3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Za katr patří Ištvan

Petr Nečas byl podle mě špatný premiér a špatný předseda ODS. Mnohokrát jsem to o něm řekl i napsal. Loni na podzim, kdy se konal volební kongres ODS, byl ten správný čas na jeho výměnu. Nestalo se. Bohužel.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Pavlovský 10.7.2013 7:20

Re: Petr Štěpánek soudí Ištvána podle sebe

Odposlechy sice nejsou důkaz, ale jako indicie (policii) potěší :-)

P. Pavlovský 10.7.2013 7:32

Nikdo není čistý?

To si opravdu myslíte, že většina, popř. všichni vaši spoluobčané tají kriminální počínání?

P. Scheck 10.7.2013 1:16

Jde to i inteligentněji

Pane Štěpánku, jako člověk od umění se snažím pochopit kolegy, co chtějí za každou cenu provokovat. Vy jste v tomto směru takový amatér nebo řekněme spíš snaživý ochotník...

P. Pavlovský 10.7.2013 1:24

Re: Jde to i inteligentněji

Promiňte pouhému teoretikovi: v jakém oboru P. Š. pokouší múzy? 

Není to náhodou také rocker, jako ten z Institutu?

P. Han 10.7.2013 2:29

Re: Jde to i inteligentněji

Náhodou jo. Jako i spousta dalších rockerů, kteří v žádném institutu nejsou. Račte být autorem sloganu Máš-li dlouhý vlas, nechoď mezi nás?

P. Pavlovský 10.7.2013 3:59

Re: Jde to i inteligentněji

Neplýtvejte zbytečně svou intelektuální mohutností, pane Hane, IGNORO, vždyť víte.

Vám přece bohatě stačí rozkošné hádky s paní Hajkovou :-)

P. Han 10.7.2013 6:20

Re: Jde to i inteligentněji

Já se s paní Hájkovou hádám málokdy. Co se mě týče, dává sem občas nějaký zajímavý odkaz. Netvrdí nepravdy a nevolá po politických procesech. Mně jde - na rozdíl od vás - o obsah, ne o formu. Vašemu přístupu by moje babička řekla Navrch huj, vespod fuj.

P. Pavlovský 10.7.2013 7:14

Re: Jde to i inteligentněji

Tak to jsem vás přecenil, omlouvám se a gratuluji - hledali jste se, až jste se našli, tandem k pohledání.

P. Han 10.7.2013 8:43

Re: Jde to i inteligentněji

Jaký tandem? Kde jste zase tohle vydedukoval?S paní Hájkovou nijak nespolupracuji. Na rozdíl od vás, který jste ochoten zavírat a odposlouchávat každého, kdo má něco společného s vámi nenáviděnou ODS a Klausem. Vydáváte se za pravičáka a radostně spolupracujete s každým komunistou na kriminalizaci zákonné vlády a nastolení nevolených Zemanových pohůnků. Inu, Země je kulatá a když jdete dostatečně doprava, chytíte se s levicovými extremisty pěkně za ručičky.

P. Kolář 10.7.2013 6:43

Re: Jde to i inteligentněji

Vypadá to tak,pánové,že se budete muset zeptat pana Pavlovského jestli to,co provozujete je umění.Pan Pavlovský je totiž kádrovák.Už se tady v diskuzi pokoušel rozdělit diskutující na ty,kteří se mu nelíbí a kteří ano.A teď jste se do jeho spárů dostali Vy.Pan Pavlovský není jenom pouhý teoretik.K praxi také nemá daleko.

P. Pavlovský 10.7.2013 7:16

Re: Jde to i inteligentněji

Slušní lidé se od sprosťáků oddělují sami, zrno od plev.

Po peří ptáka, p ořeči člověka...

P. Han 10.7.2013 8:38

Re: Jde to i inteligentněji

Jistě. Kdo čte vaše příspěvky, sprosťáka pozná na první pokus.

J. Mannheim 10.7.2013 8:01

Re: Jde to i inteligentněji

pane Bože, ochraňuj nás před takovými rockery

P. Han 10.7.2013 8:37

Re: Jde to i inteligentněji

Přejděte na dechovku, ta byla vždycky levicová.

J. Mannheim 10.7.2013 12:22

Re: Jde to i inteligentněji

pro pana Hana, chraň nás Bůh před užvaněnými připodělanými rockery Štěpánkem a Jáklem, třeba před Bonem, Ericem Claptonem, nebo Mickem Jaggerem mě nikdo chránit nemusí (aha, vlastně stýkali se s Havlem, tak to asi budou podlí levičáci toužící po absolutní světovládě, že?)

M. Varadinková 10.7.2013 0:55

Ano, Ištván patří za katr

Není to poprvé, kdy svévolně porušuje zákon ve snaze odstřelit nějakého politika. Poprvé to zkusil v případě Čunka a prošlo mu to. Pospíšil ho sice odvolal, jak žádala Vesecká, nicméně učinil tak (schválně?) formálně nesprávným postupem. A pak, když mu soud tento postup vytkl, místo aby Ištvána odvolal správným postupem, nechal ho dále ve funkci. Viz rezignační dopis Vesecké:

Přestože je Vám, pane ministře, známo, že zákonnost postupu Nejvyššího státního zastupitelství a naopak porušení zákona ze strany státních zastupitelství severní Moravy v tzv. kauze Čunek vedle Vás potvrdil svým rozsudkem i Nejvyšší soud České republiky, napomáháte tomu, aby v soustavě státního zastupitelství se zpět do vedoucích funkcí dostávaly osoby, které se na nezákonnosti podílely a navíc veřejnost klamete prohlášeními o tom, že jste k těmto krokům nucen rozhodnutími správních soudů, které zrušily Vaše rozhodnutí o odvolání těchto osob z vedoucích funkcí. Ve skutečnosti Vás však rozhodnutí správních soudů k takovýmto krokům nezavazují, neboť nehovoří o existenci či neexistenci důvodů pro odvolání, ale vytýkají Vám Váš nesprávný procesní postup,

http://aktualne.centrum.cz/analyzy-a-specialy/clanek.phtml?id=692508

Místo, aby byl vyhozen Ištván, byla nakonec vyštípána Vesecká. Tlakem pravdoláskových médií. Těch médií, se kterými žije Pospíšil v tak dokonalé symbióze. To je u odeesáka krajně podezřelé, protože je známo, že pravodlásková média jdou vždy odeesákům po krku. Jediný úžasný a správná odeesák je pro média Pospíšil. Takže čím koněm je Pospíšil? Proč nevyhodil Ištvána už tehdy, když to žádala Vesecká? Proč Nečas nikdy pořádně nevysvětlil, co ho vedlo k tomu,  že ho vyrazil? Jenom Pospíšilovo lemplovství, nebo Pospíšilova kolaborace s pravdoláskou?

No a pokud jde o Ištvána, tak s jídlem roste chuť. Když mu to porušování zákona beztrestně  prošlo s Čunkem, tak proč nepovalit rovnou celou vládu?

L. Novák 10.7.2013 1:56

Re: Ano, Ištván patří za katr

Paní Varadinková, tohle už sem vkládáte po x-té. Když jsem vás upozorňoval, že k vyvozování závěrů, proč se Ištvan vrátil do funkce, je nutno zkoumat přesné znění rozhodnutí soudů, prohlásila jste, že vás to nezajímá. Nezajímá, tak nezajímá...

No dobře, ale proč teda tyhle neověřené a neprokázané bludy hlásáte pořád dokola?

Protože vám nejde o to, dopátrat se pravdy, vám stačí hlásat demagogii.

A jak to bylo doopravdy, je vám vlastně úplně fuk. Štěpánkovi, který pro mnohé představuje jenom parazita přisátého na různé trafiky ve státě, a který nese svůj podíl viny i na podpoře Železného při okradení CME (ruku v ruce s Klausem a spol.), nelze věřit ani to, že slunce svítí a obloha je modrá.

Což není obrana Ištvana. Jenom konstatování údivu, že zloděj už zase křičí: "Chyťte zloděje!"

M. Varadinková 10.7.2013 11:31

Re: Ano, Ištván patří za katr

A budu to sem vkládat třeba po x plus prvé, protože považuju za důležité, aby se na to nezapomnělo. Ten Vesecké rezignační dopis, psaný dlouho před dnešními událostmi, je totiž z hlediska dnešní situace velmi aktuální. Až se dá říct, že přímo prorocký.

Pokud zde někdo káže neověřené bludy, ba přímo lži, jste to Vy a jedině Vy (např: "svůj podíl viny na podpoře železného při okrádání CME" je pouhý blud a nic jiného). To Vám nelze věřit nic, protože jste médii zmanipulovaný blb. A místo abyste se zamyslel nad obsahem článku, zaslepeně se navážíte do autora.

Naopak to, že Ištván byl Pospíšilem odvolán-neodvolán je fakt. Prostě věc, která se stala. Na to, abych o tom psala, nemusím studovat podrobné závěry soudů. Závěr Nejvyššího soudu je přece jasný: Ištván porušil zákon v neprospěch Čunka tím, že kauzu přikázal do Přerova Obstovi, ačkoliv tam vůbec nepatřila. Ištvánova nadřízená Vesecká dospěla k závěru, že Ištván pochybil a je potřeba ho odvolat. To je taky fakt. Závěry soudu o nějakých procesních či formálních chybách jsou mi fakt šumák, protože o tom podstata příběhu v žádném případě není. To spíš odhaduji, že Ištvánovi spolumafiáni v justici hledali obezličky, jak tam Ištvána udržet.

P. Vaněk 10.7.2013 12:12

Re: Ano, Ištván patří za katr

Naprostý souhlas paní Varadinková.

K. Frauknecht 10.7.2013 7:46

Re: Ano, Ištván patří za katr

Ano souhlas! Jen s tím Pospíšilem nevím (navíc jsem taky Plzeňák:-)). Neumím si představit za koho by "kopal". Podle mého na Ištvánově "realizaci" vydělává nejvíce Zeman a jeho boys a tam mi Pospíšil vážně nesedí.

M. Varadinková 10.7.2013 13:14

Re: Ano, Ištván patří za katr

V době, kdy Ištvánovci akci rozjížděli (odposlouchávali Nagyovou), byl Zeman pouhým důchodcem na Vysočině.

Já taky vydělám na tom, pokud dnes či zítra konečně zaprší (nebudu muset zalévat), a přitom můj vliv na počasí je nulový.

Čili to, že někdo na nějaké události vydělá, ještě neznamená, že on je jejím strůjcem.

L. Novák 10.7.2013 15:08

Re: Ano, Ištván patří za katr

A on snad někdo tvrdí, že Miloš Zeman je "strůjcem" 13.6.2013? :-)

J. Svoboda 10.7.2013 15:32

Re: Ano, Ištván patří za katr

Paní Varadinková, je bohužel vidět, že jste spojenkyně pana Štěpánka. Jako objektivní člověk (pokud to zvládnete) byste si mohla uvědomit, co za svinstva se nadělala parta kolem paní Vesecké, tj. Kučera, Němec, a další. Pokud dotyčný (třeba Vy) není slepý a hluchý, nemá už pan Pospíšil co vysvětlovat. Nevysvětlil Nečas dostatečně důvod odvolání Pospíšila tím, že ho odvolal během patnácti minut? Nedovysvětlil to dostatečně pan Blažek, který několik týdnů přemýšlel, jak se zbavit paní Bradáčové?

M. Varadinková 10.7.2013 16:05

Re: Ano, Ištván patří za katr

A co za svinstva? Umíte to aspoň povědět svými slovy? Místo Vás totiž myslí manipulující média, co Vám do hlavy nalejou, to tam máte.

M. Stuchlik 10.7.2013 0:29

Nikdo nepoškodil a nezesměšnil naši zemi tak moc jako tenhle nebezpečný nešťastník.

Pan Štěpánek zapomíná na Klause a jeho poskoky, kteří odstřelili vládu uprostřed předsednictví EU. To byla daleko větší ostuda. A daleko větší svi ňárna

M. Varadinková 10.7.2013 0:38

Re: Nikdo nepoškodil a nezesměšnil naši zemi tak moc jako tenhle nebezpečný nešťastník.

Až na to, že Klaus s tím neměl nic společného. Zrovna tak jako Zeman (ten na Hradě) nemá nic společného s Ištvánovou akcí.

J. Jurax 10.7.2013 1:32

Re: Nikdo nepoškodil a nezesměšnil naši zemi tak moc jako tenhle nebezpečný nešťastník.

No, Klaus stěží hecoval Paroubka ku sestřelu vlády- zde si velký Jyrka ve své touze po moci stačil sám, nicméně Zemanovi se Ištvánova akce jistě velice hodila - kdyby Ištvána nebylo, snad by si ho musel vymyslet :-)

L. Novák 10.7.2013 2:02

Re: Nikdo nepoškodil a nezesměšnil naši zemi tak moc jako tenhle nebezpečný nešťastník.

Zeman má s Ištvanovou akcí společného hodně. Minimálně vytoužený a předem veřejně deklarovaný cíl shodit Nečasovu vládu.  Na Zemana na Hradě se mohl Ištvan spolehnout, že bude mít podobný zájem, jako on. Což mohlo posílit jeho odhodlání spustit celou akci bez zajištěných důkazů. Cíl byl splněn, důkazy už nejsou podstatné. Kdo sedí ve vazbě, nezlobí....

K. Frauknecht 10.7.2013 7:48

Tak tak!!!

M. Starý 10.7.2013 7:48

Re: Nikdo nepoškodil a nezesměšnil naši zemi tak moc jako tenhle nebezpečný nešťastník.

Ano Ištván se mohl spolehnout na zavřené oči Zemana, protože pro něho platí, že účel světí prostředky. A Zemanův (nejbližší) cíl bylo svržení Nečasovy vlády.