24.6.2024 | Svátek má Jan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pasáček koz ve Vermontu 27.3.2009 0:27

Panika

Některé moje kozy soudí, že pád té nejlepší vlády pana Topolánka, způsobené tím ošklivým Paroubkem vyvolal mezi pokrokovými novináři paniku.

strejda 27.3.2009 0:47

Re: Panika

A to si mohli zvyknout, že Toplánek padá častěji. Už podruhé. Holt mistr se nazapře.

David 27.3.2009 0:50

Re: Panika

    Pasáčku, při tvých znalostech angličtiny doporučuji studium zahraničních webů. Opravdu z hlediska mezinárodního postavení ČR uvnitř EU, to je věc nepříjemná. S dosahem na na ty zbylé 3 měsíce, ale na řadu let dopředu. A vůbec nejde o tu "cestu do pekla". To je je nediplomatické převyprávění toho, co se stalo na jarní Radě Evropy většinovým názorem na téma masivních státních dotací jako (údajného) léku na krizi.

bob 27.3.2009 0:50

Re: Panika

Pane Pasacku,

Copak nejake hloupe, navic americke, kozy mohou rozumet politicke situaci v CR lepe nez ti slovutni novinari, co sem pisi? Myslim si, ze si delate legraci.

Pasáček koz ve Vermontu 27.3.2009 13:54

Re: Panika

Moje kozy by se neměly brát příliš vážně. Shození vlády pana Topolánka bylo velmi nerozumné. Pan Paroubek by zasloužil ....  no, jsem slušný Pasáček.

Taťána 27.3.2009 0:18

Kdo tvrdí, že ano, kecá...

Jsou věci, pane autore, které Václavu Klausovi už nikdo neodpáře, ani historie.

Za takové mám kpříkladu to, že se pokoušel a pokouší štěpit stranu, kterou zakládalal hlouhá léta vedl, že se snažil ovlivňovat volbu předsedy ODS ("každý ví, koho bych do funkce předsedy ODS upřednostnil"), ač již nebyl fakticky členem strany, založil "trucpartaj", do níž - to je docela zřejmé - měla odejít nikoliv zanedbatelná část ODS (možná se ještě podaří), a jak si myslí předseda vlády (a kupodivu i nemalá část veřejnosti), mistrně využil situace, kdy se rozjetý Paroubek - již popáté (!) - snažil vyslovit nedůvěru vládě, aby vládu této strany skutečně porazil. Dodejme : vládu vlastní strany (byť dnes již bývalé). Znáte nějakého takového "bývalého předsedu" jakékoliv jiné politické strany ?

badaxe 27.3.2009 1:43

Re: Kdo tvrdí, že ano, kecá...

No je vidět že jste asi "blondýna" když kladete podobnou otázku, samozřejmě že podobného předsedu znám, je to přece soudruh Zeman, který ze své skrýše na vysočině dělá to co popisujete. A jen tak na okraj, pokud něco založím, a nějakou dobu vedu, neznamená to že když se daná věc výrazně změní a začne se chovat jinak, musím věrně setrvat a držet "hubu a krok", celkem se Klausovi nedivím že mu přijde dnešní ODS natolik odlišná že s ní nechce mít nic společného. Mám vůči p. prezidentovi řadu výhrad, ale tohle k nim tedy nepatří, a to že se nebrání (pokud vím jeho "podpora je spíše spekulací než realitou) založení jiné strany a nehájí pozice ODS docela chápu, já bych jí dnes hlas nedal. Nějak mne napadá jeden "takyprezident" který podstatně více podporoval vznik několika stran (mezitím zkrachovalých) a dosti pochybnými způsoby je prosazoval, kupodivu tomu naopak mnozí tleskali, pozměním si tedy latinský citát na co je dovoleno volovi, není dovoleno Jovovi (byť Klause za Jova moc nepovažuji)

Gogo 27.3.2009 1:45

Re: Kdo tvrdí, že ano, kecá...

Klaus je mi veskrze odporný.

Myslím , že bych byl na prezidentském pohřbu ve vynikající náladě,.

Anubis 27.3.2009 5:44

Re: Kdo tvrdí, že ano, kecá...

Z hlediska mě, jako nestraníka, je mi jedno, jestli Klaus založí či podpoří jakoukoliv stranu. Ironicky  poznamenávám, že má zkušenosti (se zakládáním stran). Co mě ale zajímá, je to, jestli (ta strana) koresponduje s mými obyčejnými zájmy (chci pracovat, chci si vydělat a nechci aby mi do toho někdo příliš moc kecal). A to v poslední době z nabídky současných stran nesplňuje ani jedna.

strejda 27.3.2009 0:17

Vlk

Chudák Vlk. Obama ho zklamal, bolševik jeden. Klaus ho zklamal. další nenávidí. Ještě, že  má vřelé vzpmínky na JUDr. Emila Háchu, tragickou postavu našich dějin.

marx 27.3.2009 0:31

Re: Tys ještě nesvlíkl sako ušité Biľakem.

Strejdo, tebe bych šacoval na vřelé vzpomínky z husákovy doby.

strejda 27.3.2009 0:46

Re: Tys ještě nesvlíkl sako ušité Biľakem.

Asi ODESák, že. Ti rádi šacují v cizích kapsách. Mám jen špatné vzpomínky na poslední dva roky. marxi, doporučuji se věnovat spíš myšlenkám, než hodnocení. I když, kdo není schopen myšlenek, může jen plácat blbosti.  ;-D

marx 27.3.2009 1:00

Re: A že se tím doporučením neřídíš sám.

***doporučuji se věnovat spíš myšlenkám, než hodnocení. I když, kdo není schopen myšlenek, může jen plácat blbosti.***

Ty ani nevíš jaké blbosti píšeš, sockomoušku.

Strejda:Chudák Vlk. Obama ho zklamal, bolševik jeden.

Strejda:Davide, nedávno Vlk o Obamovi nepsal zrovna vřele.

David 27.3.2009 0:46

Re: Vlk

Byl bych si celkem jist, že Obama pana Vlka nezklamal. Obama dělá přesně to, či dokoncei trochu navíc, co od něj lidi jako pan Vlk očekávali. A že je to k pláči (co Obama dělá)? No, je.

strejda 27.3.2009 0:48

Re: Vlk

Davide, nedávno Vlk o Obamovi nepsal zrovna vřele.

David 27.3.2009 0:52

Re: Vlk

No vždyť  jo. Tak jak by ho mohl zklamat. S Obamou byli u lidí, kteří se nenecahli okouzlit tím "change" spojeny negativní čekávání - a realita je přčesně taková. Tak proč by měl být v této věci Vlk nějak zklamán? Snad jen tím, že je to ještě o kousek horší, než jsme se obávali.

Ryba 27.3.2009 8:17

Re: Vlk

Jsem toho názoru,že pokud se dají tisknou takovéto bláboly, je to s demokracií u nás v pořádku. Ten Vlčák je fakt úplně mimoň.