6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
POE 8.9.2008 11:38

Je fakt , že je to chudinka popletená,

jste si skutečně jistý že je schopna mluvit a přitom i myslet ??? Tím ovšem nechci zpochybňovat , že  jakékoliv vydírání , pokud k němu skutečně dojde je zavrženíhodné. Je velká škoda , že J. Kroupa nenechal příběh doplynout až sem , potom by se o tom skutečně nedalo pochybovat, nyní je to spíš úsměvné.

Malý Aston 8.9.2008 11:17

Re: Re: amatérismus aktérů

Jako nestraník,souhlasím s tím před Vámi a nesouhlasím s Vámi.Jako pohádka to celé není špatné ale herci,fakt amatéři.Vydírat Zubovou pomocí fotky na letišti,kdy se Morava setkává s její dcerou,nevím jak by to použil.Já hodnotím Moravu jako debila a Tlustého jako darebáka.Jediná možnost je omezit dobu,kdy může být poslanec zvolen.Maximálně dvakrát po sobě a pak hupky cupky do výrobního procestu se léčit,jak žít a nebýt celoživotním poslancem.:-D

Poklop 8.9.2008 11:07

Re: amatérismus aktérů

No vy máte silný žaludek.Jistě jste straník.

Franěk 8.9.2008 11:04

Re: Ať přemýšlím jak přemýšlím,

Taky nenacházím jak by mohlo vše posloužit,ale 23 leté dítě má už svoji hlavu a třeba droguje, nebo něco jiného.Jěště mne napadlo,že v tom batohu mohla přepravovat trávu pro zelené a to by stálo za informaci k užití.

8.9.2008 11:03

amatérismus aktérů

Je celkem evidentní, že Tlustý je zhrzený politik, který z nějakých důvodů byl před časem odstaven z vedení ODS. Pokud svoji zhrzenost kompenzoval jen argumentačně v konkrétních situacích, například  kolem některých zákonů, mohl působit na okolí jako člověk, kterému jde o věc. Jeho nápad nechat se vyfotit s modelkou ve vaně, přitom mávat všem do kamery s tím ,že takový materiál později použije proti svým spolustraníkům, jej v mých očích vyřadilo z politiky navždy. To, že se mu záměr vlastně nevydařil a místo Topolánka, Dalíka či dalších špiček nachytal jen troubu Moravu je vlastně krachem celé akce a zbytek je jen zastírací manévr Novy a MFD, jak zhodnotit nevydařenou investici a z komára udělat velblouda.  Novináři v čele s Kroupou jsou nicméně stejní troubové jako Morava, když nerozpoznali, že vlastně v ruce nic nemají a že jim na špek žádná větší ryba neskočila. V politice je jistě dost špinavostí, nicméně dnešní akce Moravy, Tlustého, Kroupy a dalších jsou ryze amatérské. Profíci to dělají jinak.

Barta, barta 8.9.2008 10:59

voni sou taky ten investigativec jak noha.

To, ze Morava chodil na Melniku do skoly, neznamena, ze je z Melnika. Je z Neratovic a kdyz nastoupil na Melniku do Stredni podnikatelske skoly (coz je odkladiste pro velmi prumerne inteligentni absolventy zakladky, jejichz rodicu nejvetsim pranim je opatrit sveho potomka aspon nejakym glejtem na chytrost), prisla jeho draha matka orodovat u pedagogickeho sboru za to, aby na nej nekriceli a aby poradne dohledli na to, aby ho ostatni zacci nesikanovali. Takze rozplakat ho nebylo tezke uz driv a Kroupa to vybral moc dobre. Labilni nervy a potvrzeni na chytrost ze stredni podnikatelske.

milan007 8.9.2008 10:56

Re: NO ANO

23 leté dítě ??  Nepřeháníte trochu ??

I-Worm 8.9.2008 10:44

Re: Jedno bylo jasné od samého začátku.

ach bože! Čerta starýho dlouho! Vy si snad asi myslíte, že teď Dalík chrápe?

Mirek F. 8.9.2008 10:43

Re: Re: Re: Ať přemýšlím jak přemýšlím,

Policejní ochrana snad znamená, že strach o dítě neexistuje?Nebo, že je příjemné, že by rodinný příslušník musel být pernamentně pod dozorem? A riziko je naopak malé, stačí poslat fotky a tím vystrašit.

I-Worm 8.9.2008 10:42

Vysvětlení, proč do toho Topolánek nešel

zní docela rozumně. Ale není jisté, zda do toho opravdu nešel - ve správné mafiánské struktuře ví každý jen o sousedních článcích řetězu. Jisté je jen, že Tluchoř do toho jít chtěl.

I-Worm 8.9.2008 10:39

Re: Ať přemýšlím jak přemýšlím,

důležité není, co si o tom myslíte vy, ale co si o tom myslí poslankyně Zubová. A ta to řekla v televizi.

POE 8.9.2008 9:16

Re: Re: Ať přemýšlím jak přemýšlím,

To je asi dost naivní , v době kdy se poslanci nechávají policejně chránit pro daleko  větší banality než pro takové přímé vydírání rodiny. Navíc riziko odhalení  je obrovské a následující diskreditace devastující .. to by skutečně udělal leda tak sebevrah.

Mirek F. 8.9.2008 9:09

Re: Ať přemýšlím jak přemýšlím,

Nikoliv pro vydírání, nýbrž pro zastrašování (podívejte, máme vaší dceru pod kontrolou). Stejné svinstvo.

POE 8.9.2008 9:00

Ať přemýšlím jak přemýšlím,

tak mne nenapadá jak by mohly fotografie Moravy s dcerou Zubové na letišti  ( přičemž Zubová o jejich schůzkách věděla) být použity pro její vydírání. Takových fotek najdete v průřezu denního tisku desítky. Zkuste mi to někdo vysvětlit , asi mi chybí představivost našich investigavců.

Frank 8.9.2008 8:35

Re: Re: Bárto a zítra zase tu O Smolíčkovi.

Neví, co sedí natebe, ale možná slovo i.d.i.o.t  je to správné. Takže jste idiotci dva.

Uhuhu 8.9.2008 8:11

Re: Jedno bylo jasné od samého začátku.

Když novináři nemají aférku, o které by mohli psát, tak si nějakou udělají......

PROKOP BUBEN 8.9.2008 8:07

NO ANO

Nikdo snad nepochybuje, že Vlastík - Tlustá peněženka, jednal ku prospěchu svému, ovšem kdo věří krokodýlím slzám a distancím předáků kLausostrany je pravý Morava......Ano Morava často říká - my a nejzávažnější na celé záležitosti a podstatou  snah bylo bezpochyby vydírání Zubovové přes její dítě, což je opravdu odporné víc než obvykle.....

jepice 8.9.2008 7:23

Jasně, že někdo z ODS o tom věděl.

Minimálně pan Tlustý, že?

Ašek 8.9.2008 6:44

Re: Bárto a zítra zase tu O Smolíčkovi.

Morava je jen idiotek který nemá co dělat ve sněmovně.Když už jsme u těch babiček,moje řikavala-Křivej jak turecká šavle,prostě soudruh.To přesně sedí na Tlusteho a možná i na tebe.

Frank 8.9.2008 1:46

Bárto a zítra zase tu O Smolíčkovi.

Jasně, Morava jednal na vlastní pěst a nikdo z ODS o tom nevěděl. Věří tomu i vaše babička?

Hadí oči 8.9.2008 0:41

Jedno bylo jasné od samého začátku.

Bylo jen otázkou času, kdy někom u zůstane Černý Petr. Je úplně jedno komu.

Hlavně když se o celé věci bude dlouho, dlouho, dlouho psát a kafrat v televizi. Na to, že je před volbami, totiž bylo na naše poměry děsně nudno.