do sportovního svazu. Správným politickým a vlasteneckým působením na sportovce, by nahradil ty chybějící zdroje !

T. Kočí 9.3.2010 7:55

Zdroje tu jsou

ČEZ je dík tomu co vyrábí a jaké má postavení na trhu jistě velmi bohatý.Jenže není možné na něj naložit všechno.Už teď pozoruji symtomy ,které mohou naši energetickou základnu přivést do krize podobnou sedmdesátým letům.Pamatujete,jak v 8 hodin v zimě vypadla elektřina a čekalo se do deseti?Stačí omezit investice do výstavby a údržby a za pár let je to tady.Tuto oblast,jako většinu by měli řešit odborníci,kteří vědí alespoň ,jaký rozdíl je mezi kW a kWh?Bursík to neví.Jau Jau tím méně a o Paroubkovi se nechci ani vyjadřovat.