5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
LV 19.1.2009 20:15

doporučení

Ivánku, viděl jsi někdy ty statečné partyzány? Já ano.

Představ si toho největšího vymatlance s Chánova či Janova (s jeho rozhledem, dlouhodobou předvídavostí, hygienickými návyky a způsobem obstarávání věcí vezdejších) ozbrojeného samopalem AK47 s přídavkem pár střel do RPG7. Tento umolousaný nešťastník nemá nějaké ponětí o pojmech jako stát, okupace, vměšování... zato má jasno v pojmech cizinec a nevěřící. Jak imám kázal. Ty hubí, ohněm, mečem a "kalachem" aby a) zvýšil svou chlapskou prestiž v rámci tlupy b)vykonal záslužný, bohu obzvláště milý skutek a zajistil si tak štěstí na věčnosti. Když se dost bojově vydovádí, jde domů, spráská ženu a má pocit úspěšného muže v úspěšný den.

Ti vousatí ničemové, pardon partyzáni, vám to vysvětlí osobně, budete-li mít odvahu, jít jim gratulovat osobně. Doporučuji vzít i manželku, ať je větší legrace!

Jara 19.1.2009 11:51

Paroubek se ničeho nebojí

Ani socialistické internacionály, ani Ruska, ani USA. Pokud Obama ¨bude chtít radar v Česku, nepodá mu Jirka ani ruku, když bude u něho Obama prosit. Navíc po vítězství ve volbách navrhne zrušit armádu. Stojí moc peněz a když nebude armáda, žádnému vojákovi se nic nestane. To je logické, stejně, jako že dluhy se nemusí splácet.:-P. A bude RAJ na zemi.

¨Plašmuška 21.1.2009 15:00

Re: Paroubek se ničeho nebojí

A naše děti nám upřou právo na hrob a budou nám spílat prokletí až za hrob. My ne, oný ten dluh splatí. 

Milan 2 19.1.2009 11:41

Každopádne....

v Afghanistánu jsou už skoro 10 let naveleny vojenské mise z poloviny světa - a naco??Vyřešilo se tam něco?? Snad jedině odbyt zbraní,aby zbrojovky nepřišly o zisk ..Těch několik set vojáků nás ročně stojí miliony a výsledek  v nedohlednu.Mám dojem,že je to další stát,kde si amerika připravuje půdu pro budoucí základnu a získání zóny vlivu.

PV 19.1.2009 12:29

Re: Každopádne....

Každopádně tam nepobíhá Bin ladin jak chce

Milan 2 19.1.2009 12:49

Re: Každopádne....

V Iráku se hledaly zbraně hromad.ničení - nebylo tam nic. V Afghanistánu se hledal Bin Ládin a taky nic.   Pitr se hledá po celé evropě a von sedí v Jesenici na pivě.....:-D:-D

watabi 19.1.2009 15:38

Re: Každopádne....

Milánku, ráčil jste zaregistrovat, kdo vládnul, když tam byly mise vyslány? Nebyl to náhodou váš zbožňovaný Paroubek a jeho parta? A oni je tam vyslali proč?

Nomen 19.1.2009 10:38

A proč nemůže drtivá vládní většina prosadit mise sama???

Proč se musí doprošovat sosana Paroubka. Fuj.... A proč to už dávno neprosadila drtivá vládní většina sama???

John 19.1.2009 11:51

Re: A proč nemůže drtivá vládní většina prosadit mise sama???

Taky se ho už nedoprošuje, Hovorka řekl, že podpoří a jeden poslanec ODS co chyběl minule již chybět nebude. A socani by holt byli zase za blbce.

Herakleitos 19.1.2009 14:26

Re: A proč nemůže drtivá vládní většina prosadit mise sama???

Johne, zase? Uvidíme!;-)

watabi 19.1.2009 15:39

Re: A proč nemůže drtivá vládní většina prosadit mise sama???

Herakleite, sosani jsou za blbce pokaždé, když torpédují jakýkoliv zákon jenom proto, že ho nevymysleli oni.

jirka.s. 19.1.2009 23:18

Re: A proč nemůže drtivá vládní většina prosadit mise sama???

Už jsi, hameráku, přeslabikoval tu Libanonskou smlouvu ??? ;-)

Lájoš 19.1.2009 10:33

Na všem se dá vydělat

Když  Velký vůdce zjistil, že vládní koalice má dost hlasů k prosazení zahraničních misí, dal povel svým ovcím, že předešlý zákaz ruší a to jen a jen s cílem získat kladné body i na prohrané partii.;-€;-O(Y)

John 19.1.2009 11:50

Re: Na všem se dá vydělat

Bingo!

Tino 19.1.2009 10:02

No potěškoště!

Nejvíc se autor trefil s onou sociálně demokratickou spoluprací v EU. Jak známo existuje sdružení těchhle stran v Socialistické Internacionále celosvětově a v EU má svou odnož v Evropské Socialistické Internacionále.

Skutečně není Paroubkovo prozření ve věci našich misí v Afganistánu i jinde čistě Česká záležitost. Je to reakce na domluvu z ústředí. Paroubek se nezeptal zavčasu centrály Evropské Socialistické Internacionály a jednal podle svého sexy mozku. A to se v socialismu nesmí! Paroubek se teď snaží své provinění hodit na své podřízené kádry ve sněmovně a ti to mají zachránit hranou demokratizací společného rozhodování ve sněmovně.

Tedy mise budou, protože je to vyšší zájem socialistické centrály a Paroubek si nebude dělat v rámci EU co se mu zlíbí. Je to signál o bolševizaci téhle naší socdem strany s dávnou minulostí. Na jednu stranu má našinec zlomyslnou radost, že i socdemácký šéf se musí obávat svých nadřízených a na stranu druhou našinci vzrůstají obavy z návratu praktik dříve z Moskvy a dnes z Bruselu. Protože jednotný postup stran v EU zničí demokratičnost v celé EU.

Někdo rád socialistický marast, ale co ti ostatní? Co mlčící většina nechodící k volbám a opozice socialistů, tedy dohromady většina Česka?! My máme socialistickému diktátu v EU podlehnout? No potěškoště!!

Rudý element 19.1.2009 11:23

Re: No potěškoště!

Emigruj do USA.

Milan 2 19.1.2009 11:44

Re: No potěškoště!

.......nechodící k volbám,jsou  ""nechodící a bez zájmu o cokoli "",kdo nechodí k volbám,jakoby ani nebyl,tedy ať drží hubu!!

PETR 19.1.2009 9:31

Nač živíme poslance ?

Jako občana mě zděsilo sdělení, že ČSSD povolila svým poslancům hlasovat pro zahraniční mise. A že tedy klub poslanců ČSSD musí revokovat své usnesení.  Nakonec se ukáže, že 10 poslanců ČSSD je pro mise, ale kdyby se nerevokovalo usnesení klubu, byli by proti. Nebylo by tedy lepší pro státní kasu, kdyby se tito poslanci živili sami, a jen se sem tam sešli a hlasovali sami pro sebe a pak to sdělili Parlamentu ? Vedle obrovské úspory peněz bychom si přestali hrát na demokracii a víc bychom se přiblížili Orwelovu světu zvířat. Kdež vlastně jsme.

čtenář zdrojů 19.1.2009 14:50

Re: Nač živíme poslance ?

sdělení bylo v novinách a noviny mají vždy pravdu, že?

Ono to totiž bylo takto: Socani na svém klubu projednali poslední vládní návrh na mise v Afghanistánu. Ten návrh respektoval požadavky socanů, takže socani si odhlasovali, že pro toto hlasovat budou.

náhodný kolemjdoucí 19.1.2009 8:41

Jen blbec nemění názor.

To že změnila ČSSD názor a podpoří rozumnou věc (třabas i pod tlakom) je rozumný signál. Asi o důvod víc proč je příště volit. 

miki 19.1.2009 9:05

Re: Jen blbec nemění názor.

jen blbec nemění názor...a jen blbec si může něco takového myslet

toogood 19.1.2009 9:23

Re: Jen blbec nemění názor.

Otazka je, proc CSSD (rekneme rovnou  Paroubek) nepodporovala "rozumnou vec" od zacatku? Nepripadala ji rozumna? Pripadalo ji rozumne ji vyuzit k vnitropolitickemu boji (handlu)?  O podstatny duvod vic, proc ji priste nevolit.

JaS 19.1.2009 10:07

Re: Jen blbec nemění názor.

Je pravda, že jen blbec nemění svůj názor, ale v některých případech se spíš dá říct, že blbec vyhlásil takovou kravinu, že nakonec musel couvnout. To pak není záležitost názoru - ten tam nehraje roli.

Sid 19.1.2009 14:31

Re: Jen blbec nemění názor.

Takovy doktor Rath meni sve nazory casto rychle a rad... v roce 2003 prosazova system s  poplatky a ted je jejich nejvetsim nepritelem.

Pokud nekdo meni nazor o 180stupnu, pak je blbec.

¨Plašmuška 21.1.2009 15:04

Re: Jen blbec nemění názor.

To není blbec, to je vy  čuranec.

gerontusinza 19.1.2009 8:34

Máte autore pravdu......

Paroubek je vůl. ale další pravdou je, že vy jej svými psavkami silně předčíte..... to vás při takovém logickém myšlení povyšují? Inu zajímavá instituce, ten váš institut, děti ani vnuky bych tam neposlal... není možné aby tací z nich vychovali myslící osobnosti, když sami jsou s myšlením na štíru ...;-)

brabus 19.1.2009 8:48

Re: Máte autore pravdu......

Dnes s Váma nebudu polemizovat. Ale já vím jedno, že až mé děti malinko odrostou, tak jim budu jako "povinnou četbu" pouštět pana Drymla v Uvolněte se prosím. Protože, jestli něco názorně ukazuje myšlení a chování ČSSD, tak je to jeho vystoupení v tomto pořadu. Nevím jestli jste to viděl, ale bylo to něco úděsného. A pak dejte lidem možnost hlasovat v referendu o radaru, když dokážou navolit so senátu takové ho---vádko8-o;-(

gerontusinza 19.1.2009 9:27

Pane nic proti Drymlovi......Re: Máte autore pravdu......

ale podívejte se na sebe,,,,,, vidíte nick gerontusinza a prostě musíte a musíte.......  zkuste se překonat a do mé polemiky s autory se nemíchat..... oni jsou za to placeni a když jdou se svojí blbostí na trh, mám právo vyjádřit se k jejich výtvoru... ale vy mě stále nutíte se vyjadřovat k výtvorům vaším a to je strašně nefér (ale bohužel ani  nejste sám)..... a pak jsem tu zákonitě za sprosťáka....;-)

jirka.s. 19.1.2009 11:20

Re:"...děti ani vnuky bych tam neposlal... "

;-D;-D;-D Problém, gerontosaure, není v tom, zda-li bys byl ochoten zaslat své potomstvo do IKHB, problém je v tom, zda-li by je tam vůbec přijali! Vzhledem k tomu, že uchazeči o tamní studium musí evidentně prokázat určitou výši IQ, viděl bych to s jejich přijetím hodně černě!!! ;-D

Rudý element 19.1.2009 11:46

Re: Re:"...děti ani vnuky bych tam neposlal... "

To jako že kdo má IQ vyšší než 120, ten tam nesmí?