26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pozorovatel 24.5.2006 10:00

Re: Ano, je to slušné pojednání

Nezoufej,kde vlastně žiješ ? To si dáš,když budeš volit ODS.

Pavel 24.5.2006 11:26

Re: Re: Ano, je to slušné pojednání

Jen zoufej, dostáváme se do dob  KOMUNISMU ( případně SOCIALISMU). Nechďte k volbám, případně volte rudě nebo oranžově, v\jde z toho dluh pro generaci našich dětí. Je asi pravda, že v této zemí je více lidí, kteří schtějí do všeho kecat, ale v podstatě nic nezměnit a jen závidět a mít nataženou ruku.

JH 24.5.2006 8:37

Nestydatá odsácká lež jako věž.

Rathovi skutečně sprostě nadávají a proč? Protože nestydaté podvodné příjmy soukromé lékařské a lékárnicko-zubařské mafie jim MUdr. Rath (znalý dobře metod svých "kolegů") trošku zatrh!Jen skutečný hlupák nebo zloděj, lhář a lump může volit polofašistickou stranu ODS s celou tou sebrankou jejích zadničníků!

Václav 24.5.2006 8:44

Re: Nestydatá odsácká lež jako věž.

Ano, a jen tak mimochodem se chystá přihrát nějakým svým kamarádíčkům výnosný kšeftík s dluhy VZP. A přestěhujte se do KLDR nebo na Kubu, tam najdete režimy budující světlé zítřky bez kapitalistických pijavic. Jen skutečný zloděj, lhář, lump a nebo socka s vychlastaným mozkem může volit KSČSSD.

jirka 24.5.2006 9:02

Re: Re: Nestydatá odsácká lež jako věž.

Komunista, čestnej, inteligentní - vždy jedno chybí.

Socani jsou komunisti prospěcháři §§§§§§§

Pozorovatel 24.5.2006 10:03

Re: Re: Re: Nestydatá odsácká lež jako věž.

Tobě asi chybí přirozená inteligence.

morous 24.5.2006 8:47

Re: Nestydatá odsácká lež jako věž.

nebo se sam potrebuje dosta na vrchol a koncentrovat moc so svych rukou, mam pocit ze za nejaky cas mu uz MZ stacit nebude tak vysoupne Paroubka a po case je interesantni i Spidlovo misto ( EU se uz nemuze dockat az tam pride a vymete ten aug. chlev )

Antonín Hrbek 24.5.2006 8:22

Vážený pane (ex)poslanče

Rozdíl mezi Vámi a panem Rathem je ten, že Rath zachránil pro pacienty berounskou nemocnici tím, že ji dal na seznam neziskových nemocnic v právě schváleném zákonu, kdežto Vy jste ji hodlal likvidovat a po vyhraných volbách byste to uskutečnil.

Jaara 24.5.2006 8:33

Re: Vážený pane (ex)poslanče

Hrbek byl tuším ministr školství před listopadem, že? Vy jste příbuzný? Nedivil bych se...

Václav 24.5.2006 8:51

Re: Vážený pane (ex)poslanče

Ano, a hodlá ji řídit stejně efektivně jako velké fakultní nemocnice, do kterých se cpou peníze horem dolem, a už mockrát vyplulo na povrch, jak se tam neuvěřitelně plýtvá penězi. Jenže co až na to cpaní do všech možných černých děr nebude kde vzít dostatek peněz vážení socánci? Půjdeme ve stopách Argentiny, která byla prvním zbankrotovavším státem a do protestujících ožebračených občanů pak nechala dokonce střílet? Na tohle mi zatím ve světle rychle rostoucího státního dluhu nedokázal žádný socánek přesvědčivě odpovědět. Akorát se už pár z nich pro tyhle otázky rozpálilo do ruda. Tak jsem zvědavý co inteligentního vypadne z Vás.

Ivan 24.5.2006 11:27

Re: Re: Vážený pane (ex)poslanče

Zatím Česká republika docela prosperuje. Zatím co je v západní Evropě stagnace, české hospodářství roste. Za ODS byla v západní Evropě konjunktura a české hospodářství se dostalo až do absolutního propadu. Žádný zahraniční investor do toho odesáckého podnikatelského ráje nechtěl investovat.  Zlodějnu každý poznal. Teď se konečně aspoň část toho, co DOS a ODA zničily, podařilo znovu rozchodit.

mak 24.5.2006 14:02

krasny svet pres ruzovy bryle, tedy oranzovy

jeste jste zapomne napsat, ze to vsechno cesti delnici a rolnici

Václav 24.5.2006 14:03

Re: Re: Re: Vážený pane (ex)poslanče

Tak si srovnejte růst celkového zadlužení s růstem HDP. Tomu říkáte properovat? Pokud by ekonomika skutečně zdravě rostla, tak by se zadlužení mělo v období vysokého růstu snižovat. Tohle je růst na dluh. Kdy to chtějí socánci splácet? Až nastane stagnace? Paroubek, Škromach a spol. prostě jen cynicky počítají s tím, že problémy nastanou až z nich budou senilní důchodci a nikdo si na nich nic nevezme.

kristusek 24.5.2006 14:28

Milý Václave,

za vlády ODS sice dluh rostl mnohem pomaleji, ovšem pokud si dobře vzpomínám, tak HDP se dostalo do mínusu (proto pak vznikly tzv. "úsporné balíčky"). A nebylo z čeho splácet ani úroky toho "malého" dluhu, jen dalším zadlužováním. To taky nezní moc přesvědčivě.

H.K. 24.5.2006 21:33

Re: Milý Václave,

Nebylo by na škodu, kdyby jste si ujasnil co to HDP je. Možná by jste o tom, jak je to krásné když roste HDP mohl popovídat  s 10 % nezaměstnaných. Oni by Vám vysvětlili jak to ve skutečnosti je.

Vlad 24.5.2006 13:10

Re: Re: Vážený pane (ex)poslanče

Jkaý první stát, co zbankrotoval? Tak např. po Bílé hoře byla zprivatizována v říši mince. Načež stát do dvou let zkrachoval. Už tenkrát. A už tenkrát na privatizaci. Komouši to tehdy opravdu nemohli zavinit.

tojuska 24.5.2006 8:10

Srdce i rozum

hovoří pro pana Schwippela, jeho úderná agitka mě přesvědčila.

trouba 24.5.2006 8:00

Papež je taky lhář a nikomu to nevadí.

Jste přecitlivělý. Na poslance se prostě nehodíte.

lerak 24.5.2006 7:58

Zatím nás obelháváš ty!

Pan redaktor není z Berouna a tak berounskou nemocnici zcela jasně nepotřebuje!Nebo,že by byl kamarád pana hejtmana a nebo jenom náš nepříliš inteligentní spoluobčan?Ať to zjusí jet rychle sanitkou na Kladno,nebo kam nejde jet rychle ani v létě!Přeji při pobytu v Berouně p.redaktorovi silný infarkt.Jinak mě je jedno,v které je kdo polit.straně,ale blbí mě vadí,blbí ano!

L 24.5.2006 7:50

Predvolebni sliby

Me velmi vadi, kdyz strana neplni predvolebni sliby. Proto nevolim ODS.

Jaara 24.5.2006 8:32

Re: Predvolebni sliby

Můžete mi poradit, kterou stranu bych si měl tedy vybrat? Děkuji.

J. Mach 24.5.2006 13:51

Re: Predvolebni sliby

A můžete vyjmenovat několik splněných předvolebních slibů ČSSD?Pokud byste chtěl znát ty nesplněné, tak vám mohu pomoci.

Šedovous 24.5.2006 7:33

Opravdu, ODS má pravdu pravdoucí ,české zdravotnictví je v hluboké krizi,

zejména ušní lékařství, ach ty ouška že pane poslanče. Pak to bude chtít nosánek abyste ucítil vlastní smrádeček a hnilobu ...

eTony 24.5.2006 6:22

pane Schwippele,

stačí včerejší vystoupení DRatha ve Sněmovně a i kdyby se našel jedinec, který do této doby nikdy neslyšel, musí dojít k názoru, že se jedná o šílence v politice ( obhájci a propagátoři neobolševismu jsou předem vyloučeni ). Bohužel, nemohu vám vyjádřit podporu ve volbách, jste  na kandidátce v jiném kraji, ale ODS ji ode mne má, i když s menšími výhradami. Nic není dokonalé, jen lež neobolševika.

Doktor 24.5.2006 6:46

Re: pane Schwippele,

Já jsem ho četl. Asi myslíte nějakou jinou sněmovnu, než je Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky. Protože vystoupení ministra zdravotnictví bylo věcné, a hlavně - fakticky správné.

Vy budete samoržejmě tvrdit něco úplně jiného, ale je určitá sorta lidí, kteří - pokud dr. Rath prohlásí za jasného a slunečného dne, že máme hezké počasí -  budou do roztrhání těla vykřikovat, že přes Čechy právě přechází hurikán.

Říman 24.5.2006 6:51

Re: Re: pane Schwippele,

Asi neznáte staré přísloví, že "největším trestem pro lháře je, že mu nikdo nevěří, i když náhodou jednou říká pravdu". A svět není tak špatné místo, jestli to funguje.

eTony 24.5.2006 7:33

Doktore,

vy jste z kategorie lidí, které jsem uvedl v závorce, proto se vašim slovům nedivím.

Václav 24.5.2006 8:58

Re: Re: pane Schwippele,

Doporučuju zopakovat školní docházku. Máte zřejmě potíže s interpretací psaného textu.

dvd 24.5.2006 9:36

Dottore

trochu mi připomínáte Josefa Váchala (takto nakonce i národního umělce), který si do deníku poznamenal cosi o "v pravdě státnickém projevu Vůdce Adolfa Hitlera".

baci 24.5.2006 10:15

Re: Dottore

„Příští generace, seznajíce celou nesmyslnost socialismi a komunismu, podiví se velice, kterak za tuto bláznivou ideu dovedl někdo zemřít a se obětovat, a to namnoze z takového jen důvodu, aby estetický, kulturně a mravně cítící jedinec musel spatřovati v každém lajdáku z periferie neb v lidech zločinných, dědičně zatížených a zamořených alkoholem, ze kterých nejvíce bolševiků se rekrutuje, svého bratra a druha rovnocenného.“