6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
drak 9.3.2008 7:53

Re: Re: Re: "Opozice oživí zájem o Čunkovu kauzu "

:-D:-P To není závist, to je logický požadavek a  proto ce celá elita brání ;-€přiznávání majetku!

jurist 8.3.2008 11:57

Re: "Opozice oživí zájem o Čunkovu kauzu "

tak ještě třeba něco o vašem čistém lustračním osvědčení. To určite máte. Nebo ne? ;-D

kala 8.3.2008 16:00

Re: Re: "Opozice oživí zájem o Čunkovu kauzu "

od toho je finančí úřad a ministerstvi spravedlnosti  to má konat jakoi v cizině nebo u nás je patriarchát

jurist 8.3.2008 10:18

Nějka jste Jemelíku

zapomněl se zmínit o účasti vašeho guru a svého času vděčného podporovatele - Pavla Němce. Co kdybyste třeba čtenáře seznámil s tím, jak nyní probíhá, či spíše neprobíhá řízení v Kataru s vaším tolik obhajovavým královským fajnšmekrem. Ale to se vám do krámu nehodí, co? :-/

ap 8.3.2008 10:26

Re: Nějka jste Jemelíku

ten by se hodil na hrad to byste se s c..... dobře měli a kolik vám za články výdob. z komunismu platí to je igelitka nebo v cizině

NP 8.3.2008 8:37

I Marťan by si mohl zjistrit vo co go.

inaha 8.3.2008 9:40

Re: I Marťan by si mohl zjistrit vo co go.

Po té dlouhé době zaslechnu Čunek a chce se mi zvracet.Proboha,ať tento nevzdělaný a naivní člověk pracuje tam,kde na to stačí.A to myslím intelektem i bezúhonností.

kk 8.3.2008 9:51

Re: Re: I Marťan by si mohl zjistrit vo co go.

já zvracím když slyším kalousek a kasal ve  straně za koryta v parlamentu a v místě ministra včetně parkanové ODA KDU a nyní ODS cestovatelé turisti

ap 8.3.2008 9:53

Re: Re: Re: I Marťan by si mohl zjistrit vo co go.

založit si s r.o cestovku

David 8.3.2008 21:33

Re: Re: Re: I Marťan by si mohl zjistrit vo co go.

Jistá politička celkem dobře zpívá,slušně jí jde politická turistka, ráda se ukazuje před kamerami sdělovacích prostředků a stejně ráda mluví.Její řeči mají solidní formu, ale chybí jim jakýkoliv obsah.V tomto je klasickým příkladem představitelů našeho parlamentu a vlády!Otázkou je, kdy na to přijdou obyčejní lidé, a jak se k tomu postaví?Přeji ti hodně trpělivosti lide český!Chápu, že probouzení bývá často zdlouhavé!!!

jirka.s. 8.3.2008 10:27

Re: Re: I Marťan by si mohl zjistrit vo co go.

Tož ale, pěkně prosím, ve vaší áleji, ano? ;-(

Diana 8.3.2008 8:23

Skvělý článek

Díky, pane Jemelík, za přesné a nezaujaté vylíčení Čunkovy kauzy. Čunek je člověk bez jakékoliv cti a jakéhokoliv studu, protože jinak by nemohl celé měsíce tak trapně "vysvětlovat", mlžit, lhát a přitom se neustále slizce usmívat. On prostě ví a spoléhá, že mocni ho nenechají padnout a nespoléhá marně, protože každému jde jenom o vlastní koryto a na zájmy lidu se kašle. A NSZ Vesecká by v každé jiné zemi, kde není demokracie pouze sprosým slovem, už dávno šla od válu i se svým Salichovem a Coufalem. Jejich jednání je skutečně naprosto ojedinělé a neobhajitelné!!

I-Worm 8.3.2008 9:25

Skvělý článek by byl ještě lepší

kdyby uvedl pro kontrast kauzu nějakého ušlechtilého hrdiny - ani nemusíme měnit stranu. Co takový Kalousek, který sice zakolísal, když chtěl vstoupit do vlády s komunisty, ale rychle poznal, kde je jeho místo a s vervou se pustil do budování pravicové ekonomiky! O tom, soudruhu, o tom nám napište! Doba je těžká, rozvraceči státu útočí, a my potřebujeme  příklady kladných hrdinů, hodné následování!

emersonskej 8.3.2008 9:54

Re: Skvělý článek

Každý, kdo se tu ohání "zájmy lidu" je mi vždy krajně podezřelý !!! Ale jinak s tím Čunkem celkem souhlas...

vera 8.3.2008 8:23

vředy

vera 8.3.2008 8:21

vředy

Pan Čunek je nám lhostejný, ale ťal do živého, konečně se někdo pravdivě vyjadřil o Cikánech. A jinak ? Chápeme, že by se mu těžko odcházelo od plného koryta, jako i jiným dalším. Byli bychom jiní? a tato vláda? další vřed na vyříznutí!

Diana 8.3.2008 8:25

Re: vředy

Ano, Čunek ťal do živého, ale od té doby, co mu za to umyli hlavu, se už drží zpátky a není daleko doba, kdy bude hlasitě s ostatními výti, jen aby si udržel korýtko. A jinak - hodit na krk svůj problém někomu jinému - to je skutečně "obdivuhodné" řešení.

Marion 8.3.2008 8:53

Re: Re: vředy

Jak se mohou pražáci z ODS vyjadřovat k c........ když je nacpali na Moravu ať si je vezme pan prezident na hrad mohou tam uklízet vybírat vstupné ať vidí svět že náš pan prezident není rasista

ijáček 8.3.2008 20:03

Re: vředy

Blábol - to nebylo o cikánech, ale o tom rozpůleném pavlačáku těsně vedle polikliniky, kde z ordinací bylo vidět rovnou do bytů. A kdo šel od parkoviště s děckem k doktorovi, tak riskoval, že mu spadne vajgl na hlavu.

norbert clai 8.3.2008 7:04

Limogenes..? Jinak,zdravíčko slouží ...?????

Což takhle blázinec..??? Neškodil by .....:-D:-D:-D

Limoges 8.3.2008 5:54

To s tím počínáním oné ženy

je pěkný úlet, soudruhu! Čekala několik let:-/, aby ho pak mohla prásknout. Jaká ta žena je jasnovidka!!Ona už před lety věděla, že Čunek bude jednou významným politikem:-(Takovému blábolu uvěří jedině blb nebo levičák, což je vlastně jedno a totéž:-D

drak 8.3.2008 8:15

Re: To s tím počínáním oné ženy

:-D:-D Souhlasím s Limogesem, Vzpomenout si po 6 letech. že mě někdo sexuálně obtěžoval a pak že dostal  úplatek půl mega je krajně podezřelé. Buď mi to  harašení bylo  příjemné a nebyl důvod ke stížnosti, a kyž jsem o  to přišla, byl konec. A jak jsem napsal již nekolikrát, Čunkovi fandím, je jen trochu neobratný v medální  tlačenici a rozhodně to myslí upřímněji než Standa Gross.!!(Y)

pavluska 8.3.2008 9:33

Re: Re: To s tím počínáním oné ženy

Paní Urbanová se bránila již v době,kdy pracovala na radnici ve Vsetíně.Dokonce zašla za advokátem,který v té době napsal dopis se stížností starostovi - Čunkovi.Obstarejte si informace.Na obtěžování paní Urbanové jsou svědci!

jirka.s. 8.3.2008 10:33

Re: Re: Re: To s tím počínáním oné ženy

A ten advokát bral kolik na hodinu? 500 Kč? Tak to ještě asi nebyl Sokol, že? Kdepak asi tak posléze sebrala na jeho palmáre, když ji Čunek dokonce znemožnil to "podnikání"?

kuk 8.3.2008 12:25

Re: Re: Re: To s tím počínáním oné ženy

pavlusko, na obtěžování nejsou svědci a dopis od advokáta se týkal především peněz, o sex tam jde jako o nátlakový prostředek:

 -         Uvádí: v březnu 2004 jsem se obrátila na právního zástupce ve věci sexuálního obtěžování. A ten vyzval pana Čunka, aby 

         ustal v některých věcech.

-         Skutečnost: Marcela Urbanová se skutečně obrátila na právního zástupce, ovšem primárně ve zcela jiné záležitosti. Důvodem byla především její snaha dosáhnout zvýšení osobního příplatku. S tímto cílem zmiňuje i Čunkovo údajné „nevhodné a diskriminační chování se sexuálním podtextem“. Důkaz: „V případě, že nedojde ke změně Vašeho postoje vůči paní Urbanové a k úpravě jejího osobního příplatku do podoby před 19.12. 2003, tak po poradě se svou klientkou jsem připraven podniknout další kroky k tomu, aby k jejímu znevažování a znevýhodňování již nedocházelo.“ Podepsán JUDr. Aleš Videnský. Dodávám, že osobní příplatek jí byl k 1.1.2004 snížen a to z toho důvodu, že v průběhu roku 2003 byl snížen rozsah její práce (pořizování zápisů a usnesení orgánů města dostala na starosti jiná pracovnice a Urbanová ji  pouze zastupovala). Naopak, osobní příplatek, což je nenároková složka platu, jí nebyl snížen nijak razantně.  Její nadřízenou jí bylo navrženo snížení osobního příplatku o 1 770 Kč na  2 600 korun, ovšem tajemník v jejím případě učinil výjimku a s ohledem na skutečnost, že by toto snížení mohlo být z její strany chápáno jako útok z důvodu její funkce předsedkyně odborů, snížil jí příplatek pouze o 920 korun na 3 450 korun.

Zdroj: tiskové zprávy města Vsetína, reakce na mediální výstupy paní MU

zalozak 8.3.2008 4:14

Zaujaty blabol..

Nemam zadne sympatie (ale ani antipatie ) vuci Cunkovi. Nicmene argumenty autora jsou (a bohuzel musim rict ne neobvykle) velmi povrchni, a manipulovane.

Cunek nerek ze se Romove maji vyriznout... Cunek se vyjadril o domu hruzy ve svem meste ze tento "vred se ma vyriznout". Mozna ze to slo rici politicky korektneji ale to je tak vsechno. Narozdil od myriad ruznych prizivniku na tazkvanych lidskych pravech, na statni ci sbirkove vemeno prisalych "organizaci"... cunek udelal konkretni cin ... dal tem lidem  bydleni  (mnohem lepsi) jinde... Jiste neni to v hotelu a neni to za rohem...  no a co!!

Myslim si ze to neni  politik  "vladni" urovne ale kdo  dneska je s vyjimkou "knizete" ...

Kauza Cunek je dulezita - protoze pokud by to vzdal tak tim otevre branu k nesnazsi verzi volebniho boje ... bude stacit nekoho obvinit z cehokoliv... a pak zadat jeho odstoupeni. 

Kryštof 8.3.2008 6:50

Zaujaty blabol to není.

Patrně jen velmi málo politiků si uvědomuje to, co tak hezky p.Jemelík napsal. Ve vysokých patrech politiky se nestačí pouze nedostat do konfliktu se zákony, ale "mravnost politika

musí vyhovovat nadzemsky vysokým nárokům". Podle zákonů republiky není trestné podvádět manželky, lhát občanům, využívat nepřesností v zákonech, ... Vydělávat peníze lze poctivě a v rámci zákona. To ale není totéž. Naši politici se vždy vymlouvají na to, že neporušili žádný zákon resp., že jim porušení zákona nebylo prokázáno. To stačí pro většinu občanů ČR, aby na ně bylo formálně nahlíženo jako nevinné, ale nestačí to ke zvolení do čela strany, která se pyšní křesťanskými hodnotami.

Slava 8.3.2008 3:29

Dobrý článek

Nic nového, ale dobře napsaná rekapitulace kauzy Čunek, která, v čemž nelze než s autorem souhlasit, už vlastně dávno není jen kauzou jednoho člověka, nýbrž kauzou deficitu demokracie a arogance státní i soudní moci.

Limoges 8.3.2008 5:56

Re: Dobrý článek

Od levicového lejna jako jsi ty nelze jinou reakci očekávat;-€(Y);-O

emersonskej 8.3.2008 9:58

Re: Re: Dobrý článek

R^