30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. John 11.3.2010 15:53

Cožé !

Tak Vy pane Machu nechcete aby Jyrka Roko rozděloval prašule také na sport ? To nevíte, že je to první sportovec Republiky a nezištně nabídl  velkoryse svojí pomoc sportovcům, neb zdroje jsou ? Hanba Vám ! Takhle házet Prvnímu klacky pod nohy . Marně se snažíte, Jyrka se bije za lid jako lev, tak teď si přibral i sportovce, i život za ně v boji položí, takový on je, rozený udavač, pardon, chybka se vloudila, chtěl jsem napsat bojovník. I za socialismus se rval na hrázi míru. Kdepak , na Vás nikdo nedá, lid totiž volí Jyrku.

V. Kain 11.3.2010 15:53

Žádné ministerstvo sportu

Pane Machu jako kdyby jste neznal Paroubka.Jenom co se dostane k lizu,protože jemu o nic jiného nejde,tak se k lživým slibům nebude znát.Paroubek když řekne dobrý den,tak se podívejte jestli venku není tma.

J. Císař 11.3.2010 10:52

Gratuluji

Vyjádřil jste, lépe než bych to dokázal já, moje názory na financování sportu a na komerční stránku sportu vůbec. Gratuluji.

T. Šmilauer 11.3.2010 22:53

Re: Gratuluji

Pan Mach to vyjádřil přesně.( I když ho nemám rád a považuji ho za naklonovanou Dolly Václava Klause).

Nedávno jsem slyšel s. Paroubka řečnit na toto téma v televizi a připomenulo mi to pověstný projev Milouše Jakeše na Červeném Hrádku. Zpočátku jsem se smál, ale pak mi došlo, že s.Jakeše už čekal jen strmý pád, zatímco s. Paroubka díky lidské omezenosti čeká strmý vzestup a křeslo ministreského předsedy.

J. Strakoš 11.3.2010 6:52

Nezbývá než souhlasit

Jenže kde nic není, ani smrt nebere - když nebude ministerstvo sportu, které bude přerozdělovat finance, pak nebude úředníků, kterým může nějaká ta korunka ulpět za prsty. No a když nebude takových úředníků nebude příliš "sponzorských" darů politikům.

Do háje, proč by politici byli proti ministerstvu sportu? 8-)

K. Nytra 11.3.2010 11:56

Re: Nezbývá než souhlasit

Bylo by to perpetuum mobile