16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

POLITIKA: Volby jako kšeft

Slovo kšeft má dva základní významy. Obchod a čachry, tedy nepoctivé jednání. V probíhající české volební kampani se tyto významy primárně spojily v jeden – nepoctivý obchod s místy na kandidátkách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
O. Prochazka 7.9.2013 12:01

Re: Můj osobní názor a návod jak z tohoto kruhu ven je

A''t žijou anivní hrlupáci a hledači nových tváří. Ať žije Grúbr.

http://petrcech.blog.idnes.cz/c/287528/Podili-se-KSCM-na-tunelovani-CR.html

V. Vaclavik 7.9.2013 4:33

Pan Kriz ma uderny spisovatelsky dar

a kam na ta tak trefna oznaceni chodi sam buh vi. Jedina dobra vec na teto dobe je, ze to lide jako pan Kriz muzou rict naplno, jak se veci maji. K tomu muzu jen dodat, ze ve skutecnosti jsou veci mozna jeste horsi. Jen nevim, jestli pan Kriz ma taky nejake odpovedi, jak z toho ven. Cesta ven ze vseho skoro vzdycky existuje, ale zpravidla se ty prave cesty, ktere by fungovaly a dostaly nas z toho ven, takovymto recnikum nelibi.

V. Hajková 7.9.2013 8:03

Re: Pan Kriz ma uderny spisovatelsky dar

Je  vidět-  p.  Václavík   jak   málo  čtete  blogy  p.  Kříže!   Ta  vaše  poslední  věta,  kterou  jej   uboze  urážíte    o  vás  hodně  vypovídá!   Škoda-   jen  že  jste  nám   ANI    JEDINÝM  SLOVEM   nenaznačil   Vy  pane  chytrý   jak  z  bludného  kruhu  ven! 

V. Vaclavik 8.9.2013 8:21

Re: Pan Kriz ma uderny spisovatelsky dar

To je nejaka citlivost. Jake urazeni?

Pan Kriz tu ma uz nekolikaty clanek pekne udernicky (to neminim nijak ironicky, opravdu ma dar udernosti jaky se hned nenajde), ale tim to vzdy konci. Na blogy prispevovatelu se zpravidla divat nechodim, ledaze by me tu nekdo opravdu nadchnul, coz se jeste nestalo. Sem tam jsem tak i tak ucinil, ale nestalo to za to. Aby me pan Kriz primel se jit na jeho blog podivat, musel by ON sem dat nejake reseni, nebo jeho nastin, kteremu bych veril a tim bych v nem naleznul ideoveho spojence. V techto vecech jsem ale obezretny, nejake povrchove souzneni me neobalamuti, protoze kdyz bysme byli oba pro stejnou vec, ale z jinych duvodu, tak je na miste ty jine duvody zatracene dobre zvazit, nez se pridat na nekoho stranu.

V. Vaclavik 8.9.2013 8:26

Re: Pan Kriz ma uderny spisovatelsky dar

 A co se nejakeho reseni tyka, jestli ctete moje prispevky (blog nevedu), tak jsem se o reseni uz mnohokrat rozepsal, a to tak dlouze, ze nechapu jak si toho mohl nekdo nevsimnout. Mozna cist delsi a vazne prispevky vas nebavi a tak ty moje s tim resenim a ktere jsou delsi preskakujete, nevim. Ale nereknu, ze jsem tim nejak urazeny, nebo dotceny.

V. Ondys 7.9.2013 3:40

:)))))))))))))) Pak se nabízí otázka, proč se nám mudrlanti v méééédiích snaží nakukat

že to je jediný způsob demokracie připomínající rvačku psů urvaných ze řetězu o ukradenou kost s nejlepším kusem masa ze stolu nenasytně rozežraných konzumentů. Uvidíme, co bude následovat, až se časem poperou o poslední... Při podobným apetitu společensky příkladných lidumilů lze očekávat, že se šílení hladem pustí do ostatních :))))))))) v zájmu pokroku ke zářnému kanibalismu a jeho světlých zítřků.

P. Pavlovský 7.9.2013 2:59

Mimo politiku je zvykem, že lupiči napřed získají kořist a teprve pak se o ni poperou

V naší politice je tomu naopak.

A čím víc se strana před lupem (volbami) uvnitř pere, tím spíš jej získá někdo jiný.

U  ODS, jejíž zisk mandátů bude určitě nížší než minule je to logické, u ostaních stran, které si vesměs polepší, nikoli.

Komu rozdrobování sněmovny poškozováním stran prospívá, je jasné: Hradu a těm dosud nezasaženým.

Další ataky lze očekávat v nebližších dnech.

O. Prochazka 7.9.2013 0:28

Péťa

si zavařil sám, ale prokurátorská mafie, solární mafie společně s prezidentem toho využila. A premiéra země odstranila na vyfabulovaných indicíích. nečas, ketrý sice udělal chybu a ani nikdo ostatní neporvedl nic nezákonněho. O tom není potřeba nic dalšího tvrdit, o tom svědčí dodatečné hledání důkazů (zož je nezákonný postup), náhlý nezájem o vyšetřování "kmotrů" a teatrálnost celé akce. Setkávání a poplácávání Iśtvána po zádech od prezidenta není náhodné a když jsme u toho věření nevěření, tak to by zase pasovalo na pana autora, jak s ním většinou souhlasím.

V. Hajková 7.9.2013 8:07

Re: Péťa

Ano-   naprostý  souhlas!