2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Diskuse k článku

POLITIKA: Výsledek volby a česká pravice

Výsledek volby, pokud se trend naplní, bude, že rok a půl ode dneška budeme mít levicový senát, levicovou sněmovnu, levicovou vládu a levicového prezidenta.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kanioková 28.1.2013 1:24

..“a přes Zemanovu negativní kampaň, získal pro svou osobu a tím i pro svou stranu další respekt a přízeň voličů, zejména těch mladých“... ano, ODS má odzvoněno, ale tento argument vidím trochu jinak

Tu běsnící kampaň nezačal Zeman, tu rozpoutala běsnící P&L média... a jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá... Nezaměňovat příčiny a důsledky.. Získal přízeň mladých. No, to není žádný problém, ti ještě o životě nevědí téměř nic, znají většinou jen - mami, tati DEJ, potřebuju.. Ty mladé, nezkušené, mediální smršť vždycky dostane, nás taky osmašedesátý dostal..

A jinak - dnes už se jen směju, jak se P&L, která se neustále zaklínala demokracií, definitivně odmaskovala. Buď JEJICH pravda, nebo nic !

Taky mám ze Zemana kopřivku, ale ze Schwarzenberga ještě větší. Vždyť už musí být každému jasné, kdo tu ve skutečnosti nejvíc kočíruje politikou. Když to dnes završil prohlášením, že by mohl být p.Schwarzenberg premiérem, už jsem se fakt jenom smála... Prostě Kalousek si svou zákulisní moc vzít nedá a nedá ! Kníže mu slouží jen jako fíkový list !

Pan Schwarzenberg jako člověk je docela sympatický pán, je mi zcela egál, že huhňá, chrupká a jánevímcoještěvšechno. To je mi fuk. Jeho vstřícnost k EU je ale pro mne naprosto neskousnutelná.

Celý tento cirkus je o jediném, je to zatím poslední zápas P&L o jejich moc a vliv nad naší zemí, a zároveň o totéž zápasí Kalousek. Dvě strany jedné mince a jedna využívá druhou jak jen to jde... a pan Schwarzenberg jim slouží ve skutečnosti jen jako buď fíkový list nebo logo... Kdo četl v sobotních papírových Lidovkách článek s polským novinářem o tamní situaci - Bronislaw Wildstein - Svět je vzhůru nohama - je to tam v bleděmodrém totéž. "Elity" jsou prostě všude stejné, strašlivě chtějí mít moc, aby to oni určovali, co je pro nás dobré či zlé. Demokrati... Pachatelé Dobra... dobře to známe...

J. Urban 28.1.2013 0:39

Souhlasím asi

s každým slovem článku. K VK bych po jeho posledním chilském extempore snad jen doplnil: ho-ado, které nemá strop. Jinak no comment.