8.6.2024 | Svátek má Medard


Diskuse k článku

POLITIKA: Vrchol a pád Babiše

Je nesporné, že hnutí ANO, které založil a vede Andrej Babiš, rozdrtilo své odpůrce v posledních volbách vysokým náskokem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Kusák 16.7.2018 11:22

Nevím,

jak A. Babiš dopadne, jen bych si nepřál, aby nějak špatně dopadlo celé Česko. Na rozdíl od mnohých, nečekám žádné zhoršení demokracie. ANO se pomalu mění v klasickou stranu, i když je zatím jen hnutím. Zcela jistě je tam dost dobrých a šikovných lidí, ale také jistě mnoho kariéristů. Babiš dělá chyby, některé jsou opravdu hloupé, ale kdo je nedělá, že. Ale, zdá se, že ANO je stále kompaktní politickou silou s výraznou podporou voličů, a to za trvalého bičování novinářů, politologů a opozice. Zvláštní, není liž pravda. Ani komunisté, ta vyčpělá parta, nemohou stav nějak změnit. Budí ve mě spíše citový odpor, vyplývající ze čtyřicetileté vlády, která mně dost negativně změnila život. Za velmi nebezpečnou a prolhanou považuji uřvanou SPD.

J. Lepka 16.7.2018 21:19

Re: Nevím,

http://reportermagazin.cz/a/iyrrg/svedkove-babisovi?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_term=svedkovebabisovi#8RsqTpidOg6OIRFm.99