19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kobylka Lajda 13.10.2006 22:23

Bláznivý kakadu

Kakadú, co to meleš v jedné nepřehledné větě, tomu se nedá rozumět! Je to haMba, ty slavný češtináři, ty té mateřštině dáváš na(Y) !   Dolož přesným argumentem, v čem nemá autor pravdu! Vyvrať jeho omyly! Čekám - jinak si budu myslet, že papouškuješ jenom socanská "moudra", Ty Tonto Zápotondo. Kakadú, kakadú, ten to dělá zezad! Ihahaha. Já jsem kobyla, mohu být sprostá.;-D;-D;-D

WWW 13.10.2006 20:08

Nemohu si pomoci. Samostatnost nam proste neslusi.. Ale lepsi se to, jeste nedavno pocital ve snemovne poslanec Benes Grossovi knedliky !

tich@dohoda 13.10.2006 20:03

zrdavim Fafo :-)

pod temi totalitnimi praktikami mam spise na mysli fakt, ze i ti dnesni pristizeni kradouci namestci a spol. byli dopadeni mimo jine i diky odposlechum jejich telefonu. Ovsem nikdo z te modre komunisticke svoloce dnes nerve, ze odposlech telefonu je poslapavanim obcanskych svobod .Pokud ovsem policie pomoci odposlechu chytne modreho grazla tak to se poslapavaji obcanska prava a omezuji svobody, policejni stat atd :-). Modri komuniste totiz na stejnou vec vzdy pouzivaji dvoji metr, podle toho jak se to hodi, cimz se os svych starsich rudych brachu nelisi, stejny srot.

Zdravim :-)

Ahoj dohodo: 13.10.2006 22:21

Odposlechy:

Mne odposlechy celkove nevadi. Mam ale pocit, ze by

a) mely byt uzivany jenom u podezreni na skutecne zavazne trestne ciny (ne treba pri vysetrovani pomluvy nebo podplaceni na fotbale)

b) mela by byt presne definovana skupina lidi, jejichz odposlechy vyzaduji vic nez jenom podpis soudce okresniho soudu (namatkou ministr vnitra, sef rozvedky, prezident etc.). Jestli by pak mela rozhodovat skupina soudcu, predseda Ustavniho soudu, to nevim, ale nelibi se mi, ze treba o odposlechu ministra vnitra muze rozhodovat soudce obvodniho soudu pro Prahu 5.

tich@dohoda 13.10.2006 22:46

Re: Odposlechy:

abych byl uprimny, nekdy uz mam dojem, ze v CR snad uz nejde verit vubec nikomu, jedno zda ministru vnitra, ci predsedovi ustavniho soudu, o beznem policajtovi uz ani nemluvim. Ty soucasne manevry neni nic jineho nez mydleni schodu, holt i na ministerstvech je boj o fleky :-)

Pete Brich 13.10.2006 20:02

"... bylo získáno více jak 30 hodin záznamového materiálu, který bude postupně uveden do vysílání."

Copak dělal Bublan po celou dobu? Běhal za Dalíkem s detektorem lži?;-D;-D;-D;-D;-D

PB

tich@dohoda 13.10.2006 19:11

drahy kakadu

soudruh Barton neni novinar, je to jen pisalek toho nejpodradnejsiho zrna ale ani takova svoloc jako soudruh Barton by nemel pouzivat pri psani clanku pro verejne medium vyrazy typu; "udajne, rika se, asi, pravdepodone, predpoklada se". Tohle pravidlo by melo platit pro kazdeho, kdo chce aby jeho clanek byl publikovan v jakemkoliv tistenem ci elektronickem mediu, ktere utrvari a ovlivnuje  verejne mineni. Jak vidno, zejmena "bojovnikum proti totalite" takove typicky totalitni praktiky "novinariny" vyhovuji.

Fafa 13.10.2006 19:43

Ahoj Dohodo:

Problem je v tom, ze napsat to natvrdo neni pred vynesenim rozsudku mozne. Prave proto se pouziva "udajne" a "meli", ekvivalentem je v americke zurnalistice "allegedly". Naopak totalitni novinarina vynika tim, ze uz pred vynesenim rozsudku se presne vi, co sprosty podezrely spachal. 

kakadu 13.10.2006 17:46

pane bartoni-tolik lží,poloprvd,obvinování kde koho-to je silná káva-takoví lidé jako vy jsou hambou novinářského cechu-co takhle fakta a hlavně nechte konat orgány činné v trestním řízení a zanechte vašich špinavostí

jirka.s. 13.10.2006 18:28

Re: Už jsem ti to jněkde psal!

Tušíš, "K", na co je pod smajlíky ten obdélníček? Jinak bacha na hambatý holky.

Kobylka Lajda 13.10.2006 22:27

Re: pane bartoni-tolik lží,poloprvd,obvinování kde koho-to je silná káva-takoví lidé jako vy jsou hambou novinářského cechu-co takhle fakta a hlavně nechte konat orgány činné v trestním řízení a zanechte vašich špinavostí

Kakadú, napsala jsem Ti speciální příspěvek, ale on se mi nějakým řízením objevil jako samostatný, tak si to přečti, jmenuje se Bláznivý kakadú, mám k tobě řadu požadavků - argumenty!!8-o

portwyn 13.10.2006 17:26

Nemám rád současnou ČSSD, ale

médiím nevěřím ani slovo. Záměr zavraždit Kubiceho pokládám za stejně pravděpodobný jako záměr zavraždit Slonkovou (případ Srba). V obou případech platí: obviněný je nepochybně gauner, ale není takový debil, aby to udělal takhle amatérsky.

jirka.s. 13.10.2006 16:33

Už se těším...

.... až si trojjediný bude předsedovat sám sobě, protože zůstane u socanů vlastně jenom on. Všechny ostatní totiž pro pár pitomých milionů  vyloučí. Řeknu vám ale, že to je strašný trest, to vyloučení ze strany. Jsem přesvědčen že KakaBoby by si určitě raději odseděl deset let na tvrdo, než když se musí dívat na to, jak jeho adoptivní matička strana ztrácí na síle. Ale oni ti všichni vyloučení, aby alespoň malinko odčinili svá selhání (že to na ně prasklo), určitě už mají sepsanou závěť ve prospěch KSČSSD, tedy prakticky pro našeho benita. A až duce bude mít všechny ty závěti pohromadě, tak s nimi zamázne celý ten biliónový státní dluh. Dobračisko jedno, to jste ho ještě nikdo neprokoukl?

Kobylka Lajda 13.10.2006 16:48

Re: Už se těším...

Pokud je socan vyloučen ze strany, jistě moc plakat nebude, protože má už buď zajištěno teplé místečko s dobrým honorářem, zcela jistě má nakradeno a určitě se stane šedou eminencí některé frakce KSČSSD, protože se vyzná!! Taky ho rádi přijmou do KSČ - vždyť jsme stejné krve, ty i já, a děti vod jedný mámy - jak mi kdysi řekl jeden starý socdemák, to aby se odpustilo komoušům a byli přijati do ČSSD. Stalo se tak v r. 1990 na Mostecku, a houfně vstupovali nomenklaturní kádry KSČ. ČSSD má dobrý základ!:-P 

Petr 13.10.2006 15:03

Dnes, zítra a pozítří

Dnes:doležel:-P:-P:-P

Zítra:Paroubek;-O;-O;-O

Pozítří:ČSSD.:-(:-(:-(

jirka.s. 13.10.2006 16:25

Re: Dnes, zítra a pozítří

Já jsem skromný. Mně by stačilo: Tento týden Doležel, za týden trojjediný, za čtrnáct dní socani.

Kobylka Lajda 13.10.2006 16:42

Re: Re: Dnes, zítra a pozítří

Petrovi i jirkovi s. R^R^R^;-D;-D;-D

Skopčák 14.10.2006 0:02

Re: Dnes, zítra a pozítří

Petrovi , Jirkovi a Kobylce L. VVVVVV

Sch.glosátor 13.10.2006 15:01

Většina toho co se z Kubiceho zprávy vyneslo, bylo veřejným tajemstvím.

A drb o Proubkovi, protože drb a nic víc,  v ní neměl co dělat. Co by na tohle diletantství řekl někdejší generál Lorenc....Tedy pokud to bylo diletantství a ne záměr.

penzista 13.10.2006 14:57

Pane Bartoni,

pokud to nebude zameteno pod koberec, tak se určitě hodně načekáme. ;-(

Maruš 13.10.2006 12:41

pokud by se jednalo o předvolební komplot ODS

tak by nám to Paroub naplno sdělil a rozhodně by se neomlouval, ani nikoho z věrných neposílal do blázince, nebo nevylučoval ze strany.

V tomhle ODS nejede a vzhledem k tomu, že se k tomu ani moc nevyjadřuje, je asi situace natolik vážná, že sami nevědí, jestli to celý ministerstvo vnitra zavřít, nebo někoho nechat pracovat na takových hrůzách.

Dneska už ani Paroub nemůže říct, že je to selhání  jedinců, tohle byl dokonale fungující systém a  už opravdu chybí jen několik dílků, aby to  bylo jasné.

Sama ODS vypustila Krakena a teď je zaskočilo, jak až je obrovský.Obyčejný vrah aby se teď v kriminále bál, co se tam dostane za typy.

Olina 13.10.2006 11:54

Já nevím

jako voličce ODS by mi měly průšvihy ČSSD vyhovovat.Přesto mi instinkt říká,že s tím plánováním vraždy Kubiceho není všechno košer.Je nesporné,že Doležel je grázl,na druhou stranu si neumím představit,že by byl takový dement,že by měl doma písemný návod diskreditace Kubiceho,který měl být objeven při domovní prohlídce.Takové věci se dělají,ale nepíše se o nich.Stejně tak jsem nedůvěřovala objednávce Srby na vraždu Slonkové.A to bez ohledu na to,jak rozhodl soud.A nepište mi prosím,že jsem zakuklená stoupenka ČSSD.Nejsem.Jenom se snažím být rozumná a objektivní.

Pozorovatel 13.10.2006 11:59

Re: Já nevím

Plný souhlas,  ale není za oběma případyaní Slonková?

jerry-náhodně 13.10.2006 12:19

Re: Já nevím

Nesouhlasím s Vámi .Slyšela jste někdy Doležela mluvit? Vždyť ten chlap nedá dohromady ani  větu se správným slovosledem! Asi si jako hrdý národ nechceme přiznat, že se u nás mohou prosazovat i pologramotní mafiáni.

Xaver X.X. 13.10.2006 12:22

Mohou se prosazovat a není jich zas tak málo...

Xaver X.X. 13.10.2006 12:22

Jo, tady na Psu se za objektivitu laje...

... sám jsem to zažil...ale nešť...:-)

Šerlok Homeless 13.10.2006 12:22

Re: Já nevím

Četl jste někde o písemném návodu nalezeném u Doležela a písemné objednávce vystavené Srbou? Sem s odkazy! 8-o

Xaver X.X. 13.10.2006 12:29

Šerloku, chce se mi napsat oblíbené: není odsouzen, je nevinný,

byť ve vazbě...ale tolik humoru zas nemám...:-) jenom mě fascinuje, jak se hysterizuje a někdy vyloženě spekulativně. Nicméně že je Doležal grázl, o tom nepochybuji...A jak bylo v Hradištku? Nebo bude?

občan z kraje města 13.10.2006 13:17

příliš sledujete akční filmy

Realita je často triviální. Lidé pohybující se na "hraně" postupně získávají dojem, že jim vše projde a nemůže se jim nic stát. Vědí totiž své o tom jak to funguje. V policii a u zpravodajských firem je však úplně stejný nepořádek, jako v jakékoliv firmě (to si jen každý myslí, že je to jen u něj). Policisté a zpravodajci běžně zjiš´tují pro známé informace, sem tam přivřou oko nebo něco shrábnou. Téměř vždy to prochází a je to zcela běžné asi tak jako málokdo jezdí po dálnici 130. Doležal tam měl své lidi, tak si myslel, že ví. Policie to oznámení ze začátku (tři měsíce) vůbec nešetřila. Většina afér, které sledujete, jsou důsledkem konfliktů mezi lidmi, kteří se motají kolem zpravodajských služeb. Není to žádné spiknutí, ale spíše shoda zájmu několika aktérů. Prakticky všichni jsou v něčem namočení a nikdy to nevyjde na povrch. Když však někdo "okrade" parťáky nebo ohrozí jinou "partu" je tu aféra. Klasický je Zgarba, který nedodržel dohody o dělbě a zobl si víc než by bylo slušné, na ostatní zbylo málo tak to shodili. Osobně si myslím, že Paroubek už je odepsaný a končí, v důsledku je to namířené na Béma, kterého strhne ssebou. politika je jen povrch, důležité jsou peníze a firmy přes které tečou. stačí se podívat kdo komu co dodává a bude vám jasno (původně jsem tady uvedl jména firem, ale raději ne).

Sch.glosátor 13.10.2006 15:03

Lidé pohybující se na "hraně" postupně získávají dojem, že jim vše projde.

Přsně tak. Jejich chtivost, chamtivost, bohorovnost a lehkovážnost pracují proti nim. Nic nového. Tak dlouho se chodí se džbánem.....