29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Výstraha

Minulý týden byl na Václavském náměstí na demonstraci „Milionu chvilek“ přečten „Otevřený dopis Senátu Parlamentu České republiky“ s žádostí, aby Senát podal ústavní žalobu na prezidenta republiky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Církva 5.5.2021 6:25

Tak já vím, je to asi blbost - zapomněl jsem totiž na Adamovou. Ta v tom jede samozřejmě s nima !

Teď už je to správně.

V. Církva 5.5.2021 6:22

No myslím si že na tomto odkazu něco pravdy je: https://ceskapozice.lidovky.cz/forum/kauza-vrbetice-protizemanovska-anticharta-jak-nechat-pravo-stranou.A210428_135937_pozice-forum_lube

Nejsou přímé důkazy. Pak ale nelze soudit ani tu ruskou rozvědku, natož Zemana.

No a pokud hysterie kolem Hamáčkovy cesty (i kdyby ta zjištění byla reálná, nešlo o Jidášský groš pro Hamáčka ale snaha zkusit dostat z Rusů kompenzace) je hlavní téma k odvolání vlády, či rozpuštění parlamentu, začínám se klonit k třetí variantě, že Vrbětice odstřelil Rakušan a doutnáky mu připravoval Fiala a olizovala je Pekarová. Kdyby se tímto směrem BIS správně ubírala, bylo by mnohem víc času řešit teď skutečné problémy voličů.

Jinými slovy Zeman asi ví, že není dobře aby ti co to udělali: Fiala, Pekarová a Rakušan za logistické podpory Pirátů a zdá se i Mináře běhali na svobodě. A to si myslím taky i když ty Rusy ať taky přiberou.

R. Langer 5.5.2021 5:35

Tak určitě! ;-D

J. Vaněček 5.5.2021 1:30

Bohužel se pan prezident sám chová jako hyena. Viz jeho lži o novináři Peroutkovi, viz jeho historické lži o tom, jak "Češi nikdy nezavírali Němce do koncentračních táborů" (opak je pravdou a ty tábory se jako koncentrační i přímo nazývaly; teprve po intervenci západní veřejnosti byly přejmenovány), viz jeho nemravný postup v X dalších věcech, například v kauze reportáže ČT o udané židovce Štěpánce Mikešové.

Hyenismus je to, co provádí náš prezident.