1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kajda 7.3.2008 17:04

Re: Zas jeden děd vševěd z rodu dalíka....Re: Re: Proč je neobhajovat, když se mezi nimi našli lidské kur@vy, kterým absolutní nevadí Re: NO ANO

Autor: gerontusinza IP: 78.41.22.xxx Datum: 07.03.2008 12:04zame%tte si svých bezcených akcií za miliony, které nebyly úplatkem....;-D. jste směšný a hloupý agitátor.....;-D;-D;-D

Co jste tím chtěl říct? To je projev stařecké demence nebo mentální retardace. Nakonec to vyjde nastejno.

jirka.s. 7.3.2008 18:41

Re: Re: Zas jeden děd vševěd z rodu dalíka....Re: Re: Proč je neobhajovat, když se mezi nimi našli lidské kur@vy, kterým absolutní nevadí Re: NO ANO

No, já si to tipuji na poruchu kardiostimulátoru! ;-D

Pete Brich 7.3.2008 19:35

Já bych to spíš tipoval na nedomykavost svěrače zadního.

;-DPB

egoist 7.3.2008 7:32

muhehe

Aha tak jakákoli kritika je projevem nenávisti a zášti(zelení). A pokud by snad měli zelení či lidovci odlišný názor je to kverulunství no a samozřejmě došlo i na páně Paroubka..stokrát omílané ,  s nulovou  informační hodnotou, bez hlubšího náhledu .. jen ryzí propaganda , to je pokleslá žurmalistika(hodně nadnesené) v postsarajevské  České republice.

David 7.3.2008 5:52

Ano, Paroubek je zásadní průšvih současné české politické scény

Se Zemanem či Špidlou šlo očekávat nějakým směrem ulítlou, tedy levicovou, politiku, ale šlo se spolehnout na to, že ta partej je vcelku demokratická a vítězství ve volbách nezneužije nijak zásadně více, než je v demokraciích obvyklé. Tedy obadí korata svými lidmi, něco uvízne za nehty, nějak se změní daně atd., ale pojede se dál.

U Paroubka je opravdu o hodně velký strach, jak své příapdné volební vítězství využije, kam až nebude váhat zajít.

Zeman sice jel po Klausovi a ODS jako slepice po flusu, ale v orientaci na ose Washington-Brusel-Moskav se orientoval dobře a dokonce často rozumněji než západoevropská levice. Paroubek výrazně hůře.  Do Damašku se Prodi nebo Schröder kamarádit nejezdí.  A tak místo Zemanovi kritiky Arafata a jeho Arabů se Parabek jezdí kmotřit do Damašku.

Pavelcz 7.3.2008 9:37

Re: Ano, Paroubek je zásadní průšvih současné české politické scény

Ano, pro mě je také největším vzorem Mirek :-D. Jeho ušlechtilost a vlídný způsob vyjadřování, obdivuhodné. Už dlouho jsem na takového politika čekal.:-D

gerontusinza 7.3.2008 12:07

Jistě, pravicovou stranu si bez něj vůbec nedovedu představit....Re: Re: Ano, Paroubek je zásadní průšvih současné české politické scény

Co se dostal nahoru, hledám pravici v tomto státě s lucerničkou a rozeznávám jen zloděje..... %Spatná doba, špatná....

ale ale 7.3.2008 14:56

Re: Re: Ano, Paroubek je zásadní průšvih současné české politické scény

(Y)Topolanek je vzorem ke kaceni toho kdyz neco preroste a on prerostl do takovych rozmeru ze uz skodi , prekazi .Pocina si odvazne drze, z hloupouckou naivitou v domneni ze hlavou prorazi zed.Neprorazil , jen si ji nabil a to v takovem rozsahu ze uz neni schopny  chytnout se ani stebla.

jirka.s. 7.3.2008 18:48

Re: Re: Re: Ano, Paroubek je zásadní průšvih současné české politické scény

Zajímavé, takové přehledné, sdělné, jednoduché,člověk hned pochopí, co chtěl ten jednoduchý autor říci! ;-D

Tino 7.3.2008 1:50

Jsou myslící lidé a jsou hotentoti.

Každý myslící člověk už poznal co lze od Paroubka očekávat. Demokracie to rozhodně ale není. Naproti tomu existuje nemalá skupina lidí, kteří absolutně neslyší, co Jiřík říká, nebo spíš tomu nerozumí. Jsou to hotentoti, kteří prostě Jirkovým slovům nerozumí ani za mák. Stačí jim, že kope proti pravici, kterážto po lidech chce zodpovědnost a pracovitost. To se hotentotům nelíbí takové nároky na občana od vládnoucí moci. Oni mají rádi vládu, která jim rozdá zadarmo prašule, na nic se jich nevyptává a klopí.

Hotentotů je velká síla! A má i velký dorost v mládeži. V mládeži, která se nehodlá učit, natož makat a která se raději baví, chlastá a fetuje. Dluhy tuto mládež naučili dělat Paroubkovi  vlezdo(Y)ové, neb on Velký přece taky splácení dluhů neuznává, což se jeho straníkům moc líbí.

Hotentoti nikdy neporozumí nebezpečí Velkého Jyrky, stejně jako nejsou schopni porozumět nebezpečí dělání dluhů a nepracovitosti. Hotentot prostě NEROZUMÍ nemá totiž čím!!!

fox 7.3.2008 7:30

Re: Jsou myslící lidé a jsou hotentoti.

R^R^R^

Frank 7.3.2008 8:45

Re: Jsou myslící lidé a jsou hotentoti.

A vy patříte do které skupiny?

Milan 7.3.2008 11:19

Re: Jsou myslící lidé a jsou hotentoti.

No,zatím jsme ale dokonale poznali nebezpečí pocházející z myšlení politiků ODS. Snad nechcete tvrdit,že kroky Topolánka,Nečase a Julínka jsou dobré pro 80% obyvatel ČR - tudíž demokratické ??

Kolombo 7.3.2008 13:47

Re: Re: Jsou myslící lidé a jsou hotentoti.

Vláda nemá co dělat "dobré" kroky ale nedělat špatné. Není dobrý ten , kdo okrade dva o deset tisíc, deset podaruje po tisícovce a deset tisíc si nechá pro sebe. I když to tak může vyhovovat 80% lidí /těch podarovaných/. Vláda se má starat o spravedlnost,  ne o blahobyt "lidu". Každý si má vystačit s tím,  co mu ostatní za jeho přínos jsou ochotni dobrovolně dát.

Martin 7.3.2008 1:41

proc se kdyz je tak dobre z ODS vyhazuje

za kritiku vaclava klause ?

Tino 7.3.2008 2:00

Re: proc se kdyz je tak dobre z ODS vyhazuje

Přání otcem myšlénky. :-P

clay 7.3.2008 2:20

Re: proc se kdyz je tak dobre z ODS vyhazuje

jmenujte vyhozeného....8-o

mirek 7.3.2008 6:57

Re: Pohádka pro malinké

Milý Martínku, žili byli kdysi človíčkové a ti se jmenovali Zieleniec, Pilip a Ruml a někteří další. Nebyli spokojeni s človíčkem jménem Klaus. Tak odešli od Klause a založili nové království se jménem svobody, Unii svobody a doufali, že se jejich království naplní spokojenými lidmi. Bohužel se tak nestalo a před časem museli ono prázdné království zrušit. A zatímco u Klause už nezůstali ti, co byli nespokojení a zbývající přežili do dnešních dní pospolu, i když se hádají, tak u jiných království se tak zatím nestalo a stále se tam nacházejí človíčkové, které vyhánějí naopak sami králové. A zazvonil konec a pravdivého příběhu je konec :-))

PROKOP BUBEN 7.3.2008 7:46

Re: Re: Pohádka pro malinké

Takže namísto Rumla a spol. nám zůstali výtečníci typu Vidíma,Langera,Julínkocikrta,Římana atd.atd. - BIM BAM.....

Kolombo 7.3.2008 13:49

Re: Re: Re: Pohádka pro malinké

Mohl jste prokopnout buben , vstoupit do US a těšit se ze společnosti výtečníků Rumla a spol. Proč Vám tam zůstali... ODS byla vaše?

Jenda 7.3.2008 18:44

Re: Re: Pohádka pro malinké

No ona hlavne spousta vykuku co pod dojmem utesene rostoucich preferenci urychlene zahazovali prukazky ODS a cpali se do US ... a o par let pozdeji, kdyz to nejak prestalo vypadat, tak se pekne potichoucku vratili. Jako treba takovy starosta Znojma (ktereho bych opravdu nerad videl dvojmo hulvata).

moudry vudce - verny manzel 7.3.2008 0:13

nemistny autoruv optimismus

Moudry vudce - verny manzel to uz ma secteny. Bursik nyni vycka na narust preferenci zelenych a pod nejakou populistickou zaminku ukonci koalici. Budou mimoradne volby a Topalenek po jejich projeti skonci v zapomneni.

NevericiTomas 7.3.2008 0:47

Re: nemistny autoruv optimismus

No to jste upadl ne? Cekate, ze pod vlivem rustu cen enrgii, dani za komin, zakazu topeni uhlim, vratnych PET lahvi, zakazu zarovek a jinych blbosti pujdou preference zelenych nahoru? V lete skonci praci Pacesova komise, k jinemu zaveru nez ze jadro je jednim z primarnich budoucich zdroju pro CR dojit nemuze, a pak bude nasledovat poprava Zelenych v primem prenosu...Proc myslite, ze je po prezidentske volbe takovy klid. Kvuli Klausovi ODS na Zelene verejne utocit nebude. To by neustali. Ale jadro to je uder na zeleny solar. Bud Zeleni jasne reknou, ze hodlaji ohrozit energetickou bezpecnost zeme, nebo zavrhnou zakladni kamen sveho programu...

Jirka 7.3.2008 1:00

Re: Re: nemistny autoruv optimismus

To nemohlo být obyčejné upadnutí,musel spadnout aspoň z 50ti metrů rovnou na hlavu.:-D

kvevet 7.3.2008 8:36

Re: nemistny autoruv optimismus

Na Topolánka se nedá hned tak zapomenout. Je tak trochu jako bývalý slovenský politik Mečiar.Bohužel se bude vzpomínat na to, jak porušoval ústavu,bohatým dával a chudým,/ protože se špatně učili/ tak sebral i to málo,které jim bylo utroušeno.

Nikdy nezapomenu - už nikdy ODS

gerontusinza 7.3.2008 9:36

Re: Re: nemistny autoruv optimismus

R^

Kolombo 7.3.2008 13:55

Re: Re: nemistny autoruv optimismus

Vláda by především neměla nic brát ani dávat. Pak byste zjistil,  že Topolánek bohatým nedal, ale jenom míň vzal a chudým nevzal, ale jenom míň dal. A pokud budete mluvit o opravdu bohatých /ne o kvalifikovaných zaměstnancích, co slušně vydělávají, ale taky je tostojí dost úsilí/, tak ti mají stejně dost na osobní spotřebu. Snížení daní swe promítne v přesměrování části peněz  ze spotřeby do investic /bohatí si nekoupí další jachtu, to možná v Arábii/ ale vrazí je do cenných papírů, tedy investují.

Ano 7.3.2008 15:00

Re: Re: nemistny autoruv optimismus

R^

ju ju 7.3.2008 14:59

Re: nemistny autoruv optimismus

R^