4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Zastavili jsme Kalouska! Nebudu lhát!

Předvolební billboardy vynikají většinou svou pitomostí. Chybí vtip, přebývá retuše a hesla jsou leckdy tak hloupá, až mám vážné pochybnosti o inteligenci těch, kteří je vymýšleli. Chápu, že heslo musí být krátké a že se do něj nedá nacpat vše.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. David 7.10.2013 21:10

Otázka

Proč volit lučebníka Kalouska? Jaké libido jeho voliče k jeho niveau vede? Klerikální loupeživost,  či padákový entusiasmus? Kalousek a Šťáva, Bechynští kmotři. Volte Kalouska, toť výkvět loupeživých politiků, dědek z Orlíku je maňáskovým maskotem. Udrží vůbec moč, když pije zlatavý mok s voliči? Rád se nechám poučit.

J. Boleslav 7.10.2013 19:37

Obávám se, že zvolí

Pokud nemají Babiš a Nejedlý koupeny i všechny agentury.

L. Novák 7.10.2013 16:02

Čemu se divíte, když v Česku tvoří přes 50% voličů zosobněná hloupost?

Obchodníci, kteří dokážou na cizí blbosti vydělat, to berou ryze pragmaticky: "Za blbost se platí!", ...nejlépe do mé kapsy...

Dělejte to taky tak. :-P

K. Luboš 7.10.2013 12:05

Pana autora tak nějak málo chápu...

Představme si restauraci, kde nám - jak se úplně všichni shodli -  již 7 let vaří hnusný jídlo. No a najednou vám někde v sousedství otevřou restauraci úplně novou. No a pan Polanecký už předem ví, že tam taky budou vařit hnusný jídlo, takže to nemá cenu ani zkoušet... Takže nám radí pořád chodit do té původní restaurace a až do konce života jíst to jejich hnusný jídlo. No a nějak tak je to i s ODS a Babišem! 

V. Kain 7.10.2013 12:54

Re: Pana autora tak nějak málo chápu...

Pane Luboši přirovnání ODS a ANO k restauracím moc trefné není.Odesáci to projeli a víme proč.Je to jejich problém a záleží na nich jak s tím poperou.Letošní volby jsou pro ně ztracené.A pokud jde o Babiše,tak si myslím,že by ho žádný volič který má dopravní prostředek na benzin či naftu neměl volit.On si může všechno koupit a to už je z principu špatné.Když je nějaká diskuse s ním a přijde otázka na řepkový sajrajt tak vylítne jako kdy ho píchnete.Tento chlap a demokracie? Jedině nepřemýšlející tupci mu to žerou.

R. Langer 7.10.2013 15:01

Re: Pana autora tak nějak málo chápu...

... spíš si ta restaurace udělala přístavek a vchod z druhé strany ulice a těch blivajzů jenom vaří víc. Ale chápu, že vám to tak připadat nemusí.

P. Kmoníček 7.10.2013 17:16

Re: Pana autora tak nějak málo chápu...

Nechápu čemu se divíte,když nechápete.

K. Luboš 7.10.2013 19:23

Re: Pana autora tak nějak málo chápu...

Ne že to nechápu, to já chápu, ale chápu to málo, a tak se divím. Ale Vy si určitě myslíte, že to nechápu proto, protože většinou většinu věcí nechápu, ale ve skutečnosti je to tak, že já většinou většinu věcí chápu, takže se divím, že nechápete, že pan Polanecký to nechápe, když já to chápu, i když ne úplně, ale tak trošičku neúplnně.

V. Hošek 7.10.2013 8:34

Pane autore

co když jsou pan Ištván se Šlachtou příznivci SPOZ nebo na ně někdo ze SPOZ něco důležitého ví? To vás vůbec nenapadlo? Já si to myslím již od samého počátku, nevím jestli jsem do toho byl vtažen, nebo jestli je to racionální úvaha.

J. Boleslav 7.10.2013 19:39

Re: Pane autore

Kdo tahá za špagáty u Uštvána a Šlachty by mě tady dost zajímalo.

Z. Žabička 7.10.2013 8:12

Zase na lep!

Za vším je ženská: Klaus a jeho letuška, sexy mozek Paroubek a jeho Petra, Gros a křišťálově čistá Šárka, Topolánek a ta jeho nová, legální mnohoženství Ratha a nakonec Nečas čistý...Jen chudák Nečas to odnesl, jinak to nevadilo - dokonce se někteří zastávají i dratha. Všichni z nás dělají blbce. Nebo máte doma pod kobercem peníze? Je povinností převádět prachy bankou. Už tenhle fakt je porušení zákona a dodanit to stát neumí?

Koho a kterou nám přinesou nové volby.....(možná Filip a ....). Hašek ?, Sobotka?.

E. Heusinger 7.10.2013 8:00

Předvolební billboardy vynikají většinou svou pitomostí.

Jistě Rudolfe. Ale jen těch partají, které nemáte rád, že?

E. Vašátko 7.10.2013 7:11

Ale to víte, že pana Hůlku zvolí,

kdyby dnes kandidoval kterýkoliv moderátor z TV nebo třeba pan Moravec, byl by také zvolen, i jako nestraník, lidi volí známé tváře bez ohledu na jejich kvalifikaci a inteligenci. Jak je to dlouho, co zcela vážně navrhovali Karla Gotta za prezidenta a já věřím, že by byl jako prezident podstatně lepší než to, co nám dnes za prezidenta vydává. Ostatně, pokud znáte trochu dějiny, do římského senátu byl zvolen i oblíbený kůň Inicitátus císaře Caliguly.

P. Smetana 7.10.2013 10:40

Re: Ale to víte, že pana Hůlku zvolí,

Nebyl, pane Vašátko. Vy si zopakujte dějepis.

E. Vašátko 7.10.2013 12:01

Re: Ale to víte, že pana Hůlku zvolí,

Ale byl, přečtěte si Suetonia.

J. Hlubek 7.10.2013 5:52

Vy ODSáci to pořád nechcete pochopit

ODS neklesla na práh volitelnosti kvůli Nečasovým hormonům a feromonům paní Nagyové. Klesla tam kvůli absoulutnímu pošlapání svého volebního programu. Občané nechtěli vyšší daně ani rostoucí dluhy, proto mnozí ODS volili. Až si to připustíte můžete začít pomalu uvažovat o návratu. Do té doby zbývají na pravé straně jen Svobodní.

Z. Švrček 7.10.2013 11:18

Re: Vy ODSáci to pořád nechcete pochopit

Takže Kalouska zastavila ODS a Kalda jim k tomu sám notně přispěl municí....

Z toho se dá udělat i návrh na jeden další pitomý billboard:

Zastavili jsme Kalouska jeho vlastní municí,

Proto volím pravici.

J. Vintr 7.10.2013 0:48

S tím billboardem Zemanovci nelžou

Pád vlády nezpůsobila Nagyová, ale (jak se Zemanovci bezelstně přiznávají) šlo o předem připravený puč, kde soudní moc posloužila politikům. To je asi tak o pět řádů horší porušení pravidel demokracie než nějaké zaúkolování vojenské rozvědky nebo trafiky pro exposlance ...

M. Vojtíšek 7.10.2013 1:36

Re: S tím billboardem Zemanovci nelžou

No taky si myslím, že nelžou. Jen v tom nevidím tu konspiraci. Fanklub Miloše Zemana udržoval tohoto přítele dřevin v mediálním prostoru a ten po prosazení přímé volby neměl relevatního soupeře. Tandem Karel Kalousek a ve vlastní špíně převalující se ODS byla vydatná  podpora. Sice se při předčasných volbách žene do parlamentu hodně pestrá tlupa, ale při pohledu na předvolební tlaky jsem daleko klidnější než bych byl při volbách pod taktovkou Karla s Kalouskem za zády.

I když to období mezi pádem vlády a volbama je celkem divoký, budou volby a prezidentem se podporuje stále jen ten jeho fanklub.

K. Kužel 7.10.2013 8:59

Re: S tím billboardem Zemanovci nelžou

Máte pravdu, že v parlamentu ta pestrá tlupa nejspíš opravdu zakotví. A klid také možno zachovat. Nová vláda dlouho nevydrží, takže letošní volby budou vlastně jen nanečisto.

L. Slinták 7.10.2013 9:21

Re: S tím billboardem Zemanovci nelžou

Proč by neměla vláda sjednocené levice vydržet? Komunisti budou rád, že po 25 letech můžou být u toho a ČSSD taktéž. Pokud i levicová vláda s ne 101 většinou zvládne nedovládnout, jen dobře, ale nevidím to moc reálně...

K. Kužel 7.10.2013 9:54

Re: S tím billboardem Zemanovci nelžou

Vláda sjednocené levice by jistě vydržet mohla. Jenže ta jednota mi připadá iluzorní. Socdem si je jistě dobře vědoma, že ji komunisté mohou "vycucnout". Ale ani rozštěpení samotné socdem není nic, co by se snadno vyžehlilo. Spíše naopak.

L. Slinták 7.10.2013 10:06

Re: S tím billboardem Zemanovci nelžou

Jen chci podotknout, ze jako vladu levice beru jakoukoliv vladu, ktera bude mit vetsinu v parlamentu, personalni obsazeni (vymeny premieru atp.) je mi uplne putna. Takze kdyz se vystridaji 3 vlady, ve kterych bude KSCSSD, je to pro me to same...

K. Kužel 7.10.2013 10:13

Re: S tím billboardem Zemanovci nelžou

Pořád si nejsem jist, že si socdem pustí komunisty takto k tělu.

J. Boleslav 7.10.2013 19:43

Re: S tím billboardem Zemanovci nelžou

Budou vládnout komunisti různých barev pod taktovkou Ovara. Jak se budou jmenovat, je úplně jedno. Máme se na co těšit.