3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tatina 30.12.2005 9:14

Re: Finační příspěvky pro členy tzv. vyšetřovacích komisí

Astone,Astone.Opět v tom vidíte peníze,ale podstata Vám nějak uniká.Kdy už konečně napíšete racionální komentář k dané věci?Vy musíte být pěkně napaden virusem závisti.Pokuste se k tomu postavit jako správný chlapík,a ne jako stará,závistivá bába.
Žulový Aston 30.12.2005 10:37

Re: Re: Finační příspěvky pro členy tzv. vyšetřovacích komisí

Ano, závidím Vám Vaši nezkrotnou inteligenci a přiznám se, že neznám užitečněji využité peníze než na práci vyšetřovacích parlamentních komisí. Povězte mi prosím podstatu (která u pana Římana není o penězích) dle Vás a já se k tomu pokusím postavit jako chlap s gulemi. Zatím ale s..t s Vámi. 
Lerak 30.12.2005 14:50

Re: Re: Re: Finační příspěvky pro členy tzv. vyšetřovacích komisí

Vám nejde o podstatu, vám jde o zviditelnění. Pravda i blb chce být zviditelněn.
Ivan Nový 30.12.2005 10:07

Žulový Astone,

potrestaný viník o kterém se nic neví je k ničemu, mnohem lepší je mediálně proprat mechanismy fungování státní moci, a to, zda někdo bude skutečně potrestán je vedlejěí. Svět je postaven na morálce, nikoliv na trestech odnětí svobody. Jste pro Paroubka?
Žulový Aston 30.12.2005 10:46

Re: Žulový Astone,

Propírají-li mechamizmy státní moci jedinci, kterým důvěřuje 27% populace ,tak je spolu můžeme propírat my dva  také. A budeme určitě slušnější a méně svázani stranickými sekretariáty. Zatím pro Paroubka nejsem, ale pokud bude ODS co 14 dní měnit své názory na sociální politiku, tak mi asi nic jiného nezbude, stejně jako mne děsí představa, že premiérem by byl bojovník proti vulgaritě s jeho shity, gulemi, nocemi dlouhých nožů, czechtekovými paroubkovými vraždami ( které pak zapře), prasárnami. Mně nevadí, že je Topshit tak hloupý anebo bezcharakterní, mně vadí kombinace obojího. Není z čeho vybírat.
Ivan Nový 30.12.2005 11:37

Ale Žulový Astone,

není problém mít určité názory, ale je problém je prodat ostatním.Dnes jde o to, aby se dokončil proces zařazení se mezi normální státy, které neprožily socialismus. Tento proces je stále velmi bolestivý a světe div se, vede přes sociální zabezpečení. Je třeba abychom se v tomto normálním světě naučili žít. Bez určité berličky to nepůjde. Proto je třeba proces sekundární transformace začínat od budování jistot systému, ke ktrému máme dojít a pro všechny okolo je normální a ve kterém narozdíl od nás umí žít. My se to musíme znovu učit.
Žulový Astone 30.12.2005 11:57

Re: Ale Žulový Astone,

A to se chcete učit od našich nezkorumpovatelných poslanců  s jejich byzantsky pojatou imunitou? A jejich pojetím práva - viz onen poslanec ODS, který nedávno tvrdil, že se sám vzdá imunity a pak tvrdil, že se nevzdá, protože naše soudnictví není spravedlivé? Proboha, když to ví, proč s tím nic nedělá ? A vy si myslíte, že s Tlustým,Topolánkem, Nečasem je možno vybudovat sociální systém. Vždyť tito jedinci před 14 dny tvrdili, že se každý o sebe musí postarat sám a nyní vymysleli pravý opak. A tvrdili, že  socdem již 8 let vykrádá jejich sociální program - ten jejich program, proti kterému vždy v rámci nulové tolerance hlasovali. Vy se v těch jejich zcela účelových blábolech vyznáte? Já ne, ale stejně tak se nevyznám v kotrmelcích koncepce zdravotnictví posledních asi dvaceti sociálně demokratických ministrů tohoto rezortu.  
Hodně zdraví do roku 2006  ŽA 
Ivan Nový 30.12.2005 12:00

Ale Žulový Astone,

v bezpráví umíme žít, neumíme se o sebe sami starat v rámci nových pravidel. A světe div se, to právo se odvíjí teprve od této schopnosti. To se musíme znovu učit.
Ivan Nový 30.12.2005 12:01

A Žulový Astone,

nevymysleli opak, ale jen jak dodat jistotu potřebným.
Ivan Nový 30.12.2005 12:03

taky přeji

hodně zdraví a štěstí do roku 2006.
Lerak 30.12.2005 14:54

Re: Re: Žulový Astone,

Zkus mi říci ty změny sociální politiky ODS kupř. za poslednívh šest týdnů. Do tří snad umíš počítat. To se naučili i voliči levice.
Lerak 30.12.2005 14:55

Re: Re: Žulový Astone,

Hloupý jsi ty žulo.