20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 1.1.2007 11:27

Re: Bože, pro nový rok bych řekla, že toto je...

Založte si novou složku. Hlavně ale aby Vám na konci roku stačila paměť počítače.

jirka.s. 1.1.2007 11:25

Re: Nic proti diskutujícím,ale ..........

Autor: Halama IP: 194.228.142.xxx Datum: 29.10.2006 06:36 ,tak holt musí držet hubu a krok.Je to normální a správné.A "vo tom to je".

,tak holt musí držet hubu a krok.Je to normální a správné.A "vo tom to je".

I-Worm 1.1.2007 10:52

Re: Re: Re: Re: Walter Laquer: Poslední dny Evropy. Humanistická Evropa nebo islamistická Eurábie?

kolik Číňanů bylo mezi sebevražednými atentátníky?

I-Worm 1.1.2007 10:47

Re: Nic proti diskutujícím,ale ..........

víte co je to drogová závislost?

beran 1.1.2007 10:35

Re: Re: Re: Walter Laquer: Poslední dny Evropy. Humanistická Evropa nebo islamistická Eurábie?

Jsem na tu "novou" Evropu zvědavý. Většinou k nám se zpožděním přichází to, co v západní Evropě už je. Teď jsem zrovna slyšel ve zprávách, že ve Francii v uplynulé noci shořelo 313 aut. V přepočtu na počet obyvatel by to v ČR dělalo asi 54 aut. Dovedete si to u nás představit? A při tom to ve Francii považují za spíše klidnou oslavu Silvestra. Tak tedy společně do šťastných zítřků.

Halama 1.1.2007 10:34

Nic proti diskutujícím,ale ..........

ale opravdu si nedovedu představit normálního člověka,který několik minut po pulnoci o silvestru sedne k počítači a projíždí všechny diskuse a nadává a nadává na Paroubka,předkládá k diskusi své bláboly.Vy opravdu nemáte okolo sebe nic jiného než počítač a v sobě nic jiného než mindrák ??????? Melein a ostatní paka !!!!;-(;-(;-(;-(;-(;-(

vládík 1.1.2007 10:26

Re: není šprochu, aby na něm nebylo trochu

Prosím, probetra kvalifikaci předchzích ministrů zahranicí. Obdbně prosím o kvalifikaci ministrů navrhovaných. Z pilnosti můžete přidat kvalifikaci členů Parobkovy vlády.

vládík 1.1.2007 10:23

O to přece jde

Klaus nejmenováním vlády poskytl opozici v ODS oddychový čas. Velká koalice (čti: oposmlouva) je pro Klause nezbytností. Je jedno, že bude se zprachantělou (čti: Paroubkem zmršenou) ČSSD. Když byly dobré hlasy komunistů .....

ondys 1.1.2007 9:47

Re: Re: Re: Walter Laquer: Poslední dny Evropy. Humanistická Evropa nebo islamistická Eurábie?

A co šikmooká Evropa? Čína bude - podle amerických ekonomů - nejbohatší zemí kolem roku 2030 s odpovídajícím vlivem.8-o

olga 1.1.2007 9:33

Re: Re: Walter Laquer: Poslední dny Evropy. Humanistická Evropa nebo islamistická Eurábie?

Víceméně ji dočtenou mám. Tyto naše žabomyší spory a starosti jsou z perspektivy ne tak docela vzdálené perspektivy dost směšné, protože Evropa jaká je se už nevratně mění a je nerozumné držet se národoveckých tezí pana Klause, což, jak autor dokládá, dělají i ostatní politici v Evropě, kde přitom nedokáží čelit horším věcem. Vymíráme, vážení a tyto trendy už jsou nevratné. Naše sociální státy si pěstují obrovské, často nepřizpůsobivé menšiny, množící se protože je to výhodné z finančního hlediska. Jejich přínos ekonomický je minimální, žijí v ghettech a práci si mnohdy ani nehledají.Neplatí to o všech menšinách (východo a jihoasijských, ukrajinských). Po poválečném hospodářském a politickém rozkvětu  už před desetiletími nastoupila stagnace a úpadek. Životní úroveň se zatím drží, ale  kdo bude platit penze? Politicky je Evropa nejednotná, není schopna postavit společnou armádu, když nám přímo pod zadkem vybuchnou krvavé řeže: viz Bosna a postoj pana Klause např. Co když přijdou další násilnosti? Na okraj:Schwarzenberg se, pokud vím osvědčil a byl by jistě lepším ministrem zahraničí než například neslaný nemastný Zahradil.Ten teď nenápadně hnije v Bruselu a škodí tam Česku v minimální míře.

Jiří S. 1.1.2007 3:05

kvalifikace KS

V 80. letech předseda Mezinárodního helsinského výboru, 1990-92 kancléř prezidenta Republiky (zahraničněpoliticky velmi živá doba), 2004-2010 senátor, celou dobu osobní kontakt s řadou vlivných politiků, obchodníků i "nezávisláků" v Evropě a západním světě. Kvalifikace vyšší, než měla řada jiných ministrů zahraničí (po roce 1990, komouše nepočítám) před nástupem funkce. Přesto ho, z vnitropolitických důvodů, nepovažuji za vhodného kandidáta (je solitér a dopadl by jako O. Motejl na Min spravedlnosti).

Melein 1.1.2007 2:52

Re: Walter Laquer: Poslední dny Evropy. Humanistická Evropa nebo islamistická Eurábie?

No, až ji dočtete, tak dejte vědět. Vaše příspěvky budou jistě velmi originální, vzhledem k četbě.

Melein 1.1.2007 2:50

Bože, pro nový rok bych řekla, že toto je...

největší blábol a dala bych mu jedničku jako takovému za nejpitomější politický blábol roku! Bohužel, jsme teprve na začátku roku 2007, proto bych tento blábol pominula a necháme se překvapit dalším z tzv. názorů odborníků.

Vladimir 1.1.2007 2:36

není šprochu, aby na něm nebylo trochu

Já myslím, že Klaus mívá občas rozumné nápady. Tedy nepříliš často, ale ale přesto ... Takže Schw. je opravdu zatěžko považovat za kvalitního ministra zahraničí . Jakou má pro to kvalifikaci ?!  Lesnická škola ? Praxe lesníka  na Orlíku a v jižních Čechách ? (Radili mu zajíci ?) Pobyt v Rakousku ?? Ať si z něho udělají ministra zemědělství, lesů, vod a strání - a bude to mít něco do sebe. A Dalíkův recept na fungování vlády ? Je to kluk, který nemá zamák právní povědomí - je to pouliční směnárník typu "nechcete nějaké bony ?!"

olga 1.1.2007 1:04

Walter Laquer: Poslední dny Evropy. Humanistická Evropa nebo islamistická Eurábie?

Prosím všechny, kdo chtějí komentovat politický vývoj v Evropě (i u nás), aby si nejdříve přečetli tuto knihu, která vyšla těsně před vánocemi 2006 v nakladatelství Lidové noviny. Ona se totiž týká  toho, v čem žijeme. Četla jsem ji celé vánoce a nemám ji dočtenou.

Prosím, prosím.