16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tomas Cermak 4.1.2007 10:47

Re: Již ani komouši a socani ho nebrání!

Proč se divíte Malý Astone? Ve dvou větách hned několik urážek... Na Neviditelném psu se seriózní diskuse vést nedá, podívejte se na sousední příspěvky: promíchá se Pol Pot se Stalinem (jako by to nebyli konzervativní Britové, kteří jako první přišli ve 20. stol. s vyhlazovacími tábory), přidají se limity Společné zemědělské produkce EU (vyrábět si můžete kolik chcete, dotaci dostanete jen na předepsanou část, to není úplně nefér) a okoření se to několika klišé o státu vodícím za ručičku.

"Velký" Aston alespoň píše slušně, a přesto, že se hrdě hlásí ke konservatismu, se pokouší o určitou objektivitu.

Klobouk dolů před L. Jelínkem, že se odvažuje do této jámy lvové a nabízí vám taky jednou za čas pohled odlišný od té vaší konzervativní neoliberální euroskeptické proamerické věže ze slonoviny.

Tomas Cermak 4.1.2007 10:30

Re: Tak jsem se dočkal!

Neschovávají za něčí jméno: Masaryk byl sociální demokrat, stejně jako Beneš národní socialista - obdobně mělo mnoho prvorepublikových intelektuálů a  umělců sympatie k demokratické levici (Čapek, V+W etc.).

MDA není státní organizace.  A v porovnání s mnoha obdobnými organizacemi ODS (Liberální institut, CEP etc.) je velice komorní, efektivní a nenákladná.

míša mýval 4.1.2007 10:16

Re: Pitrové, Krejčířové a Kožení

Pitrové, Krejčířové, Tykačové, Srbové a Péťové nejsou důsledek toho že bylo málo státu, ale toho že byl sociálně demokratický. Postarají se o nás, stejně jako se starali Leninové, Stalinové, Pol Potové a další levicové kreatury

ondys 4.1.2007 10:07

Pitrové, Krejčířové a Kožení

Nepostarají, stejně jako se nepostará žádný státní úředník. Na rozdíl od jmenovaných jsou lidi jako vy daleko nebezpečnější touhou omezit svobodu ostatních pro pouhý pocit vlastní důležitosti.

Malý Aston 4.1.2007 9:51

Již ani komouši a socani ho nebrání!

Všude se to hemží mladými socany a komouši,starými komouši a nostalgickými komouši a na této stránce ani jeden.Nikdo ho nebrání,nikdo ho nepodporuje. Jak je to možné? Je to zřejmě vůl,který píše tak blbě,že ho ani jeho vlastní soukmenovci nepodpoří.:-D

emil 4.1.2007 9:43

Škoda

těšil jsem se, že už toho šibalského zmetka Jelínka na těchto stránkách neuvidím. Bohužel je to ten samý blb, kecající své stále dokolečka. Jeho opravdu hloupé argumenty, vytrhané tak, jak se to šibalům z ČSSD hodí, mluví za všechno.

Jiří 4.1.2007 9:42

Já také... !

Vážený pane Jelínku! Já  nemám rád  Vaše úvahy a Vaše články. Doslova to nesnáším a štve mně to. A říkám to přímo. Nerozebírám Vaše články, nehledám zbytečné argumenty. Prostě to jako celek nesnáším, nelíbí se mi to! Čtu to jenom zběžně a i tak mně to vždycky naštve! Proboha napište jednou o Vašem vztahu  k panu presidentovi také svou stručnou a jasnou pravdu. A pak už čtěte jeho díla jen zběžně, asi Vás také dosti naštvou ale nehromaďte pro svůj postoj argumenty a pod. Je to zbytečné. Vždyť samotný fakt že nemám něčí úvahy, myšlenky rád a nesouhlasím s nimi je docela normální věc. Tak to teda stručně a jasně zveřejním, když už to nemohu vydržet (jako já teď) a dál to nechám být.

LisakFOX 4.1.2007 9:42

Re: Jak tak koukám,tak všechny příspěvky pode mnou jsou .....

Je těžké reagovat slušně ale pokusím se. Vynechám hlavní myšlenku článku abych zůstal v mezích slušnosti a upozorním na použité prostředky. Zaujalo mne účelové očerňující používání přívlastků a hanlivých slovních spojení jako:Klaus semlel - hanlivé

Klauspronesl otřepané klišé - hanlivé; proti Evropské unii jež prý „omezuje naše vlastní rozhodování“ - útok proti zcela pravdivému tvrzení (nebo si snad můžeme třeba vyrábět cukru a pěstovat vína kolik chceme); dohodu domácí i evropskou která by ale pak neměla být zpochybňována a všemožně shazována - co svoboda slova a proč o dohodě nediskutovat (pardon, zapomněl jsem že za občana by měla myslet strana a jen ta správná vláda); Slogan „méně státu“ paradoxně hlásaný klíčovým reprezentantem téhož státu - proč ne, stát je tu pro lidi a ne naopak; Tři odstavce obhajující žití na dluh, ze kterých kouká Paroubkův "objev", že dluhy se nemusí splácet; Galaxie planých hesel a hloupých dogmat, na západ od našich hranic dávno překonaných - hanlivé. ;Četní politici, s Václavem Klausem v čele, mají tendenci mydlit své protivníky ideologickými klacky hlava nehlava - hanlivé a bezobsažné; Zapomínají na poslání být lídry veřejné debaty a moudrými správci svěřené moci / Strašení evropskou integrací a bruselskými úřady - veřejnou debatu smí podle autora vést asi jen autor sám; Pitrové, Krejčířové a Kožení - zapomněl na Pánové a šibalové, Krausové, Grossové, Doleželové, Srbové atd.; Neohrabaný partajní nástupce - hanlivé

Shrnuto - vážně polemiozovat s tímto autorem je skutečně ztráta času. Jak napsal tuším K.H.Borovský: Blbci nikdy nevysvětlíš, že je blbec skutečně, říkat blbci, že je blbec, říkáš vždycky zbytečně.

Old 4.1.2007 9:28

Re: Jelínek nezklamal

Huhu - rekce z fanklubu VyVolených...

eTony 4.1.2007 9:16

Re: K článku

no, Aleši, vy si s Jelínkem podejte ruce ....... Jen zřejmě ve vaší hlavě se může vylíhnout myšlenka, která dokazuje slova jiných - méně státu = anarchie, vláda mafie apod.

huhu 4.1.2007 9:12

Jelínek nezklamal

stačilo napsat, že Klause nemá rád a neslintat celou stránku...:-D:-D:-D

PRASI DENT 4.1.2007 8:46

Re: K článku

 Klaus už stopu u Zulukafrů na věky vytvořil.....No a když tam chodidlo, tak ve vlasti i hýždě.....

Aleš P. 4.1.2007 8:28

K článku

heslo méně státu od vrcholného představitele toho samotného státu sedí.Znamená to tedy žádný stát -v žádném oboru aby si mohli vše rozebrat spřátelené lobistické skupiny finančníkůa podnikatelů.Tím by zde nastala totální anarchie ,byl by to začátek moci mafie.Toto a ještě více si Klaus a jeho ODS přeje.On a jeho strana nás přibližují čím dál více ke státům středoafrickým a latinskoamerickým. Prý ta inteligentnější část národa si to přeje.nevěřím ,že všichni tito inteligenti mají ulitou nějakou tu miliardu. No a ti ostatní jsou socky,užiteční idioti.

Vašek 4.1.2007 8:25

Re: Co že to je za akademii

A ty si představuješ, že z myslící cisterny může vypadnout něco lepšího?

JC 4.1.2007 7:43

Prezident se měl poradit s Jelínkem

Ten by mu napsal PROJEV... a krásný:-D:-D:-D

No... 4.1.2007 7:31

Jelen si sám sebe zaslouží, poprávu!

Konzistentní názory pana presidenta jsou stále a každý den "důsledně potvrzovány" nesmysly z EU přicházejícími . Počínaje množstvím cukru, který můžeme, nebo nesmíme vypěstovat v podobě cukrovky, až po názvy rumu, předpisy co se a jak může jmenovat a do toho ješte tenhle duševně impotentní jelen troubí, jako by mu uřízli i koule... . Prostě, kde jelenovi chybí argumenty a přebývá čssďácké disciplíny, tam je jelen doma. Dobře mu tak, nic jiného, než sebe si ten vůl nezaslouží. vůl od slova jelen...bez koulí...vůl, nebudu to pitvat ! Pitvu jelena nechám na lékařích ....

KROKODÝL 4.1.2007 7:24

Co že to je za akademii

a koho vychovává ta DĚLNICKÁ akademie.Soudruhy ??Nebo nové lidové milice?

Mám dojem,že ze všech článků páně Jelínka čpí anální speleologie k bolševismu a socanům.Holt se musí za koryto,zřejmě bujaře placené,odvděčit socialistickým chlebodárcům alespoň plivnutím na presidenta.

A tento článek je výplod člověka mdlého rozumu o to však více "UVĚDOMĚLÉHO".

TtÁTA TAKOVÝM LIDEM ŘÍKÁVAL ŽVANIL OBECNÝ NEBEZPEČNÝ.

ll 4.1.2007 7:03

Tím víc vynikne absence vizí, koncepcí a strategií, když nastane čas něco smysluplného navrhnout a následně realizovat.

Zřejmě si popleta popletl adresáta výtky. Zato se stává oblíbeným komentátorem veřejnoprávního rozhlasu.

68 4.1.2007 6:58

Re: Jak tak koukám,tak všechny příspěvky pode mnou jsou .....

... a hlavně stručné! Žádné diskutování netřeba. Myslíte že jo?

Halama 4.1.2007 6:50

Jak tak koukám,tak všechny příspěvky pode mnou jsou .....

 skutečně velmi argumentačně propracované,korektní a slušné.Jak jinak - modropříznivci ani jinak diskutovat nedokáží.:-/:-/

eTony 4.1.2007 6:20

Jelínku,

vy můžete být ředitelem třebas zeměkoule, nic na tom ale nemění, že budete blbec a nebezpečný demagog až do smrti.

?? 4.1.2007 5:44

Současný tankisto a bývalý Poraděnko; jak je vidět,

oslavy v Lihovém domě byly mocné. Je nablito nejen v alejích, ale od Tebe i na NP. Až vystřízlivíš, přečti si co si o Tobě myslí  ostatní  účastníci diskuze na NP. A pokud to neděláš za peníze, tak se na nějaký čas odmlčíš.

68 4.1.2007 3:47

Nelíbíte se mi pane Jelínku také.

Bohužel ani zjevem, za který nemůžete. Nejste prostě ředitelský materiál. Nechci ovšem v nejmenším popírat Vaše právo být prostým členem nějaké dělnické akademie, vystupovat s ní na večírcích, být tam aktivní. Ale ředitel? Mějte sám trochu soudnosti.

jezevec 4.1.2007 1:23

jelínku jelínku

komunisti ti to štokrle stejně nedaj !

bob 4.1.2007 0:42

Re: Tak jsem se dočkal!

R^R^R^R^

conqueror 4.1.2007 0:26

Opravdu

Jelínek začíná: Žádné překvapení...Opravdu Jelínku od tebe už nepřekvapí nic kromě jedinného-a to kdyby jsi přestal psát. Ale čím bycom se při absenci Vízkových slátanin potom bavili? Poučení které poskytuješ soukmenovcům v Právu jsou pro čtenáře Psa rozptýlením. V pořadu "Jen blbni!" by jsi se už jenom tou vizáží dobře zařadil a ani by nebylo nutno přežvykovat kydy z vaší sociálnědemokratickofanatické akademie.

jerry 4.1.2007 0:06

Tak jsem se dočkal!

S Novým rokem opět starý dobrý Jelínek. Ono by to možná chtělo méně státu, méně pochybných organizací, které se skrývají za jména slavných lidí a méně pánů ředitelů, co nic užitečného nedělají.;-D