6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Vymezí se premiér vůči ´tálibáncům´ v ODS?

Premiér Nečas ve čtvrtek 9. února obhajoval před sněmovnou svůj postoj k fiskální smlouvě EU. Petr Nečas po celou dobu své argumenty předčítal a bylo zřejmé, že se snaží vyvléknout z osobní zodpovědnosti za zamítnutí dokumentu, s kterým se ztotožnily kromě Velké Británie všechny země EU.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kováčová 13.2.2012 10:18

No tohle,

stačí plivnout na Klause a klausovity (talibánce, nahnědlíky) a madam Šauerová už si notuje i s Roučkem.

S. Vaněček Šauerová 13.2.2012 12:13

... i s Roučkem ? On je pan Rouček nedemokratický politik ? Nebo má za sebou nějaký malér ?

Povídejte, přehánějte ... :-)

Dejte si obkládek, paní Kováčová, a neobtěžujte soustavně přitroublými poznámkami.

V. Kováčová 13.2.2012 15:09

Re: ... i s Roučkem ? On je pan Rouček nedemokratický politik ? Nebo má za sebou nějaký malér ?

 Vy máte úroveň paní SŠ.  Žasnu.

S. Vaněček Šauerová 13.2.2012 15:41

Jak se do lesa volá, tak se z něj i ozývá, paní Ko ...

Vy o "úrovni" ? :-) Probuďte se. Opravdu si myslíte, že se lidé nechají osobně napadat - za projevený politický názor - donekonečna a neozvou se ? Tak to rozhodně ne. Jak se o mne otřete, počítejte s adekvátní reakcí. Jinak si tu, samosebou, plácejte, co uznáte za vhodné.

Apropos, neodpověděla jste, odkud mne 25 let znáte (neznáte mne, samozřejmě, odnikud, fabulantko). A nejste sto odpovědět ani na to, co konkrétně vytýkáte panu Roučkovi. Jste schopna jen vysílat plivance. Pokud se takto budete chovat i nadále, budete si muset zvyknout i na adekvátní reakce.

V. Kováčová 13.2.2012 18:10

Re: Jak se do lesa volá, tak se z něj i ozývá, paní Ko ...

Milá paní SŠ. Nevadí mi ani tak, že se otíráte o skupinu lidí kterým říkáte  klausovité, nahnědlíci a svou jedovatou slinu plivnete na presidenta v každém svém příspěvku. Vadí mi, jak se svojí  přízní otáčíte jako na obrtlíku. Jedno, jestli je to komunista, socialista, TOPák,nebo mimozemšťan, hlavně když je proti Klausovi. Roučkovy názory a starosti o to, aby ČR náhodou nevybočila z řady těch, kteří se v Bruselu poníženě klaní a kteří nadšeně přijímají každou vychytralost kterou Merkelova a Sarkozy vymyslí a souhlasí s ní ještě dřív, než si ji přečtou, mě vadí přesně tak, jako každému diskutujícímu pod jeho blogem dnes i jindy. Roučkovy názory jsou jen papouškování toho, co si socialistická internacionála v Bruselu vymyslí.Už jsem Vám jednou napsala, že když mě někdo svými názory zaujme ať positivně, nebo negativně, pokusím se o něm něco vygooglovat. A o Vás se toho lze dozvědět víc, než si myslíte.