3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

POLITIKA: Z Drábka na Šišku a zase zpátky...

Ministr Drábek nechápe, proč PČR stíhá jeho velmi dobrého letitého přítele, dlouholetého partnera v podnikání a současného náměstka Šišku. Někteří lidé nechápou, proč PČR nestíhá i samotného Drábka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 3.10.2012 21:52

No jo, tak krysák končí - a že neskončí

taky za katrem nemá vůbec jisté. Další "perla" z Hurvajzova panoptika. Jo, ale nejhorší jsou přeci VeVerky a John a Bárta a ABL a vůbec! Akorát že tom co ty mají na triku, je asi tak jedno promile z toho, co mají za drápy tihle topkaři, odéesmani a oranžády z altneráku :-/

L. David 3.10.2012 16:42

Ministr Drábek je jenom neschopný inkoust.

Dvakrát jsem mu doručil zcela konkrétní a účinný návrh na snižování nezaměstnanosti.

Dvakrát mi odpověděl, že v našich podmínkách není realizovatelný.

Bodejť by jo ! Proč by mělo jeho ministerstvo a úřady práce ztrácet svou klientelu, když právě na těchto klientech stojí jejich důležitost a nepostradatelnost !

J. Blažek 3.10.2012 7:39

Velmi pěkný a ....

.... a pravdivý komentář. A ministr Drábek se diví a o "ničem neví". Vždyť ono je na MPSV velice snadné přihrávat zakázky za miliardy spřáteleným lidem. Možností, kde ty peníze vzít je mnoho: Důchodcům, osobám zdravotně těžce postiženým, nezaměstnaným, sociálně potřebným atd., atd. ..... Jiná ministerstva takové možnosti nemají. A proto by v čele MPSV měli být lidé čestní, se sociálním cítěním. Bohužel je to naopak!

P. Pruner 3.10.2012 7:32

kdo by věřil Drábkovi ?

Slibované odstoupení pana Drábka v případě jednoznačného prokázání viny jeho náměstka Šišky je jen předvolební blábol. Po krajských volbách se bude držet místa nadále jako klíště. Kdo by mu věřil, jen je TOPce hloupé nyní opakovat humbuk po vzoru Parkanová.