1.7.2024 | Svátek má Jaroslava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bradavice 9.3.2008 13:01

Jsem

vlastne clone soudruha Gotwalda, i kdyz tak nevypadam. Prave jsem se vratil z Damasku-hradu a spoleham, ze nase stranicka milice ............a lid pujde s nami v boji za lepsi zitrek po boku nasich bratru v Syrii a soudruha Rasputina!

Jeseter 9.3.2008 12:52

Re: Jen Bártovy úvahy,

Bracho SLAVA ! Uz jste se konecne naucil cist !!:-D

Jeseter 9.3.2008 12:50

Re: Bárto jsi zralý na čaj od Mariši.

Generale mam pro tebe dalsi medaili od Brezneva, na druhe strane je obraz Rasputina (Y)>-

strejda 7.3.2008 21:44

Kafemlejnek

Je to stále stejné opakování a známkování. Bídou české žurnalistiky je, že když vidíte jméno autora, můžete za něho článek napsat. Stále stejné mantry bez hodnoty. Do hotových schemat se cpou náhodná vyhovující fakta. Číst se tá jen proto, aby se čtenář utvdil, že se autor nemění. Tak zase za půl roku.

Jan.Datek 7.3.2008 20:16

Re: Re: Bárto jsi zralý na čaj od Mariši.

´Teda pane vachmajstr Vy jste hlava, já doplňuji že ale dutá.

Radajan 7.3.2008 19:58

Re: Je to problém KDU a Zelených!

Nemohu si neodpustit připomínku k našemu znalci politické situace Malému Astonovi. Jak on ví, že onen mohl ale neuspěl, jak on ví že je to tak, jak píše a ne jinak. Moje matka kdysi říkala, čím starší, tím .......... A měla pravdu.

Pete Brich 7.3.2008 19:45

Samopály, samováry, zpívala tu za Husákových časů Střední armádní skupina sovětských vojsk

;-DPB

sváťa 7.3.2008 19:40

Re: Bárto jsi zralý na čaj od Mariši.

Měl byste si dodělat základní vzdělání !!

MarYša podávala navíc černé kafe !

Pete Brich 7.3.2008 19:40

Cizinče, vycházíte ze svého přání, že voliči ČSSD místo Klause chtěli prezidenta Spasitele-Sjednotitele

prof. Nobel-Švejnara.:-PPB

Pete Brich 7.3.2008 19:35

Já bych to spíš tipoval na nedomykavost svěrače zadního.

;-DPB

kyselina sírová 7.3.2008 19:25

Konečně to někdo napsal!!!

Sýrie, to je fuckt oříšek. To, co předvedl Bafuňář Nejvyšší z KSČSSD nemá obdoby! ;-O

1) Již za jeho premiérování se s Američany o radaru vyjednávalo.

2) Nyní, když je odstaven od koryta, jede do Sýrie, a to zrovna, když je náš premiér v USA a dojednává tam další detaily o radaru. Do té Sýrie, která je na seznamu teroristických zemí...

Doufám, že po té jeho "slovní pyrotechnice" ohledně kandidátek jej už konečně jeho souputníci konou do zadku. R^

kyselina sírová 7.3.2008 19:17

Re: Re: Bárto jsi zralý na čaj od Mariši.

;-D;-D;-DR^

jirka.s. 7.3.2008 18:48

Re: Re: Re: Ano, Paroubek je zásadní průšvih současné české politické scény

Zajímavé, takové přehledné, sdělné, jednoduché,člověk hned pochopí, co chtěl ten jednoduchý autor říci! ;-D

Jenda 7.3.2008 18:44

Re: Re: Pohádka pro malinké

No ona hlavne spousta vykuku co pod dojmem utesene rostoucich preferenci urychlene zahazovali prukazky ODS a cpali se do US ... a o par let pozdeji, kdyz to nejak prestalo vypadat, tak se pekne potichoucku vratili. Jako treba takovy starosta Znojma (ktereho bych opravdu nerad videl dvojmo hulvata).

jirka.s. 7.3.2008 18:43

Re: Jen Bártovy úvahy,

No, říká se, že škoda je jen umřít ! Ale nemusíš si to brát zas až tak doslova! Klidně do toho! ;-(

jirka.s. 7.3.2008 18:41

Re: Re: Zas jeden děd vševěd z rodu dalíka....Re: Re: Proč je neobhajovat, když se mezi nimi našli lidské kur@vy, kterým absolutní nevadí Re: NO ANO

No, já si to tipuji na poruchu kardiostimulátoru! ;-D

jirka.s. 7.3.2008 18:40

Re: Bárto jsi zralý na čaj od Mariši.

Hezké, moc hezké, soudruhu generále! Proč se ale unavuješ, ale hlavně ztrapňuješ neumělým používání češtiny, když tvoje veškeré vzdělání evidentně pochází z Vysoké školy obrany v Moskvě a celé proběhlo v ruštině?;-(

Mám podezření, zdali vůbec nejsi rusák, protože každé české dítko školou povinné ví, že Maryša otrávila Vávru otrušíkem v KAFI od žida! No, ale ty jako rusák zřejmě nedáš dopustit na ten samovar, že?;-D

generál ve výslužbě 7.3.2008 17:34

Re: Re: Pane Barta

Bárto ty jsi ještě nevypil ten čaj od Maryši,tak pro klid našich duší si běž alespoň dát šlofíka a můžeš na zbytek života-dobrou.

generál ve výslužbě 7.3.2008 17:29

Bárto jsi zralý na čaj od Mariši.

Nezklamals mocné ani mne,pazolízalem a bůch ví čeho ještě jsi zůstal a asi zůstaneš až to o tobě budou vědět všichni.

kajda 7.3.2008 17:04

Re: Zas jeden děd vševěd z rodu dalíka....Re: Re: Proč je neobhajovat, když se mezi nimi našli lidské kur@vy, kterým absolutní nevadí Re: NO ANO

Autor: gerontusinza IP: 78.41.22.xxx Datum: 07.03.2008 12:04zame%tte si svých bezcených akcií za miliony, které nebyly úplatkem....;-D. jste směšný a hloupý agitátor.....;-D;-D;-D

Co jste tím chtěl říct? To je projev stařecké demence nebo mentální retardace. Nakonec to vyjde nastejno.

Brácha 7.3.2008 16:55

Jen Bártovy úvahy,

nic víc,nic méně. Skoro škoda to číst.

Ano 7.3.2008 15:00

Re: Re: nemistny autoruv optimismus

R^

ju ju 7.3.2008 14:59

Re: nemistny autoruv optimismus

R^

Pavel Bárta 7.3.2008 14:59

Re: Pane Barta

Nejprve se zeptejte, jako volič jakékoli strany, jestli se vám líbí způsob buzerace vlastních poslanců, kterou zavedl nejdříve Sládek a po něm Paroubek. Protože od tohoto se to všechno odvíjí. V rámci přetahované, kterou zavedl Paroubek po volbách (proč ne, při 100:100) prostě někomu nakonec muselo něco prasknout. Bylo to Paroubkovi. Kdyby Topolánkovi, byl Paroubek premiérem, Filip předsedou sněmovny a komunisté by dělali socialistickým ministrům náměstky a ředitele odborů.

Paroubek hru o vládu prohrál, protože byl horší! Pokud s tím nejsou voliči ČSSD spokojeni, ať ho vymění!

Snítilý je podle mne o něčem jiném. Jsem upřímně přesvědčen, že pro průměrného voliče socialistů není mezi Švejnarem a Klausem žádný velký rozdíl. Ukázalo se, že pro komunisty už vůbec. A voliči, jejichž každodenní mantrou je proklínání Klause, se shlukují kolem zcela jiných politických seskupení. A je jich méně, než se podle televize zdá!

Paroubek celkem jednoduše zaměnil osobní zášť vůči Klausovi za stranický zájem. A znovu prohrál! Dokonce ve hře, kterou si dopředu mohl snadno spočítat.

ale ale 7.3.2008 14:56

Re: Re: Ano, Paroubek je zásadní průšvih současné české politické scény

(Y)Topolanek je vzorem ke kaceni toho kdyz neco preroste a on prerostl do takovych rozmeru ze uz skodi , prekazi .Pocina si odvazne drze, z hloupouckou naivitou v domneni ze hlavou prorazi zed.Neprorazil , jen si ji nabil a to v takovem rozsahu ze uz neni schopny  chytnout se ani stebla.

Malý Aston 7.3.2008 14:20

Je to problém KDU a Zelených!

V KDU jde o získání moci a u Zelných je to trvalý jev.Takže třenice budou pokračovat,bude se pokřikovat jako za pana Luxe a nic se nebude dít.V KDU je na jedné straně Čunek a Šojdrová,která se cítí být nepostradatelná a na druhé straně Kalousek a jeho klan.Takže boj o koryta.Bursík svou rozhádanou partu snad udrží,neboť poslanci jsou poslanci a plat se jim zamlouvá a ministerská křesla nejsou také k zahození.Takže trpaslící budou okopávat kotníky ODS ale žádná změna nebude,neboť Paroubek již vyloučil tolik svých poslanců,že i jeho vláda s Filipem je nepravděpodobná a nikdo s nimi do koalice nepůjde.Paroubek je debil,mohl dělat předsedu poslanecké sněmovny a dělá co? Jen předsedu strany,která se mu rozesírá.:-D

Cizinec 7.3.2008 14:01

Pane Barta

Ozkuste se vzit do pozice volice Socialni demokracie... Myslite ze prumerny volic CSSD bude nadseny kroky Melcaka a Pohanky ci hlasovanim Snitileho pro Klause? Nezlobte se bez teto sebreflexe nemuzete psat kvalitni clanky.

Politicka strana co by tohle dovolila se zakonite ocitne v neprizni svych volicu

Tohle pise stalejeste pravicovy volic.. Ach jo!!!!!

Kolombo 7.3.2008 13:55

Re: Re: nemistny autoruv optimismus

Vláda by především neměla nic brát ani dávat. Pak byste zjistil,  že Topolánek bohatým nedal, ale jenom míň vzal a chudým nevzal, ale jenom míň dal. A pokud budete mluvit o opravdu bohatých /ne o kvalifikovaných zaměstnancích, co slušně vydělávají, ale taky je tostojí dost úsilí/, tak ti mají stejně dost na osobní spotřebu. Snížení daní swe promítne v přesměrování části peněz  ze spotřeby do investic /bohatí si nekoupí další jachtu, to možná v Arábii/ ale vrazí je do cenných papírů, tedy investují.

Kolombo 7.3.2008 13:49

Re: Re: Re: Pohádka pro malinké

Mohl jste prokopnout buben , vstoupit do US a těšit se ze společnosti výtečníků Rumla a spol. Proč Vám tam zůstali... ODS byla vaše?

Kolombo 7.3.2008 13:47

Re: Re: Jsou myslící lidé a jsou hotentoti.

Vláda nemá co dělat "dobré" kroky ale nedělat špatné. Není dobrý ten , kdo okrade dva o deset tisíc, deset podaruje po tisícovce a deset tisíc si nechá pro sebe. I když to tak může vyhovovat 80% lidí /těch podarovaných/. Vláda se má starat o spravedlnost,  ne o blahobyt "lidu". Každý si má vystačit s tím,  co mu ostatní za jeho přínos jsou ochotni dobrovolně dát.