30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Esmerald 13.1.2008 10:36

Re: Třeba ten link ještě funguje

Tato stránka ještě funguje. Dle této stránky soudruh Zaorálek studoval na dnešní MU obor " Marxisticko-leninská filozofie a politická ekonomie ". K tomuto oboru se MU ale nehlásí a není divu. Zbývá otázka, zda studium těchto ZASTARALÝCH, ( obsolete ), oborů lze vůbec užívat v moderní době jako legitimní kvalifikační vzdělání.

Tato "profesní" dráha by měla soudruha Zaorálka naopak diskvalifikovat z oběhu. 

AeroKarel 13.1.2008 0:25

Račtež si pane místopředsedo

rozmyslet, zda tedy radar nechcete, nebo zda chcete celou záležitost mezi spojenci lépe použít k vydírání. Druhá možnost se nějak nekryje s přístupem socdem.  Sedět jednou prde|í na dvou židlích..........

S/kepticus M/aximus 13.1.2008 6:28

Helejte povětrný Karle, klidně sousedovi půjčujte manželku a obývák k tomu a říkejte mu třeba spojenec :-)))

Lidé s funkčním mozkem budou vědět o co doopravdy jde.

karel 12.1.2008 18:54

Je možné??

Je možné, aby místopředseda sněmovny byl takový blb??

karel 12.1.2008 18:55

Re: Je možné??

Ano je to možné. ¨Již jeho vzhled, frekvence mluvy - je to možné

Divák 12.1.2008 19:00

Re: Je možné??

Co byste chtěl, když premiérem může být takové hovado jako je topolánek?!

AeroKarel 13.1.2008 0:40

Re: Re: Je možné??

Proti předchzím socdem premiérům je i poměrně jednoduchý Topolánek změna k lepšímu.

S/kepticus M/aximus 13.1.2008 6:31

Pro USA jistě, ne tak pro ČR.

AeroKarel 13.1.2008 0:29

Re: Je možné??

Je.

Pasáček koz ve Vermontu 12.1.2008 18:42

Pozor na Putina

Ruský diktátor Putin je extrémně nebezpečný a ohrožuje celý civilizovaný svět : Neposkakuje podle americké píšt´alky. Uvádí v zuřivost demokratické politiky. Řinčí zbraněmi a vyhrožuje, že Rusko odvrátí jakýkoli útok. Zatrhnul rabování ruského nerostného bohatství. Předstírá, že chce žít v míru se všemi státy a obchodovat s nimi. Drze obchoduje s Iránem, úhlavním americkým nepřítelem, dodává mu zbraně a palivo do atomové elektrárny. Stojí na straně Srbska a odmítá uznat ozbrojenou loupež Kosova provedenou demokratickými státy NATO ve prospěch albánských teroristů.

A povšimli jste si jeho tvrdých ocelových očí?  Jde z nich strach. Viděli jste jeho strašné vlčí zuby? Má je nabroušeny na Českou republiku. Po jejím schramstnutí si dá Karkulku jako zákusek. Ani dvě americké základny tomu nezabrání!

A k dovršení všech jeho drzostí se nechal zvolit osobností roku jakýmsi obskurním americkým časopisem Time. Jistě je podplatil vodkou.

V zájmu demokracie bude nezbytně nutné s Putinem ostře zatočit. Návrhy, jak to nejlépe udělat posílejte Mr. Bushovi do Bílého domu. Bude vám vděčný, on sám to neví.

Esmerald 12.1.2008 20:26

Re: Pozor na Putina

Kouknete, Texasane, byt Vami, tak si takove starosti s Bushem nedelam.

AeroKarel 13.1.2008 0:41

Re: Pozor na Putina

Už vás ten záchvat zase bere?

pahejl 13.1.2008 3:12

Re: Pozor na Putina

R^R^R^

MILA 13.1.2008 5:59

Re: Pozor na Putina

co ty puchejri pasaku z Vermontu chces? Ne radar? ono by to mohlo tvyho batusku nejak rozcilit a klepla by ho pepka nebo co ? Jinak radar a zakladna neni na svrzeni batusky, tak muzes past klidne dal

Peter Strop 13.1.2008 23:00

Re: Pozor na Putina

To: Pasacek Cast1  “Povšimli jste si jeho tvrdých ocelových očí?  Jde z nich strach. Viděli jste jeho strašné vlčí zuby? Má je nabroušeny na Českou republiku. Po jejím schramstnutí si dá Karkulku jako zákusek.  ....bude nezbytně nutné s Putinem ostře zatočit. Návrhy jak to nejlépe udělat posílejte Mr. Bushovi do Bílého domu”.   Vazeny pasacku,           Vase anti-Bushovska obscese je uz radne zdokumentovana. Kam se webu podivam, tam nazim na nejaky Vas prispevek na toto tema. Mne nevadi, ze se opakujete, ani ze povazujete Bushe za puvodce vseho zla, ale to ze se nijak nezatezujete fakty. (Doufam, ze jste v US nestudoval political science, to by bylo opravdu smutne). Zijete-li ve Vermontu, tak musite vedet, ze zrovna Bush a Putin si velmi kapli do noty a ze maji historicky mimorazdne a  nadstandartni vztahy. Co se tyce Putinovych oci to jste na to primo kapl. Dovolim si Vam ocitovat co na toto tema rekl president Bush: "I looked the man in the eye. I was able to get a sense of his soul". Jeden z komentaru z US tisku: “Bush has repeatedly referred to Putin as his "good friend." Even after Putin opposed the U.S. invasion of Iraq, he declared "I love him, believe it or not." Bush’s love of Putin is not unrequited. Putin was the first foreign leader to speak to the president after the 9/11 attacks. He also broke diplomatic protocol by all but endorsing Bush’s reelection in 2004.”  Tady se ve Vasi svate vire v batusku Putina vzacne schazite s tim dabelskym Bushem.

Peter Strop 13.1.2008 23:02

Re: Pozor na Putina

To: Pasacek cast2.      Zkusme ale nechat Bushe i Putina stranou. Oba z politicke sceny nutne odejdou (Bush pravdepodobne mnohem driv nez Putin). Myslite si, ze po zkusenostech z let 1948-1989 je naprosto absurdni a neoduvodnene predpokladat, ze to nove osvicene Rusko nebude chtit opet rozsirit sferu satelitnich statu do naseho prostoru?  Ja uprimne doufam, ze se to nestane, ale jistotu nemam. Proto si myslim, ze spojenectvi s USA je dobrou pojistkou a ze jeden radar s posadkou neni za tu pojistku nijaka prehnana cena. I kdyby ten radar mel monitorovat ruske vojenske aktivity, ci chranit USA a ne Cesko pred cinskymi ci korejskymi a ne jen iranskymi raketami, tak me to srdce netrha. Ceska republika se za vsech vlad (vcetne tech vzeslych z CSSD) hlasila ke spojenectvi s USA. Tak tady je opradu jedinecna a temer bezbolestna moznost ukazat, ze tim spojencem Cesko opravdu je.

Snowy White 13.1.2008 23:36

Re: Re: Pozor na Putina

To se hluboce mýlíte. Na osudu již mají rozpracovanou teorii, jak se za tři měsíce s utužením NWO, ve kterém se zruší volby v US, stane doživotním diktátorem Bush.Ten pak nechá implantovat každému pod kůži čip a sledovat

všechny kamerami. Jak jsem nakoupil, tak prodávám :-):-)

Peter Strop 14.1.2008 5:09

Re: Re: Re: Pozor na Putina

Ty cipy od Bushe uz mame vsichni a proto jsme tak zaslepeni. Jen Pasacek  z Vermontu vyfasoval vadnej.

Pasáček koz ve Vermontu 14.1.2008 16:49

Re: Re: Re: Re: Pozor na Putina

Pane Strope, Vy jste zřejmé můj text nepochopil. Povšimněte si prosím, že tady kritizuji zlého Putina a ne Mr. Bushe. Naopak, Mr. Bushovi zde na netu občas provolávám slávu. Za to, co udělal pro světový mír a ropu si to jistě zaslouží. Přečtěte si můj text jestě jednou.

Peter Strop 17.1.2008 4:28

Re: Re: Re: Re: Re: Pozor na Putina

Mily pasacku,

Omlouvam se Vam za nepatricne zertovani. Mel jsem slabou chvilku a nemohl jsem odolat. Vas cip je samozrejme v poradku a Vase nazory me skutecne zajimaji. Nemuzete rozvest ty myslenky o rope, Iraku a podobne? Rad bych se poucil. Zatim mi skarohlidi porad zduraznuji jak ropa a benzin podrazily, jak s tim president nechce nic udelat, ze je tim vina velka poptavka z Ciny, Indie a jine nesmysly. V Iraku se reprezentanti Kurdu, Síitu a Sunnitu nemohou dohodnout jak si rozdeli zisky z ropy, Americane plati jak mourovati za drahou ropu i ropna zarizeni pro Irak a stale nic z toho. Z Kuwaitu Bushovci vytlacili Sadama, ale ani tam to nijak dobre nezorganizovali. Ti arabove si prodavaji ropu komu chteji! A dokonce nam pod rukama za utrzene dolary zkoupili ty nejlepsi akcie (v Cechach se tomu rikalo rodinne stribro). Uz se nemohu dockat az konecne US army zajisti aby ta ropa z Iraku putovala pod vojenskou ochranou rovnou do Texasu a ja mel benzin o 3 centy levnejsi.  Ty usetrene centy pak venuji hnuti Stop Zakladnam a na to aby vic mladych komunistu z Ceska mohlo studovat v USA.  

Buvol 12.1.2008 18:31

Není divu! Topolánek jako správný Cech se podelal ....

jirka.s. 13.1.2008 10:36

Re: Není divu! Topolánek jako správný Cech se podelal ....

http://www.ohz.cz/Zviratka/jatka.html

Majkkl 12.1.2008 18:18

No, milej strejdo,

právě argumentace odpůrců obranných prostředků jako je radar silně nahrává ve prospěch tvrzení, že jsou Češi obecně dost podělaní. Být v bezpečí, to chceme, ale hlavně pro to nic nedělat a do ničeho se nenamočit. Však on, když bude nejhůře, se snad někdo najde, kdo nám pomůže, že jo? Zřejmě vám slova jako spojenectví nic neříkají. Vlastně, když jsem onehdy poslouchal v rádiu vašeho šéfa sněmovny Vlčka (kromě toho, že jsem zavzpomínal na doby Milouše Jakeše, ten člověk má podobnné rétorické schopnosti), došlo mi, že vy věříte spíše v to Rusko, že, jen to nemůžete říkat moc nahlas...

AeroKarel 13.1.2008 0:41

Re: No, milej strejdo,

R^

mondeo 12.1.2008 16:04

lubo

Zaorálek je další adept na klecové lůžko,prosím nechvátejme s jejich rušením,protože takových ,,záchvatů" jako je on, máme v politice a i ve vládě víc !!:-D

me first 12.1.2008 14:50

Nadpis

Prolhaný rusofil a antiamerikanista nám tady nebude nic vykládat.

strejda 12.1.2008 15:45

Re: Nadpis

Zakázat? zastřelit?

Snowy White 13.1.2008 0:10

Re: Re: Nadpis

Stačí nevolit. Víc netřeba.

glon 12.1.2008 17:38

Re: Nadpis

Pan Zaorálek už zapomněl na své výroky v roce 1990? Unás doma mu říkáme . aha už zase mluví SVAZÁK ZAORÁLEK. Myslím, že nějaká dokumentace je, ale při současných mediích, které prezentují názory  našich lidí v politice - rozuměj ČSSD a KSČM, snad to mají předplacené neočekávám, že by se něco dostalo do rozhasu nebo TV1. Náš národ je podle mně v médiích stejně izolovaný jako to bylo v období normalizace. Ten ŠPATNÝ je VLÁDA- ODS-   a  ten kdo náš národ zachrání  je ČSSD viz program . jak zvítězíme: Blog  ze dne 9. 1. IDNES J. ParoubkaProsím přečtěte si program ČSSD na rok 2008-2010. Mně osobně mrazí záda. a takový program nebyl napsaný snad ani za Husáka. Pokud je to výzva pro voliče ČSSD tak je potřeba zajít za nimi osobně, protože už od 7.00 jsou u vých bufetů a přitom podle ČSSD jsou to nízkopříjmové skupiny lidí. A kde berou ty peníze, aby seděli v těchto bufetech i 8 hodin.

Majkkl 12.1.2008 18:19

Re: Re: Nadpis

... zapomněl jste dodat ještě jeden titul - vrtulníkový letec Praha-Ostrava