29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan 25.6.2009 21:33

A divíte se?

Vždyť ODS je zločinecká organizace - sdružení privatizačních zlodějů.

Matouš 26.6.2009 10:17

Re: A divíte se?

No zločinci všichni nejsou, důvod mnoha poradců je spíš ten, že Gandalovič zemědělství zná jen jako pěstování kytky před 20lety ve školní sborovně, ktrá mu stejně chcípla a jako novopečený ministr skoro přišel o život, když při první návštěvě chlíva v životě, chtěl podojit nadrženého bejka - prej, že nepodojenou krávu bolí vemeno - takový je to hodný chlapec. To s tím vemenem mu prý řekl jeho hlavní , v seznamu neznámo proč neuvedený poradce - ŠLOUF. Ovšem jestli tím nepodojeným vemenem, které se rychle musí vyždímat nemyslel STÁTNÍ ROZPOČET ????

ladik53 25.6.2009 19:54

A jestli to nevíte...

...tak tenhle mančaft hlídala Kočkova firma.

Lada 25.6.2009 17:42

Volby

Pan Gandalovič se ve volbách utká v ústeckém kraji s Paroubkem, že? Tak to je už opravdu nejvyšší čas na něj vylívat kdejakou špínu...

strejda 25.6.2009 21:31

Re: Volby

Jaká špína, co to melete. Jednal zcela čestně a v pořádku. Co vidíte na tom, že si bral poradce? Měl na to peníze? Měl! Jen vy mluvíte o špíně. Fujtajbl!

Míla 25.6.2009 15:43

stejné jako na ostatních ministerstvech

Ptala se autorka na ostatních ministerstvech? 

janoryna 25.6.2009 14:20

pan ministr postupoval správně

a taky tam nebyl ani jeden socan, což je zárukou apolitičnosti a odbornosti orhánu.

strejda 25.6.2009 21:33

Re: pan ministr postupoval správně

Jasně, členové ODS jsou zárukou apolitičnosti. Další důvod proč tu apolitickou stranu nevolit. S vámi modroptáky je někdy docela sranda.

Niky 25.6.2009 13:42

Jména poradců Gandaloviče,

jenom dokazují,že pod vedením Topolánka se z ODS stala pravdolásková strana,bývalý člen ODA  P Bratinka již léta požaduje okamžité zrušení Benešových dekretů!

magi 25.6.2009 14:32

Re: Jména poradců Gandaloviče,

já ti fakt nerozumím. Topolánek,nebo ten Bratinka je mi ukradenej,ale tobě by vadilo,kdyby se zrušily Benešovy dekrety? Ty bys o něco přišel,nebo by ti něco ukradli Germáni?  Furt nerozumím tomu,co je to pravdolásková strana? Prosím,pouč mě.

Niky 25.6.2009 14:40

Re: Jména poradců Gandaloviče,

V čele je Havel,pak jsou to bývalý komunisté,estébáci a jejich agenti,všichni novináři a politologové,část akademické a umělecké obce,to jsou pravdoláskaři!

magi 25.6.2009 14:47

Re: Jména poradců Gandaloviče,

jestli tomu dobře rozumím,pak je to taky Tlustý,táta Macha,rodiče Klause,táta Béma...ty ale nemáš v seznamu. Takže : Havel je v čele,ale pak musí všichni tito šmejdi jemu podlíhat.

Abraham 25.6.2009 14:52

Re: Jména poradců Gandaloviče,

Magi. Dovolím se vstoupit. Kdyby se zrušily Benešovi dekrety, tak byste pokud žijete v pohraničí -Sudetech( jak chcete), a máte tam majetek, platil jako mourovatý. Komu ? No odsunutým!    

jirka.s. 25.6.2009 15:01

Re: Jména poradců Gandaloviče,

A tohle máš z poslední schůze Klubu českého pohraničí??? Docela bych vám, soudruzi, doporučoval, abyste se, když už se tedy tak intenzívně scházíte, věnovali spíše doučování českého pravopisu!!! Rozhodně to bude užitečnější, nebudeš pak alespoň psát "zrušily Benešovi dekrety" !!!  ;-(

Abraham 25.6.2009 15:14

Re: Jména poradců Gandaloviče,

Ne, to mám opětovnou informaci z minulého týdne z Mnichova. Od mých bývalých spolužáků. Večer jsme si zašli sice jako dobří spolužáci na pivko, ale informace zůstala.

A pokud je pán češtinář, tak se raději začněte učit německy, angličtina vám bude k ničemu.

libero 25.6.2009 15:28

Re: Jména poradců Gandaloviče,

Němci anglicky umějí.

Abraham 25.6.2009 15:36

Re: Jména poradců Gandaloviče,

To vím, ale jirka možná ne.

magi 25.6.2009 15:54

Re: Jména poradců Gandaloviče,

ahoj jirko.s! Zdravím tě ! Já taky dělám gramatický chyby. Když člověk na starý kolena začne psát na netu,tak samo,že dělá chyby. Trvalo mi dlouho,než jsem ten prevít vůbec zapnul. Ještě,že mám dva syny,kteří mi to trochu vysvětlí. Mám sice průmyslovku,ale jen večerní a tenkrák na pravopis moc nehleděli. Jinak se měj a zase někdy. čau.

jirka.s. 25.6.2009 16:47

Re: Jména poradců Gandaloviče,

No, ale řekni sám, není to magor? Prý když se zruší Benešovy dekrety, tak budeme platit jak mourovatí! No, když on má ten stařešina informace z těch mnichovských hospod! Tam vznikly i jiné názory, že? Ono je vůbec zajímavé, porovnáme-li ty -ismy, které vznikly ve všelijakých hospodách! Pán totiž zapomněl, že Německo není jen Bavorsko! Evidentně se tam inspiroval i soudruh dRát, kterýby se chtěl stát taky středočeským presidentem! ;-D

Ahoj a zdravím!

Ibalgin 25.6.2009 18:57

Re: Jména poradců Gandaloviče,

Vždyť jste vůl . A s tím se bohužel ve vašem věku již nic nedá dělat. Jste zřejmě zakomplexovaný magor.Rv

magin 25.6.2009 20:29

Re: Jména poradců Gandaloviče,

Ibalgin,jak poznáte,kdo je vůl a zakomplexovanej magor? Musíte bejt Harry Potter,nebo Arabela !

magi 25.6.2009 15:10

Re: Jména poradců Gandaloviče,

Abrahame,jsem z pohraničí! Když nás soudruzi v 51vystěhovali ze statku,tak mi bylo 6 let. Poslali tátu,třídního nepřítele budovat pohraničí. Nastěhovali jsme se do vykradenýho domu po němcích. Ten vykradli komunistický bandy,který nosili pásky na rukách,aby jsme tu zvěř poznali. Domorodci říkali,že vážili němcům balíčky,aby náhodou nepodváděli. Ti samý soudruizi založili JZD,pak OF,pak ODS ! Futr nás strašili,že se němci vrátí a všechno nám ukradnou. Když otevřeli v 89 hranice,tak říkali,že i to h...o,co bylo v samošce nám sežerou,ale ještě se mi nestalo,že by vedouci COOPU řekl,že tam byla výprava z Mnichova a všecko sežrali. Na náš barák se byli podívat několikáté,ale že by nás stěhovali pod most o tom nikdy nemluvili. Obávám se,že až po volbách se ODS a ČSSD spojí,pak obavy budete mít všichni.

Abraham 25.6.2009 15:20

Re: Jména poradců Gandaloviče,

magi. Cítím s Vámi. Jen si nepřeji prolomení Benešových dekretů, toť vše.

magi 25.6.2009 15:38

Re: Jména poradců Gandaloviče,

Abraháme,já se opravdu nebojím,protože nemám proč. Přeju hezkej den !

libero 25.6.2009 15:28

Re: Jména poradců Gandaloviče,

Kecy v kleci.

m78 25.6.2009 13:12

jo jo, ta advokátka Sylvie Rych. dělala "právní poradkyni" skoro všem ministerstvům kde kdysi šéfovali unionisté v dobách špidlovy koalice ..

  asi schopná žena :-)

 ;-P

Ryba 25.6.2009 11:16

Z dějin poradenství

Kdysi bylo poradenství myšleno skutečně jako práce pro někoho, kdo má radit.

Později se ale přišlo na to, že výsledky radění nelze vlastně nikdy prokázat a tak se to změnilo na zamaskovaný finanční nástroj tzv. "zpětného CASHFLOW".

Je to instrument nemorální a všeobecně zprofanovaný, ale také naprosto všeobecně používaný. Snadná cesta legální loupěžení, v obecné rovině míněno, cizích finančních prostředků.

Já se Gandalovičovi a jeho podřízeným nedivím.

Honza II 25.6.2009 11:49

Re: Z dějin poradenství

Otázka zní: jak funguje zpětná vazba - kdo to má kontrolovat (jestli ovšem ten kontrolor nebere taky ) - imunita je úžasná věc na úrovni poloboha.

PETR 25.6.2009 11:14

Osobně

jsem měl možnost zjistit, jak to za pana Ganfaloviče na MZe chodilo. A dopředu říkám, že bez poradců se občan ničeho nedovolal, pokud ovšem nepatřil ke kamarile soudruhů Zgarby, Palase, Fencla a Mládka. Tito pánové ( vynechal jsem snad někoho ?) natahali za doby svého osmiletého vládnutí na ministerstvo neuvěřitelné množství sobě oddaných úředníků a podržtašků, takže původně z jedné třetiny prázdná budova se naplnila doslova po okraj a ještě se zabydlovaly podkrovní místnosti.  Na stížnosti občanů se samozřejmě neodpovídalo, pan ministr  se o nich ani nedozvěděl a soudruzi řídili, ruku v ruce s předlistopadovým aparátčíkem Velebou, zemědělství vpravdě socialisticky.  Na vrácení ukradeného majetku ( komplexní úpravy půdy apod.) nedali ani korunu, ačkoliv jim to zákon ukládal.  Když přišel do tohoto  socialistického chlívku Gandalovič, musel se tam cítit doslova jako nahý v trní. Věděl, že by měl polovinu lidí vyházet - ale které ? Nezbylo mu, než si vzít k ruce pracovníky, na které se mohl spolehnout a začal jezdit po venkově. Po půldruhém roce se začal orientovat,  pochopil, že venkov nespasí velkovýroba, ale drobná sedlačina a farmářství, že není pravda, že lidé nemají o svůj majetek zájem, že se lesní hospodářství státní  hodně liší od soukromého a že zákon o státním podniku LČR je špatný od samého základu a že myslivost je všechno jiné než to, co předvádí ČMMJ, bytelně zastoupená na MZe.  Takže - před pádem vlády pracovali na ministerstvu především poradci a ministr  už pomalu věděl, kdo z úředníků může zůstat a kdo bude muset odejít. Ale k tomu už nedošlo. Bohužel. Ale svou práci poradci odvedli a peníze, které to stát stálo, by nebyly vyhozeny nadarmo, kdyby vláda nepadla, nebo kdyby se Gandalovič na MZe co nejrychleji  vrátil. 

dotazy 25.6.2009 12:02

Re: Osobně = 3 % 5% 18 % při vstupu do EU (ČR, Polsko)

-   jaká je produktivita práce v zemědělství ČR, EU a například v Polsku ?

-  po kterém venkově jste jezdil ?

PS  stát v padesátých letech združstevňoval, po roce devadesát zařídil výpočet majetku pro sedláky, ale závazky nepřevzal na sebe a nevyplatil je, na rozdíl od sanace bank v hodnotě cca 600 miliard korun (Le Monde)