5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Haf 24.5.2006 21:47

Dejte hlas mně !

ODS měla stát v rukách a nevedla si nejlíp. Pro HK - postupné zavedení prvků přímé demokracie, volba soudce, st. zástupce, policejního ředitele, starosty, hejtmana, prezidenta, převedení části odpovědnosti na voliče, referenda, odvolatelnost politiků - podstatně sníží korupci. Zrušit doživotní jmenování soudců, změna volebního zákona, většinový systém, decentralizace moci a změna rozpočtového určení daní... Změna zákonů - musí být jednoznačné, jednoduché a vymahatelné ! Zastupitelská demokratura v podání politiků ČR není to , co náš stát potřebuje - to potřebují bolševici , ve všech stranách !!!

Nevolte parlamentní strany - ty si změny systému nepřejí volte změnu . Volte č.14 - Pravý Blok viz www.cibulka.net  !

Dadula 24.5.2006 16:39

s kým bude lépě?

To, co píšete v článku je sice pravda a souhlasím s tím, ale už vůbec nejsem přesvědčená, že kdyby byla u moci ODS, tak by to jak se zadlužením, tak ve zdravotnictví a ve všech ostatních oblastech jiné. ODS už bylo u moci a také nic pozitivního neukázalo. Nezlobte se, ale pro obyčejné lidi této republiky je úplně jedno, kdo je u moci, pro obyčejné lidi se stejně nic nikdy neudělalo a nikdy dělat nebude. Všechno je jen boj o to, kdo se více napakuje - tam nahoře, o lidi nejde nikomu. To jsou všechno jen směšné řeči, pomlováte jeden druhého, lidi to už vůbec nezajímá a ani to, kdo bude vládnout, protože je to bohužel jedno. Sám jít nahoru - k moci, sám si pro sebe nahrabat a po mně potopa, to je myšlení 99% Vás politiků, bohužel.

hodne neRath 24.5.2006 16:49

Re: s kým bude lépě?

obycejnym lidem neni fuk vyse dani - tedy kolik jim stat sebere......

H.K. 24.5.2006 21:07

Re: s kým bude lépě?

Vážená Dadulo máte nějaké jiné řešení řízení státu než zastupitelskou demokracii? Proč se nenecháte zvolit do parlamentu?

Jituš 24.5.2006 16:17

Socani často velice smrdí (Rath méně, Paroubek hodně - zatuchlinou a potem), to není dobré pro život. A pro zdravotnictví už vůbec ne..

MUDr Jiří Kilian 24.5.2006 19:10

Re: Socani často velice smrdí (Rath méně, Paroubek hodně - zatuchlinou a potem), to není dobré pro život. A pro zdravotnictví už vůbec ne..

To jste jim tak blízká, že to víte ?

Rad 24.5.2006 16:16

Už ať je to všechno zprivatizovaný

To co si někteří doktoři ve státních zařízeních dovolí, to je vrchol (stejně jak za komoušů). U soukromníka (např. zubaře) jsem nic takového nezaznamenal.

MUDr Jiří Kilian 24.5.2006 19:09

Re: Už ať je to všechno zprivatizovaný

a která státní zařízení máte na mysli ?

zanov 24.5.2006 14:36

Rath a ODS

Byl by potřeba ještě jeden Rath aby vymetl hejtmany ODS z krajů, kteří dostávají tajné depeše od  spojenců z  obec. a městských úřadů a rozdělují si  a svým lidem prebendy a blokují schopné lidi, aby jim nepřerostli přez hlavu. Tak to bylo za rudých a tak to pokračuje i nyní.

Václav 24.5.2006 14:57

Re: Rath a ODS

No za to Rath je přímo vzorem práce s talenty. Hlavně s tím jak vyhazuje z vedení renomovaných pracovišť mezinárodně uznávané odborníky, který on sám po lékařské stránce nesahá ani přes palec u nohy. A podle všeho většinou jen proto, že mu dost nelezli do zadku.

AeroKarel 24.5.2006 15:27

Re: Rath a ODS

Jo, budete si tam muset zvolit své soudruhy, kteří budou dohazovat prebendy vám.

H.K. 24.5.2006 21:11

Re: Rath a ODS

Vážený pane, upozorňuji Vás, že jste povnný neprodleně informovat orgány činné v trestním řízení o rozkrádání státního majetku. Pokud tak neučiníte můžete být za TO popotahován.

Haf 24.5.2006 21:49

Re: Re: Rath a ODS

A ty něco vyšetří ????????????? Vsadím se vo TO, že ne !!!!!!!!!!!!!!!

Kramer 24.5.2006 12:59

Poslanec

Osobne pochybuji, ze nejaky poslanec Schwippel vubec existuje ... Nikdy jsem toto jmeno neslysel.

MUDr Jiří Kilian 24.5.2006 14:56

Re: Poslanec

exustuje a včera měl v PS PČR docela solidní projev v rozpravě o tzv. zákonu o neziskovkách.

zkuste : http://www.psp.cz/eknih/2002ps/stenprot/056schuz/s056021.htm#r4

hodne neRath 24.5.2006 15:18

Re: Poslanec

jste o vsem stejne skvele informovan?

challenger 24.5.2006 12:58

Vám, soudruhu? Nikdy.

Z hlediska občanů nemocnice není barák, nýbrž jsou to lidé. Barák žádný život nikomu nezachrání, ten zachrání pouze lidé, kteří v tom baráku pracují. Vaši soudruzi poté, co usurpovali pravomoci v krajských nemocnicích okamžitě a bezprecedentně okradli personál až o 20% příjmů. Pokud tedy někdo devastuje nemocnice (myšleno tým lidí), pak je to především ODS se svojí tunelářskou minulostí. Vy nám pane nebudete nic vykládat o lžích - tedy aspoň ne do té doby, dokud si nevyřídíte účty se svými starými strukturami, nevyjasníte skandály ODS se zahraničními konty, nevyženete všechny vyžírky.

Všichni zdravotníci si ještě dobře pamatují, kterak soudruzi Bendl a Julínek opakovaně hýkali na veřejnosti, že za veškeré finanční problémy zdravotnictví mohou lékaři svými "nehoráznými platovými požadavky". Prostě a jednoduše: ve vlastních řadách propagují modří soudruzi úctu k majetku, know-how a dalším hodnotám, ale veškerá úcta končí pokud mají zaplatit jinému za práci, kterou si u něj objednali. O respektu k know-how ve zdravotnictví už vůbec nemluvím. Právě proto je úroveň  středočeských nemocnic taková, jaká je. Pracovat na takový ksindl, to vyžaduje vskutku značnou míru sebezapření.

Vy, pane, prohrajete volby. Už jste si nahrabal dost. Pokud si chce ODS hrabat dále, pak ne na úkor zdravotníků. Lhář jste vy, už z toho důvodu, že se snažíte zaručovat se za všechny poslance ODS, se kterými nejste 24 hodin denně. Tudíž není technicky možné, abyste dosvědčil, že někdo z ODS nenadával Rathovi do "orgánů". My se můžeme pouze nepřímo přesvědčit o tom, kdo se jak vyjadřuje a to tím, že si vzpomeneme na veškeré události a výroky, které z úst prominentů ODS na Rathovu adresu padly na veřejnosti. Naposledy řešil s Rathem spory pan Macek. Tudíž je velmi pravděpodobné, že lidské orgány v argumentaci členů ODS nekde padly, v tomto ohledu rathovi 100% věřím a vy si vykládejte, co chcete.

slot 24.5.2006 14:41

Re: Vám, soudruhu? Nikdy.

pro občana je výhodnější, aby ty nemocnice rozkradli socani, je jasné!

Václav 24.5.2006 14:51

Re: Vám, soudruhu? Nikdy.

Ach jo. Když čtu takovéto příspěvky, tak už se vůbec nedivím tomu, že někteří lidé co pravují s počítači a se sítí dlouhou dobu, začínají nostalgicky vzpomínat na ranné časy, kdy byl internet doménou vzdělaných lidí. Tohle je nenávistná demagogie hodná propuštěného pomocného dělníka ze severočeských dolů, který má IQ šumícího rákosí a ještě to vylepšuje nějakým tím rumem.

abs 24.5.2006 15:14

Re: Re: Vám, soudruhu? Nikdy.

Václave,nepodceňujte ho! Se svým slovníkem a argumenty by klidně mohl vyhrát konkurs na mluvčího LOKu.

AeroKarel 24.5.2006 15:30

Re: Vám, soudruhu? Nikdy.

No jo, soudruhu, tržních reforem (způsobujících lepší placení dobrých, horší špatných pracovníků) se kvůli lidem jako vy nedočkáme nikdy.

Horal 24.5.2006 16:17

Re: Vám, soudruhu? Nikdy.

Substituce :

Nahradil jsem za písmena ODS písmena ČSSD a výsledek = je to pravda.

pet 25.5.2006 16:36

Re: Vám, soudruhu? Nikdy.

Precetl jsem si Vas prispevek a je mi z nej opravdu smutno. Nerikam, ze v urcitych vech nemate pravdu. Nicmene se zastavate "stejnych" lidi proti nimz tak vehementne argumentujete. Osobne "pan" Rath je prototypem cloveka, ktery dokaze prekrucovat fakta tak, jak se mu to prave hodi -> (nedostatecna praxe pro ziskani atestace, podivne hospodareni Ceske Lekarske Komory, nestranik vs. "koncipient", Rath vs svetove uznavani odbornici). Mily pane, pro me je Rath kupkou hnoje.

Vlad 24.5.2006 12:52

Taky autorovi

Máte vynikající logiku. Lež = kraj převedl dotaci jinam.

Skutečnost: převod schválili ...

Takže převedl nebo ne? Lže on nebo vy?

kamil 24.5.2006 12:12

pane poslanče-ve své patologické nenávisti-urážíte každého,kdo má jiný názor-ods-strana slušných lidí-v jiných ne?-vaše argumenty-to je bulvár nejhrubšího zrna-takové argumentaci nornální lidé nemohou uvěřit-co takhle jednou pravdu

Otazka 24.5.2006 12:29

Re: pane poslanče-ve své patologické nenávisti-urážíte každého,kdo má jiný názor-ods-strana slušných lidí-v jiných ne?-vaše argumenty-to je bulvár nejhrubšího zrna-takové argumentaci nornální lidé nemohou uvěřit-co takhle jednou pravdu

A okolik jste ochoten se vsadit Vy posledni spravedlivy demagog?

Petr Vácha z Hořic 24.5.2006 12:08

čvachta

;-Puž jsem viděl rathovo pele

Ivan 24.5.2006 11:33

Zákony v představách ODS.

Je příznačné, kolik příznivců ODS obhajuje pohlavek ( nebo jsou jím přímo nadšeni),  pohlavek daný ze zadu, nečekaně a zákeřně bývalým čelným funkcionářem ODS ministrovi Rathovi. Je to o jejich pojetí zákona. Když dojdou argumenty, tak se začne fackovat (a co dál...).  Ani v dobách, kdy byly možné souboje, nepíchal jeden duelant druhého zezadu a bez výstrahy.  Je jasné, že se ČSSD stýká se zločinci, protože se stýká s poslanci a členy ODS. A to, jak se nyní ukazuje, evidentně darebáci a zločinci jsou.

pertinax 24.5.2006 12:20

Re: Zákony v představách ODS.

Běž domů, Ivane. Čeká tě Natáša.

Otazka 24.5.2006 12:30

Re: Zákony v představách ODS.

Catim co socdemacti poslanci se nikdy vzajemne nefackovali, ze...